![]() |
|
Красивое.
|
Агінь
|
Цитата:
ПиС. Хоча, ябзамовив... |
317514 км
Переобулся на лето. Ещё ни одного сезона у меня не было так мало пробега на зимней резине - всего 3962 км |
318085 км
Спробував поїздити на бензині, щоб підрахувати витрату та зрозуміти, чи доцільно наразі їздити на газу. Вийшов розхід бензину 9.5 л/100 км, проїхав 180 км, з них місто близько 120 км, 60 км траса на швидкості 100-120 км/г (з них кілометрів 30 добряче завантажений людьми та валізами). Розхід газу при такому сценарії вийшов би приблизно 11.5 л/100 км, тобто дійсно газовий розхід становить близько 20% від бензинового. Враховуючи, що газ наразі 29.37, а бензин 33.50, вкрай недоцільно їздити на газу, тож залишаю балон заповненим "на крайній випадок", їжджу на бензині. І це я ще не порахував, що й на газу бензин палиться на запуски та прогріви (мінімум влітку виходило 0.4 л/100 км, максимум взимку десь 1.2 л/100 км), тобто на газу їздити не доцільно принаймні доки бензин не буде вартувати >30% від ціни газу. |
У меня с вариатором зажигания расход газа в городе такой же, как на бензине, 7.5л/100км на Таврии, сейчас пробок нет, поэтому так мало получается. Небольшая разница в тяге в пользу бензина ощутима, только если на трассе на обгон идешь, в городе вообще не ощущается. Поэтому поступаю наоборот, езжу на газе, а бак держу полностью заправленным.
|
Цитата:
|
Цитата:
ИМХО стоимость вариатора себя не оправдывает... Тем более в нынешней ситуации, когда ГБО теряет смысл, разве что ради запаса хода остался смысл его заправлять... |
Запас хода штука нынче полезная. Разбирать ГБО однозначно не будем.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Тем более, что большие баки, как правило, ставят на большие расходы... |
Цитата:
|
В Таврии ничего не заберет. Баллон-сосиска под днищем сзади.
|
Цитата:
|
Докатка много места не занимает
|
Цитата:
Так что наличие ГБО в любом случае плюс. |
Цитата:
|
многотопливность - да, согласен - аргумент.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
319700 км
Замінив сигналізацію. Стояла Niteo LX-55, була з нюансами - тільки запасний брелок, та датчик удару був нерідний - відсутнє попередження, тільки спрацювання на удар. Так і їздив з покупки машини, не заморочувався, але останнім часом вона почала глючити, що далі, то сильніше, доки в один день машинка не відкрилася. Оскільки я дуже не хотів переробляти проводку, почав шукати таку ж саму, але виявилося, що її ніде немає. Проте під час пошуків на якомусь форумі прочитав, що її повний аналог - Convoy MP-90, нагуглив та порівняв схеми - дійсно, повний аналог із трохи іншими брелками. Далі пішли пошуки цієї сигналки. Найдешевше на Розетці було 2300, в середньому по нормальних інет-магазинах ціна була 2600+, бачив і за 2100, але на якихось мутних сайтах та за передплатою. Вирішив подивитись на ОЛХ - і знайшов у Тернополі за 1850 нову, але розпечатану. Дуже дякую Petro за допомогу та витрачений час - позавчора я її знайшов, попросив Петра зустрітися із продавцем глянути комплектацію та чи дійсно нова, він ввечері подивився, зателефонував мені, одразу взяв та відправив, і от сьогодні я її вже поставив. Українське тавросуспільство - сила! http://www.autoconsulting.com.ua/pic...8138s2Ed_h.jpg |
а у меня на форде Convoy MP-100 LCD.
правда основной брелок года 3 назад лёг с концами, хотел купить новый, а он 1500 стоит((( юзаю запасной односторонний. |
Текущее время: 12:04. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.