![]() |
ДФ поки немає можливості. Сектору немає, пообіцяли шукати на заводі.
Поки без нього. Gxx не міняв. Прошивку нічого не міняв. Пару днів тікі як двигун запустив, вроді з працюючої славути і такі трабли... Купив К-лайн, але немає компа на який можна встановити ХР (драйвера нові сатовські диски не бачать на ХР, то застряг). Підключав діагностичні програми. Так а як так, працювало все, а тут поставили і параметри полізли так погано... ? Я так розумію змінити Gxx можна тікі Чіп експлорером і чіплоадером? |
Gxx можно крутить с любой диагностической программы. Прошивка точно на двигатель 1.2? Или что-то не так подсоединили, или прошивка залита не на Ваш мотор.
|
А можеш якусь програму порадити? І в який бік краще спробувати крутити?
а що ж там не так можна під'єднати... вже стікі разів все передивлявся :( Прошивка, на славуту 1.2 інвалідку (ручним зчепленням).. принаймні цю машину якось через совбес забрали.. Тобто я сумніваюсь що там хтось шив щось... |
Можно и Вашей бесплатной программой КВП-Д. Управление-коррекция топливоподачи... Но здесь что-то явно не так, слишком большие отклонения.
|
а що ж робити... ?
З чим це може пов'язано бути? Куплю манометр, ще раз поперевіряю тиск в різних режимах... Спробую Gxx погратися, може дасть щось... Ввечорі відпишуся... |
Цитата:
На РХХ должена быть резинка. В рессивере 4ре дыры (вакуумник, 2 подсоса на дросселе, отвод для РДТ). На ХХ положение РХХ должно быть в районе 40. Топливоподача тут не при делах (если форсунки целые). Ищите подсос. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Отже, щодо результатів
Спочатку вирішив поміряти тиск в рампі. Купив манометр на 5 атм, шланг, відкрутив на рампі ніпель, з'єднав це все, запустив насос. Манометр показав порядка 2,8 атм. Завів двигун. Насос показувати почав те саме. Натискав і на кнопку, і оберти давав, і зняв шланг який іде від РДТ до ресивера. Манометр показував те саме. А в результаті манометр розлетівся по частинах!!! Коротше вірність результатів тут ніяка... Скло манометра відпало поки я роспаковував його.... І що цікаво: коли я зняв шланг від РДТ до ресивера, двигун набрав обертів, і майже не було провалу! Це я побічно побачив. Якщо одягну шланг, то знов те саме, провали, холостий приупав. А коли знімаєш одразу оберти підпригнули, якось щолі легше двигун працює, натискаєш на дроссель інтенсивно розганяється. Може це комусь щось підкаже? Бо у мене після карба мислі зовсім ішні щодо цього... Далі промучався, намагався підключити ноутбук. Втратив багато часу поки зрозумів, що к-лайн просто почав сипатися (використовую другий раз), щупи всередині повідпаювалися. Пропаяв к-лайн, підключився. Проблема ще в тому, що будь яка зміна напруги і він вирубаєтьсЯ, потрібно вимикати программу, вимикати юсб, вмикати тощо. Навіть венитлятор який постійно вмикався і все збивав вибивав к-лайн. Для замірів використовував програму Мікас-Онлайн Володимира, за що йому окреме дякую. Програма дійсно дуже функціональна, я навіть не очікував, професіонально написана. То по замірах. При першому підключенні (які стояли при покупці) значення були такі: Gxx 70, Gob 120 Змінив Gxx на 30. ЗАвів двигун, двигун одразу заглох. Пару спроб - те саме. Далі виставив 80, 100. Почав замічати що провал почав падати. В районі Gxx = 120 провалу майже і нема, взагалом майже норма, одразу відчуває дроссельну заслонку. Але при цьому двигун не заводиться сам, потрібно трошки на дроссель а коли вже заведеться то норм. При 150 відчутно що двигун вже переливає. С горем навпіл, з постійними сбоями і перепідключеннями доки не сів ноутбук зняв такі параметри: При Gxx = 130 Витрата палива ~ 0.9 Час вприску ~ 2,97 мс Тиск в ресивері ~ 360 ммртст РХХ ~ 53 кроки При Gxx = 150 Витрата палива ~ 1,2 Час вприску ~ 3,30 мс Тиск в ресивері ~ 360 ммртст РХХ ~ 60 кроків При Gxx = 90 Витрата палива ~ 0.9 Час вприску ~ 2,4 мс Тиск в ресивері ~ 335 ммртст РХХ ~ 49 кроки При Gxx = 60 Витрата палива ~ 0.9 Час вприску ~ 2,29 мс Тиск в ресивері ~ 360 ммртст РХХ ~ не вдалося зняти При Gxx = 75 Витрата палива ~ 0.9 Час вприску ~ 2,30 мс Тиск в ресивері ~ 394 ммртст РХХ ~ 60 кроки Вийшли ось такі з горем навпіл заміри. При Gxx більше 100 провал пропадає, спочатку двигун заводився ідеально, оберти різко піднімалися, потім плавно опускалися, як в іномарках. А коли двигун повністю прогрівся то перестала взагалі запускатися поки дросселем не допоможеш. якщо допоможеш то ХХ тримає __ Щодо ДК. Відключав, підключав. На результан ні що ніяк не вплинуло Напругу на ньому програма показувала десь 0,4 __ Покажу трошки відео. Ось безуспішний (скоріш за все) тест на тиск палива. Там же на відео і провал видно, що спочатку глохне, смикається, а потім набирає оберти. https://www.youtube.com/watch?v=sm79...ature=youtu.be при Gxx = 120 двигун ще заводився ідеально (на відео видно). потім чомусь перестав взагалі при такому параметрі, я так думаю після повного прогріву. Хоча і до цього гарячий був, більше 80 температура. https://www.youtube.com/watch?v=6-Qz...ature=youtu.be Потім коли ставиш більше 100 Gxx двигун не заводився (про те що вище писав), схопився і заглох. Ось так: https://www.youtube.com/watch?v=UQDs...ature=youtu.be _______ Окреме запитання mavrsmart А чому на ХХ не повинно шипіти незвідки?? У мене навіть карбюратор шипів. |
Что-то мне не внушает доверия этот игрушечный манометр. РДТ достаточно надежная штука, ломается крайне редко. У Вас что, нет шинного манометра? Подключите через тройник к подающей магистрали. При запуске двигателя давление должно падать на величину вакуума в коллекторе, при прогазовках кратковременно возрастать обратно.
|
Це і був шинний манометр.
Купив новий РДТ, спробую поміняти... |
Так может в нем фиксатор есть? И из-за этого показания не меняются? РДТ ломается раз в 100лет.
|
Цитата:
Причина я думаю в низькій основній паливоподачі Gob=120, колись на своїй ксперементував з паливоподачами, то при такій величині були провали при натисканні на газ, а тут ще й нема датчика фаз, менше 130 не варто ставити. |
Я остановился на Gxx=90, Gob=180. Ниже Gxx - плавание холостых. Ниже Gob - при перегазовке может заглохнуть. В режиме работы, когда лямбда войдет в работу, то Gob и Goxx будет автоматически подстраиваться под двигатель.
Уровень лямбды 0.45 вольт - это эмуляция лямбды (типа стихиометрия), пока та не нагреется. Через ~90 секунд сигнал должен начать меняться, иначе лямбда мертва. |
Щодо манометра, на фіксатор я натискав, на відео видно. Результат ніякий.
___ Замінив РДТ. Виставив Gxx=65, Gob=185 Параметри наступні: витрата палива ~ 0,9 положення дросселю ~ 0 Час вприскування ~ 2,1 Абсолютний тиск ~350 Коефіцієнт корекції по Л-зонду ~ 1,1192 Напруга ДК ~ 0,712 Положення РХХ: 45 кроків http://s017.radikal.ru/i431/1509/a1/179967ff9163.jpg ________ Результат в цілому. Заводиться добре. При газувані провал вдвічі менше. Я би навіть сказав що це не правал, а затримка. Тобто якщо раніше він спочатку майже глохне а потім набирає оберти, то зараз таке відчуття що він пів секунди думає а потім набирає. При поверненні на ХХ трошки спочатку підглохує а потім підвищується на ХХ. Навсяк випадок себе перевірив, на карбовій подьоргав дроссель, різниця дуже відчутна як карбовий двигун одразу відчуває дроссель і як цей тупить https://www.youtube.com/watch?v=AHJk...ature=youtu.be ___ Мужчини, для мене ще одна загадка. Раніше вентилятор вмикався при 95 і вимикався при 91, а тепер, навіть не здогадуюсь чому (нічого ніде не змінював і навіть не знаю де), він почав вмикатися при 100 (майже кипить рівень аж підскокує в бачку) і вимикається при 96. Це що, мікас своїм життям вирішив пожити? _ (нажаль, по службі на два дні терміново покину місто, через два дні повернуся, може хтось дасть пораду обов'язково прочитаю). |
Цитата:
AndreyZp, підніми Gxx до рівня, коли Kl буде рівним на ХХ одиниці або навіть трохи меншим, ну а потім піднімай Gob до рівня щоби не було провалів. |
В микасе есть такая фича как предоткрыватель. Если оборотов > 120 от холостых, то врубается предоткрыватель, который добавляет топлива. Либо он отключен, либо форсунки(ка) не выдает нужного количества топлива.
Кстати что с ДАДом? Если контроллер непоймет нагрузку двигателя, то благодаря низким углам будет провал. |
Цитата:
|
И топливо к РХХ додает также
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Володимир, дякую. Спробую погратися щоб Ki був в належному чині.
Да, датчик фаз потрібно відключити... Я думаю, Машина була інвалідка, з електровакуумним зчепленням. Може зчеплення боялося різкого газу, і якось цей провал (тупість секунда оця) задумана в прошивці? Теоретично в мікасі можливо таке зробити, чи то я вже видумую? _ Сьогодні пів дня вільних є, спробую позмінювати __ А от є такий параметр як Додаткова паливоподача Gдод І він рівен нулю. може він не повинен бути рівним нулю? __ Дякувати богу, з горем навпіл з чотирьох ранку намагався поставити ВінХР на ноутбук. Бо ні чіплоаде, ні чіпЕксплорер не працюють на вищих операційних. Довелося шукати сатовські драйвери і вшивати в встановлюваний дестрибутив щоб установщик побачив вінчестер. Дякувати богу побачив, встановлюється. Може вийде сьогодні відключити ДФ. Якщо у когось теж ноут не хоче ХР, то можу розказати як установщика прошити. |
Желательно найти заводскую прошивку без датчика фаз (не знаю, были ли такие на объем 1.2...). Если просто отключить ДФ и ошибку по нему в прошивке, а также поставить галку "всегда попарнопараллельный впрыск", думаю все равно будет хуже оригинала, придется править сами карты в прошивке, а это требует времени и желания. Может я ошибаюсь конечно.
|
Результатів ніяких.
Відключив в прошивці ДФ. Ось прошивка: http://andreyzp.ho.ua/MIKAS.zip А я не бачив там де попарно-паралельний вмикати. просто вимкнув ДФ і все... ___ Ось які вийшло отримати логи до програми Mikas Online Але адаптер постійно скидується, тому нормально попрацювати не вдається... _ Підняв Goxx до 100, а основну паливоподачу до 350 Більше менш щось набирає оберти. Але всеодно відчувається затримка якась. Але це ж цифри дуже великі... |
Цитата:
|
Идентификатор прошивки в студию.
|
Цитата:
|
Таки на 1.2...
|
Цитата:
|
гм...
І чого їй не вистачає... |
Цитата:
http://s1.postimg.org/vqpukxcwr/image.jpg http://s1.postimg.org/ls4vyg3h7/image.jpg http://s1.postimg.org/6yq8dovq3/image.jpg |
Я когда-то сравнивал разные версии заводских прошивок для 1.3, так топливоподача совпадала практически 1в1 у всех, а вот кривые зажигания и коррекции всякие, а также управление холостым ходом могут отличаться очень сильно.
|
Цитата:
|
Эта.. А в чем отличия прошивки для 1.2 с ДФ без лямбды от прошивки для 1.3 с ДФ и тоже без лямбды? Есть смысл ехать к дяде за денежку и катать, пробуя разные настройки или сам наклацать смогу? Был 1.2, поставил 1.3, один раз из десяти глохнет при переходе на нейтраль или при падении оборотов до уровня ХХ.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну блин, я второй день не могу тронуться нормально без визга колес, на газ-то нажимаю по старым ощущениям еще. А оно еще круче, страшно будет :D
|
Договорился про настройку Микаса. Проблемы я заметил когда: когда чуть коснешься газа, срабатывает приоткрыватель - повышаются обороты КВ где-то до 1500, и вот когда они должны упасть до моих выставленных 940, начинается либо пляска стрелки таха от 500...600 до 1000, либо иногда глохнет. Если газовать педалью то нормально всё. А вот такой "раскачки" не было на 1.2 моторе, причем заметил я ее вечером, смотрю что свет начинает скакать туда-сюда, яркость падает-повышается. Чё нашьют - расскажу потом.
|
Цитата:
|
Да, всё верно. Топливоподача не помню какая, сегодня вечером могу глянуть. А лямбды нет у меня. Самое обидное что даже чек не загорается ни по какой ошибке, а порой глохнет и "раскачка" :)
Цитата:
|
Цитата:
|
069 была изначально, но мне чувак со славутофорума менял ее уже после установки инжектора. Собственно, к нему завтра и поеду если он свободен.
Цитата:
|
Цитата:
|
Чувак - Денис Кормилин, его там рекомендовали в 2011, тема про прошивку была. И он очень удивился, увидев вылизанную Таврию на Микасе в 2015 :-D
|
Цитата:
|
Пошили, всё норм. Подняли подачу, только заметили что ДПДЗ иногда возвращается не в 0%, а в 0.9......1.5%, а при 1% срабатывает приоткрыватель. Купил новый ДПДЗ, вечером заменю. Едет ОК, я доволен.
|
Опять я, опять какая-то дебильная проблема. В двух словах - двигатель глохнет когда машина стоит на светофоре на ХХ мордой вниз, т.е. жопа задрана (скатился с горки, а там красный загорелся). В Киеве глох пару раз уже, есть 2 места где стоишь на светофоре с задранной жопой, оба места - глохнет через 5....10 секунд стояния. Обороты не плавают, просто работает-работает и чик - заглох. Бак полный был сегодня, так что не он. Что может быть? И зараза 1.3 так тихо работает на ХХ что отсутствие вращения понимаешь по горящему "чайнику" и "акб".
|
Может глохнуть, если лямбдакоррекция превышает 25%. Подключить комп и вывести Klz в единицу +-2%, регулируя Gxx.
|
Так а наклон тут причем? Больше никогда не глохнет после перешивки. И хх стабильный. От если будет настроение - я в выходные в гаражах заеду жопой на эстакаду и попробую.
Цитата:
|
Не знаю. Инжекторный двигатель работает, даже когда машина лежит вверх колесами. Может что-то с заборником топлива или бензонасосом?
|
Заборник точно нет, сам всё там собирал и перемывал. А вот насос может быть, хотя дома зимой еще его гонял на проводах - качал в любом положении. Закреплен сейчас параллельно горизонту под багажником.
Цитата:
|
grisha87
А ти в Запоріжжі діагностуєш інжа? Бо я зі своїм провалом досі не вирішив. Зараз робота взагалі не давала часу на відпочинок, не те що на машину. Віддав на СТО дозібрати, вже можна їхати забирати але є одне но у мене немає кронштейна цього http://s017.radikal.ru/i440/1510/6a/3379616d38aa.jpg і тепер не можу забрати із за нього машину бо педаль газу прикріпити не можу. В магазинах ніде немає. Навіть і не знаю що робити... Доведеться десь шолі виготовляти... |
Цитата:
|
Да, я вже думаю над цим, простіше кудись піти попросити виточити...
Я наочно прикинув, він десь "випирає" мілліметрів на 25... Тоді трос вроді як повинен буде бути натягнутим... Завтра треба вирішувати питання, бо потім на службу і ще декілька днів машина на СТО місце просто так буде займати... |
Гнется из полосы Ст3, сверлится два отверстия, пилится пропил для троса и усЬо! Работы трезвому шльоссеру на 15 мин, пьяному на 10.
|
:-D :-D :-D :-D :-D
Значить сходжу сьогодні в таксопарк, там токарі, як раз до обіда повинні вже бути бухими, може зроблять. Бо після обіду будуть з бодуна вже навряд щось зроблять. А яка там приблизно відстань між отворами? Машина далекувато від мене, на СТО на підйомнику, важкувато поміряти... |
Там не треба токарі, їм там нічого робити.
|
кук
у мене просто нічого і немає. Ні металу, ні тисків нормальних. Живу в квартирі, звідки б воно у мене було. Я слюсарем декілька років працював, якщо треба було шось то міг на роботі зробити. Шуруповерт хочу собі. але не купляю бо по суті він мені потрібен буде раз на пару місяців... Простіше у когось взяти на день... У зятя інструмент був, будівником раніше був, але криза, купляти не за що було, болгарка згоріла, дрель на шабашкє... Тому мені простіше дати на бутилку, нехай зроблять ніж весь день по місту туди поїду візьму туди поїду візьму... на проїзд половина того вийде. Якось такось на око накидав, буду дуже сподіватися що підійде http://s020.radikal.ru/i723/1510/46/5568f5a17929.jpg _______ Зробили. Якось такось вийшло. Буду колхозити якось http://s003.radikal.ru/i204/1510/8a/85fa5df6cad9.jpg |
В тебе карбовий трос на скільки я розумію, нема гарантії що на виході з кожуха довжина троса така сама як на інжекторі. Простіше взяти кусок залізного дроту товщиною 1,5-2 мм, і з нього на місці вигнути тимчасовий кронштейн. Нагрузки там сильної нема, то витримає.
|
Инжевый и карбовой трос по длине что трос что оболочка троса одинаковы, когда себе переделывал на инж, купил инжевый трос и сравнил его с карбовым, они полностью одинаковы
|
Ні, Володимир правий
Мені здається що інжекторний трос дещо коротший Я колись вже думав виготовити, і на око прикинув наскільки цей кронштейн повинен бути вигнутим. Товарищ на педальгу давив а я рубашку переміщав. Вийшло приблизно 30 мм, ось так і зробив. Сподіваюсь підійде. А хоча інжевий точно коротше. Тому що інжевий входить в дальнє колесо, а потім ще додатковий маленький тросик знизу на флажок заслонки діє. А карбового мені при такому кронштейні вистачає обігнути дальнє колесо і цим же карбовим тросом зайти в флажок дросселя. Тобто дивись де рідний кінчається трос а чорним я намалював як мій буде прокладений http://s020.radikal.ru/i720/1510/02/03ac7ed6e392.jpg |
И инжевый также должен обойди дальнее колесо, то в инвалидных версиях так сделано два троса
|
Не, диагностировал в Киеве. Не в Запорожье.
|
Вчора була перша поїздка на інжекторі.
Ніяких відгуків.. Нічим він краще не їде ніж карбюратор. Карб у мене тягнув впринципі так само... Провал залишився. Коли переходиш на ХХ то сильна просадка обертів, до 600 падає. Майже глохне. Коли на бордюр по колесу заїжжаєш, то із за провалу при натисканні і провалу при переході на ХХ глохнеш. Треба хороших обертів давати коли заїжжаєш. ВІдчулася різниця тікі коли там назад здаю з стояночки, відчувається як двигун круте впевнено, в карбі оберти спадали а інж круте. А так.... Взагалом на даний момент радощі від переходу на інж не відчуваю... |
Підозрюю що це через відсутність ДФ.
|
Володимир
так а прошивки ж були без ДФ та і відключали мужики, вроді ж ні у кого не було таких проблем... ___ А от тікі що зі стоянки забирав, інжектор відчувається. Карбова тупила б на холодну, а цей еластично працює. |
В зп ж есть Слава, попробуй к нему обратиться с прошивкой. У тебя 100% косяки в прошивке.
Цитата:
|
Григорій
Слава що МПСЗ продає? __ Тільки що їздив, разів 10 глохла при переході на ХХ Може погратися з Gxx ? |
Да, он. Напиши в личку, созвонитесь.
Цитата:
|
У мене є його номер
Він мені МПСЗ ставив Так прикол в тому що я перепрошив вже блок... Володимир іншу прошивку кидав, така сама поведінка... |
Ну в любом случае нужно всю машину показать специалисту. Может у тебя там мелочь какая-то вообще в сборке, а ты не заметил.
Цитата:
|
Цитата:
|
Лучше на карб газ поставить. Ехать будет лучше, дешевле и надежнее.
|
Удобство не то.
|
Володимир
Як на вихідних буду зроблю :) Датчик кислороду ввімкнений. __ Ви знаєте, щодо інжа заберу слова назад.. Вчора був з двух з половиною суток на службі (людей не вистачає), сьогодні під 150 км по місту намотав на свіжу голову, всетаки інж тягне покраще... Еластичніше доволі, і на низах потужніше тягне.... В пол ще не давав, а на низах іде добре до 3,5 тисяч.. Міський режим... Підняв Gxx з 65 до 75 на ХХ просадка є але глохнути перестало. Але коефіцієнт лябди я до цьоо виставляв майже під одиницю, трошки нижче, а тепер при Gxx=75 коефіцієнт 0,89 десь... |
Он просто плавнее и предсказуемей карба. Сколько надавил, ровно столько момента и получил. У карба немного не так, при открытии второй камеры заметный рывок, ну и эластичность конечно не та. На инже классно ездить по снегу и грязи, от не глохнет и не дергается на любой передаче на самых низких оборотах. При газе в пол тоже ровней и быстрей набирает.
|
Цитата:
|
А ще питання, коли на холодну я завожу у мене так: спочатку завівся, але першу секунду оберти низькі, нижче холостого ходу, а потім буквально через секунду різко піднімаються на оберти прогріву (порядка зараз 1300 в таку погоду). Так і повинен запускатися інж? Мені чомусь здавалося що він одразу повинен різко завестися з обертами високими... Бо шось перша оця секунда таких низьких обертів мені здаєтья в мінуса не покрутить...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а ДФ дуже дорого ставити... Тим паче не факт що це точно із за нього :(
|
Цитата:
|
Я навіть не уявляю де її напаяти.. Там потрібно частину відрізати частину напаяти до напівмісяця причому щоб ідеальна дужка була щоб не чіпляла датчик..
На форумі ніхто випадково не робив з трамблера ДФ? А якщо збільшити паливоподачу? Коли я збільшував основну то пропадав провал утой... чи тоді витрата буде скажена? |
Цитата:
Цитата:
|
Володимир
Ну давай по змозі скину з програми Мікас-онлайн лог, може шось да покаже.. Я хотів замість трамблера зробити кронштейн який буде заглушка + тримач модуля запалювання, і нормально пластик поставити інжевий... __ Наразі при Gxx = 75 (збільшив тоді) всеодно пару разів глохла. І пару разів коли несильно трошки трошки на газ натискаєш іде не тяга а гальмування (як двигун заглушений). А тікі сильніше притиснув пішла набиратися.. І що цікаво, я звернув увагу що в основному погана робота двигуна на середніх температурах. На холодну і на гарячу при переході на ХХ не глохне. На гарячу тікі просадка є. На холодну тримає підвищені оберти. _ А лямбдарегулятор на всіх режимах корректує? Може бути таке що він з - за несправності погано корректує в якийсь бік, наприклад (кажу просто для прикладу) він при певному співвідношенні суміші повинен дати сигнал 0,5 В, а він дає 0,4 і мікас із за похибки цієї неправильно паливо росподілює (наприклад не додає).. ? Може заради експерименту дійсно спробувати збільшити і основну паливоподачу (наразі стоїть 185). Коли машина стояла в гаражі і були жахливі провали (на первах, коли форсунки були брудні, попарний вприск вимкнений), коли я ставив основну паливоподачу (експерементував) під 300 то провалу взагалі не було, а двигун розганявся дуже швидко... Або відключити лямбда-зонд і глянути як себе поводитиме... ? Заради експеременту... |
Цитата:
Цитата:
|
Вчора під залишок вечора вирішив поексперементувати.
Хотів во дворі збільшити основну паливоподачу доїхати до гаражу. Але в адаптері як завжди відпаявся штирьок, поїхав на паливоподачах хх=75, Gob=185 По дорозі на перересті натискаю на газ машина заглохла, двигуном почала гальмувати. Заводити в ходу - нічого. Накатом став, ввімкнув аварійку. Ввімкнув запалення послухати працює насос чи ні - машини навколо шумлять не вдалося. Заводити - завелася як нівчому не бувало. Але у мене є мисля - до перехрестя був дуже тривалий поворот наліво - і в ньому стрілка пішла вліво і горіла лампа. Скоріш за все (я так думаю) був підсмокт повітря. Розвернувся, на заправку, долив 5л (ітого в баку десь 15), ще раз проїхав цей поворот і перехрестя - норм. Доїхав в гараж. Поставив основну паливоподачу 200, і почав гратися з Gxx. Ось лог з такою паливоподачею http://andreyzp.ho.ua/logs/log1.zip При цьому сильно скажуть оберти в межах 900 - 1200 на ХХ (іноді сам натискав на акселератор і перевіряв просадку). А ось тут я експерементував в реальному часі змінював Gxx http://andreyzp.ho.ua/logs/log2.zip Коли я поставив Gxx=50 двигун одразу заглох. Нічого не змінюючи я його запустив, він одразу запустився і продовжив працювати на ХХ. Ось лог продовження: http://andreyzp.ho.ua/logs/log3.zip ___ І що я замітив цікаве. Коли на дроссель натискаєш ТРОШКИ ТРОШКИ, буквально поклав ногу, то машина починає не сильно, але відчутньо дьоргатися. Таке відчуття як нехватка палива іде. якщо газ притиснути то нормально. Я на стоянці почав потрошку натискати на дроссель, на комп'ютері положення дроселя плавно змінювалося від 0 до 100... На даний момент залишилась основна паливоподача 200, на ХХ = 65 При цьому дуже сильно пригає ХХ. Підпригує до 1200 обертів. Ось відео: (тахометр показує на 20обертів нижче) • На 16 секунді підпригнули оберти - це воно само отак пригають наразі оберти до 1200 • Потім я сам на газ натиснув і на відео видно як оберти просаджуються https://www.youtube.com/watch?v=qq8j...ature=youtu.be __ А от їхати почала це .... у мене немає слів....... Це дещо... Я на усіх світлофорах перший уїжжав... Несильно на гашетку давиш вона як літак їде ))) Навіть при 40 вмикаєш четверту трошки на газ вона витягує еластично... Їде як конкорд... На п'ятій передачі по набережній на гашетку слухається педалі як першокласник... Вогонь.. Куди там карбюратору... _____________________________ Тікі шо зі стоянки забирав. Всетаки інж класна штука. Завів, пішов вікна помив, сідаю, двигун прогрітий.. Раніше доводилося постійно підсос призасовувати... А тут тихенько собі гріється поки вікна попротирав.. Сів і поїхав.. А вот зараз на холодну дуже відчутно перехід. Коли трошки натискаю на педаль газу машина спочатку різко гальмує (провал іде), а потім через секунду десь береться. Таке відчуття що на якомусь положенні педалі газу (напочатках) взагалі не працює двигун як обрив ланцюга.. Шкода немає перевірочного датчика ДПДЗ Якщо трошки ледве ледве натиснув, машина затупила, потім ще сильніше вдавив - вона дуже різко почала їхати ударом аж, аж голова назад уходить.. Таке відчуття що якась чорна зона є на низах, звідти може і іде провал при різкому старті... (цікаво, чому цей текст синій і підкреслений.. не звертайте уваги, щось тут глюкануло) |
Цитата:
Посилання з логами невірні, закинь мені логи на пошту. |
http://pda.zapchastizaz.com.ua/index...mart&Itemid=26
77грн. Может поменяете? |
Володимир
Прошу вибачення, десь промазав. Скинув на пошту файли логу. andreybelov Да, ти правий... 77 грн це наразі і грошами не назвеш. С зарплати поміняю. __ Вчора під вечір їздив (Гхх 65, Гоб=200), дуже відчувалося оця мертва зона на початку акселератора, і багато разів глохла на ХХ.... Нарешті вчора зробили кронштейн для модуля запалювання. Він одночасно заглушка для трамблера і тримач модуля. Доставив пластик. http://s020.radikal.ru/i714/1510/70/017664724cebt.jpg |
Цитата:
Датчик фаз як думаєш ставити коли заглушив отвір трамблера, можна було на вісь трамблера приварити відмітчик датчика фаз, і якось закріпити біля нього датчик фаз. |
Та от цікаво, у всіх такі проблеми у хто відключав в прошивці датчик фаз?
Невже інжектор так тупить при попарно-паралельному вприску.. ? А є хтось хто карб на інж робив, і відключав датчик фаз? Як машина їздить? Бо такі кидки ХХ, провали шось як в цілому система глючить... Чогось йому не вистачає :( :( :( |
Я вырубил датчик фаз. Работает на попарном идеально. 55/180
|
Есть 4ре сименса безхозных, могу дать попробовать на них погонять. Есть также ДПДЗ и РХХ. Если вы в ЗП, то можете подъехать, можно попробовать бросить мой микас на вашу машину.
|
Уже год как езжу на попарном впрыске. Никаких траблов не заметил.
Скинь свою прошивку, гляну шозанах и чего оно дергается. |
На попарно двиг мягче работает, только расход больше. Фазированный впрыск позволяет работать на более бедных смесях стабильнее.
|
Цитата:
|
Тоже езжу на попарном, но не просто убрал ДФ из прошивки, а накатил на свою прошивку калибровки из заводской без ДФ для моего объема мотора. Проблем нет.
|
Цитата:
А, нафига??? 092 под гобатый вал и толку от нее ноль целых/хрен десятых. 096.+ грамотные калибры по ХХ и приоткрывателю твлрят чудеса. Углы и топливоподача по вкусу... |
Ага.
Тобто є смисл перепрошити на нову прошивку? Головне блок не угробити ... Я чув мікас 10.3+ в цьому питанні противний :) |
Текущее время: 18:59. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.