![]() |
Цитата:
Це моя суб"єктивна думка. |
95-ий і преміум не спорю. А ось 92-ий в них один з найкращих в Україні. Це помітив і я і ті, кому його порадив. Росхід на ньому такий же як на 95-му з інших заправок. І тягне непогано. Раніше взагалі 92-ий рідко лив, бо машина ледь їхала.
|
На ОККО скорее всего халтурить начали, машина друга да и моя дёргаться стали.
|
На якість бензину скоріше більше впливає переробка, ніж сама нафта. З наших НПЗ нормальний бенз в Лисичанську роблять, Кременчуг теж ніби підтягується.
|
Лисичанськ - УкрНафта, Авіас, Кременчуг - АНП. Витрата пального однакова.
Але на данний момент краще чим "високоякісний імпорт ОККО" |
Залив сьогодні ОККО 92 імпортний.
Машинка їде непогано, але з місця не вре як на 95 євро чи пульсі. |
Не знаю як на рахунок УкрНафти, але Шелл переважно лисичанським бензом торгують. В мене так як на 92-ому з УкрНафти ще не на кожному 95-ому так машина поїде.
|
А що там зараз на ОККО за 92-ий поркращений рекламують? Це він замість звичайного чи типа як Пульс окремо продають?
|
Цитата:
|
Думав спробувати, але якщо нічого не змінилось, то хай самі на ньому їздять.
|
В суботу їздив в село туди назад приблизно 200 км.
Влив 92 з Укрнафти ЗП біля Престиж Авто, нормальна бенза машинка нормально їхала не дьоргалась при старті, набирала обороти теж нормально не тупила, головне з вихлопної не текло))) Витратив приблизно 12 літрів на туди назад Якість нормальна, я правда в якості то того трохи сумнівався)) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А ціна яка? Набагато дорожче ніж звичайний 92-ий?
|
Сьогодні заправив Укрнафту А-92 кременчуцький, не супер, але можна їздити.
|
Цитата:
|
Получось так, что довольно за короткое время заливал разные бензы, и какое-то мнение уже сложилось. Напомню, что у меня Славута 1,2Л, карбюратор, с установленным МПСЗ.
ОККО, 95 Евро - вполне приличный, хорошая тяга, но есть нюанс, он может быть польским или белорусским (как они говорят), польский лучше. ОККО, 95 Pulls - бензин отличный, звучание движка приятное, набор скорости (хорошо берёт с низов) отличный. Я думаю, что Пульс отлично подходит для дальних поездок, трассы. ОККО, 92 - разница между 95 Евро и Пульс ощущается, машина туповатая, но не кретично. Тож бывает белорусским и польским. Хотя есть мнение, что под маркой 92-го могут и продавать 95-й импортный. ANP 92-й (Кременчугский, возле ГазКонторы), разница между 92-м ОККО мизирная. Динамика нормальная если ездить не груженым, без пассажиров. Я думаю, что по городу ANP 92-й саме то. И стоит он 9,70 грн - самая низкая цена. Хотя, скорее это интереснее тем водилам, у кого карбюратор. Кста, расход между 95-м и 92-м почти одинаковый, если не гонять. И ещё хотелось сказать про запах из выхлопной, самый противный от 95-го Евро, ОККО. |
Я теж вже все перепробував, перечитав в свій час купу тестів. 92-ий непоганий на УкрНафті і при цьому навіщо платити більше. Він на більшості заправок відповідеє ЄВРО-4. Набагато кращого 92-ого бензину всеодно наврядчи можна знайти навіть і на дорогих заправках. Головне щоб не бадяжили. Нарахунок 95-ого, то на ОККО він переважно імпорт ЄВРО-5. Машина хоч і трохи гірше тягне ніж на українському бензині з УкрНафти, а особливо з Шелла, але движок працює тихіше і рівніше.
|
Знайомий недавно заправився на АНП, таж історя що і в мене як вигорів старий бензин машина заглохла і пропав холостий хід. АНП ГА&НО!!!!!!!!!!!
|
Останнім часом з бензину АНП заправляв тільки 92-ий. Як для 92-ого ніби непогано, без особливих нарікань. В мене є знайомий, який вже біля 5-ти років тільки його і ляє. Ніби нічого. Проблем не було.
|
Цитата:
|
Та я сам недавно з дуру 95-ого залив на УкрНафті. На холостих газнеш і машина глохне. Бадяга ще та. Так що, якщо сині заправки, то тільки 92-ий.
|
Цитата:
(1,2 карб.) |
Текущее время: 10:36. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.