ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Бортовой журнал (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=21)
-   -   сіренький логан-кросовер (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=94141)

OL_75 04.02.2022 22:16

Цитата:

Сообщение от Cayenne (Сообщение 3825598)
можна вірити в свою суху статистику і роками закривати очі на доп ТО, на потєряний час на настройку, на чекенджени
якщо ваш час стоїть так дешево що це окупається - нема питань

на таврії як їздив в мене не було грошей і було багато часу, це було ок, але на газу машина постійно НЕ їхала, я закривав на це очі

на форді я 1.5 роки їздив по різних мастерах поки накінець то зробили так щоб їхало і не горів чек, а ще я научився сам конфігурити мозги зеніт, розібрався в недогревах форсунок, в подсосах воздуха і ще кучу всього, вже тоді в мене закралась думка що я щось роблю не так.. скільки я на те все потратив часу - страшно уявити

на ренегаді з мотором 2.4 по інерції поставив газ, але вже через пів року поняв що це було безсмислленно, хоча це й була сама безпроблемна установка, але чеки всеодно вилітали, раз в два-три місяці я заїжджав на газове сто на коректіровку (це мінімум 2 години робочого часу, про гроші я мовчу) а по расходу 15 бензи і 19 газу - ніякої різниці по факту, крім більшого запасу ходу

на тігуан, куди ставиться тільки з довприском, Я МАНАВ навіть думати про ГБО, я почав думати про те щоб заробляти стільки щоб хватало, і пожалів що я про це не думав раніше ;-)

а якщо у вас машини і баби стоять в одному ряду, і ви привикли сношатись з ними де і як прийдеться - це канешно ваш лічний мазохізм а не суха статістіка

Весь цей спітч здається від того що зажали грошей на Гбо для Тігуана ;-)

Kvarz 04.02.2022 23:53

Очевидно чел успокаивает своего внутреннего червяка;-).

Каждому своё. Хотя, согласен с одним - гораздо лучше, зарабатывать столько денег, что бы расходы не тревожили.
Но это же так скучно;-).

OL_75 05.02.2022 00:00

Цитата:

Сообщение от Kvarz (Сообщение 3825604)
Очевидно чел успокаивает своего внутреннего червяка;-).

Каждому своё. Хотя, согласен с одним - гораздо лучше, зарабатывать столько денег, что бы расходы не тревожили.
...

Всегда считал что сэкономленные деньги это заработанные деньги ))

Aprox 05.02.2022 12:44

Цитата:

Сообщение от OL_75 (Сообщение 3825605)

Ходите пешком! Это еще и здоровье укрепляет! ;-)

OL_75 05.02.2022 13:54

100%

vovan1710 05.02.2022 22:20

ГБО то зло не ставте його .... Бо і так багато машин газованих і черги на заправках і ціни піднялися ... Всьо дорого

Cayenne 06.02.2022 14:07

Цитата:

Сообщение от OL_75 (Сообщение 3825605)

а зекономлений час - це зекономлені дєньги
а зекономлені дєньги - це заработані дєньги
ітого
зекономлений час = заработані деньги

все сошлось ;-)

Текущее время: 11:14. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.