![]() |
значит врачи стебались под окнами роддома. а сестра поверила. либо еще какой-то третий вариант. роддом ваш понравился кстати
|
У нас там рік чи два тому зробили ремонт за місцеві бюджетні гроші, бо був уже капєц всьому. І заввідділенням нову поставили. Ми в 2010-му там народжувати не ризикнули. Тоді якраз відкрили житомирський перинатальний за спонсорства Пінчука. Ото там я реально прозрівав від умов - молодий персонал, все новесеньке, індивідуальні палати з усіма зручностями, передові методики...
|
в житомирском перинатальном она тоже была. лет 5 назад. отношение ужасное. Не буду приводить пример - вдруг кто-то чай пьет - блеванет. может уже снова все ок, не знаю.
|
Цитата:
кто ж после этого спать спокойно будет. опять нужно людей сокращать. |
Там пишут, что Йуля в тяжёлом на аппарате ИВЛ. Шо ж Хуйла никак не возьмёт...
|
Цитата:
А хомячки могут и далее рассказывать что ковид это просто простуда, ога, ога. |
Цитата:
|
Я поверю ей только в одном случае....но пусть живет, здоровья ей.
|
Цитата:
|
Для мене це відкрите питання. В мене нема джерел інформації, де 100% можна знайти дані. Як bbc клепає роликі з потрібним змістом я вже теж бачив колись.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ага, точно, у йульки після звільнення із тюрячки легені такі самі проблемні як і ноги.
Ій потрібно було апарат ШВЛ відразу до інвалідного візка вмонтовувати. ТОді б проканало 100%. |
Немножко конспирологии.
Вот кстате про вакцинацию, скоро же нелзя будет без вакцинации от короновируса, выходить из дома. https://www.youtube.com/watch?v=MPCGToHJ4cc https://www.youtube.com/watch?v=NGfikZ6ceyY |
Цитата:
|
Цитата:
|
Не беруть.
|
Ну, респект!
|
Цитата:
|
Вчора в Тернополі померла 70 річна жінка, яка кілька днів тому потрапила в лікарню з інсультом. Був в неї ковід чи ні - хз., але причина смерті - ковід
|
У нас тоже пару дней назад мужчина умер. Говорят, от ковида осложнения - было ожирение 3 степени и диабет
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 07:33. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.