Цитата:
Сообщение от fsv
(Сообщение 1613740)
я рекламую добробут сусіда))
а то, что я езжу на славуте не означает что я должен ехать хрен знает куда к людям, с которыми у меня нету общих интересов. Я лучше потрачу эти деньги что-бы встретится с Винницкими тавро-славутоводами, которых я знаю, с которыми можно попить кофе и пообщатся возле машинок. А потом поехать домой в тихое уютное местечко и отписать как всё было пис да то.
Тем более, глобалка - 20 человек - Это ГЛОБАЛКА?
|
Я радий за твого сусіда :)
Їхати чи ні це суто твоя справа?? І як показує час (досвід) то видно у Вінниці також меншає людей із якими у вас спільні інтереси, бо скажи скільки остані зустрічі до вас зїжджається вінницьких?? 2-3 мах5чол, і який це відсоток від всіх зареєстрованих на форумі вінницьких?? 5-10%. Наприклад ми із Монте зустрічаємося кожні вихідні, з питань ремонту, пива, взаємовиручки.
Я дуже сумніваюся що ти чи хтось інший потратить 500-700грн на каву на таврозустрічі. Окремі особи жмуть копійки щоб по місту на здибанку приїхати!!не кажучи про інші витрати.
Стосовно "знаю-незнаю" то на зустрічі буде майже половина присутніх які були минулого року. І із якими ми зустрічалися в Гайсині при нагоді, зізвонюємося.
І повір що в плані зібраності і активності є багато чому у тих самих кіровоградських повчитися.
І вам Пане модер вінницької гілки варто переглянути свою поведінку і політику у гілці, а то щось вона знову засихає потрохув плані активності, якщо раніше користувачі могли нафлудити 5-10 сторінок за день то зараз 1-2 за неділю.
Коли вперше у гілці пройшла така хвиля ти валив все на свого екс-колегу модера, ситуація подібна як у анекдоті про три конверта і начальника.(1-й конверт-вали все на свого попередника, 2-й вали все на себе,3-й готуй три конверти..)
Стосовно ГЛОБАЛКИ і 20-ти чоловік, да глобалка. Аналогічно зїзд 1-3 тавроводів можна назвати зустріччю?? Можна, ось так і глобалку із 20-ма людьми назвати ГЛОБАЛКОЮ. І саме чисельність на ній залежить саме від нас, а не і казати Я не їду!! сидіти вдома, і рахувати хто був і скільки чоловік. Чи говорити що не в курсі справи!