![]() |
Я беру своїх на таврозустріч) так шо я з карапузом)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Знову торги влаштували, так модери давайте вже шось рішайте!!... |
эххххх хорошо вчера встретились ........ Все бы хорошо, если бы мой LCD телек дома вчера не гавкнул. Кляцает при включении. По ходу или блок управления питанием или кондеры в нем же. А ведь и пол-года не проработал сцука .....
|
|
xAndr Формулу и по моему показывают. А ещё Монте в Виннице. Так что нас трое... Сообразим? )))
|
fsv подставки під задні стійки знайшов, вони пережили зиму, тому нада трохи пошкрабати і покрасити,
можливо якось на неділі знімлю СПИРТ і дам поганяти на пару днів, якшо знайду свій старий розпилювач, бо їздити нада |
SLIVKA отримав, але така сама вартість у Вінниці на Щорса! +доставка, так шо вийде дорожче.
|
Цитата:
|
SLIVKA пошкрябати і покрасити ноу проблем. А на пару днів спирта мало - думаю, що не встигну зацінити
|
У меня такое чувство, сто LiaL имеет к Виннице прямое отношение... не смотря на Хмельник...
Но я его ниразу не видел. не там не тут |
Цитата:
|
якщо піджимає - треба сходити... вечерком і семки...
|
fsv читай уважно ФІНАНСОВА, а не ..., не путай!!...
|
Алекс, мене як пыджимає - то фінансова чи не фінансова - вже пора ...., от так
П.С. ))) |
Цитата:
а от чего у тебя такое чувство? |
Всім привіт!!! ОГРОМНИЙ!!! Думаю вже частіше буду появлятися на форумі.
Розпочав перечитувати прупущені повідомленя, зрозумів що довго бдуду сидіти і читати, так що хто розкаже коротко що нового і що я пропустив цікавого??? fsv - як там причеп??? |
|
Молоток!
за проделанную работу +1! знаю, геморное єто занятие... |
Цитата:
я сам боявся знімати, але там нічого страшного нема :) тепер страшно як все поріхтувати і покрасити :D |
я то чуть чуть не так робив, то на_пався шо дурний,
знімав руль --- получилась шишка на лобі :D |
|
либо по гайке...:evil:
|
а сьемник на шо? ото уж шышкатые!!!
|
Текущее время: 10:37. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.