![]() |
каналья
|
Цитата:
Цитата:
2. Ти-це суто твоя думка, не розписуйся за всіх. І там на глобалці було багато машинок із наліпками таврооргії, і їх ніхто не упрікнув що їм не сюда!! Бо всі розуміли чому і хто сюди і як приїхав. 3. Я і Монте плануємо і збираємось!! :yes: |
я поинтересовался или никто не едет. к чему это всё?
|
tovaroved ти що записався у партію підпільників-партизан кармодро...в Якщо хочеш висловити свою думку Є ЛС, чи флудилка. А не в карму срати відразу!
|
Цитата:
...по чому в Одесі рубероїд?? Купляти не буду, бо далеко їхати, но цікаво, і ваші гроші в кармані порахую!! |
Саша, Ваши деньги вроде не щитал ни разу. К чему так и не понятно.
|
Я не говорю що ти рахував, я засоціював твоє висловлення іншими словами більш точно.
PS: Я твоїх також не рахував! |
Цитата:
|
Цитата:
Тут потягує не стільки особистим відношеням до питання, як любіювання (підлабузництвом) думки одного товаріща. Таке вже проходили із котомодером. Я для прикладу не маю таких глибоких знань про кармодрочерство Юрія і інших, і воно мене не цікавить, я конкретно сказав те що бачив і бачу. Я ж не задрочую карму наприклад Монте, бо мені не сподобалося те що він сказав для прикладу Звірру чи ГЕРЦу,і ще через те що він із Гайсина зрозумів до чого я веду?? Думаю що зрозумів!! Тому більше до цього питання не бачу сенсу повертатися!!! |
сижу чухаю репу, кто из нас кармадрочер(если ты вообще понимаешь смысл этого слова)? тебе карма так важна ? если нет че завелся? если да, так и скажи верну на место, хочешь еще раз услышать мое мнение по отношению к тебе ? написать в лс ? или тут выложить?
|
я предлагаю - мочить
|
:) чухай далі. Різницю в словах рєпа і голова січеш?? Може голову чухаєш?? Стосовно того чи завівся я, Юра, тобі скажу:- НІ!! Я висловив свою думку(дав відповіді), а втім якщо тема даної поїздки не цікава, так нах розводити димагогії тобі і ФСВ ні про що із вашої сторони?! Якщо ви все рівно не збираєтеся їхати.
Стосовно твого мнєнія, то де хочеш там і пиши. Читав. |
довбав я ці лаби писати...піду спати...всім пока.надобраніч.((
|
Цитата:
|
про шо ви говорите.я ніх...я не поняв
|
Цитата:
|
Цитата:
Вот и пошла перепалка и куча флуда. P.S. Это так решили флудилку оживить? :) |
Цитата:
Саша, при пересмотре поведения на что обратить внимание? |
весна в голову пызданула. хорош опять выяснять отношения. а за ..підпільників-партизан кармодро... порву пыска. це ж товарищи по оружию.
|
|
а че ему ходить, он здесь
|
делай
|
Пипец цей кетае планшет не отправляет все мои месаги
|
а я завтра бухаю на работе.сегодня у сотрудника днюха
|
Цитата:
|
Текущее время: 03:56. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.