![]() |
Срочно куплю а рабочем состоянии моник 17-ку ....... что-то типа Samsung DFX
|
monte Хай Гитлер! Гуд. всьо задуто. ждем ТО.
|
Цитата:
|
Вопрос а есть ли в природе ключик для подтяжки рулевой рейки если есть то кто где и почем его видил?
|
Цитата:
|
ключ для мото амортизаторов иж
|
хто кому "задув"? :D
|
|
обичні хот-доги, на спутніку!
заїхав Серий, каже: жерти хочу, і я йому показав, де роблять вкусні хот-доги. а ти про шо подумав? |
Цитата:
2 зліва середній ряд?:cry: |
Сегодня с утра приехал на Сатурн, а там как фильме ужасов ...... все закрыто и только мусор ветром гоняется ..... Бастуют пацыки.
|
Цитата:
|
хАндр.сьодні тоже був на сатурні.бастують зарази.казали шо завтра тоже не роблять+центральний тоже бастує
|
Нічо побастують трохи, захочуть їсти і вийдуть працювати, бо "любовь приходит и уходит, а кушать хочеться всегда..."
|
http://mywarez.ru/uploads/posts/2010...562243811.jpeg FSV от такі нада було роздавати
|
Цитата:
|
ыыыыыы ..... а програмеры 1300 бдут платить
|
Цитата:
|
Сірьожа, я з тобою по телефону говорив, і провтикав,
машина ж то коло подйезда...:wall: так шо чуть чуть пізніше підїду! |
SLIVKA ущільнювач на місті як стояв так і стоїть, monteмобіль не погано бігає, вчора закінчив переробляти задню полку, поставив два динаміка Піонєр (овали), сьогодні буду підключати, завтра планую купити два зимових бублика і перевзути машинку, а потім рванути в Карпати.
|
Цитата:
краще взагалі їхати на 4 літніх! а так щасливої дороги!:yes: |
Дві зимніх вмене вже є в прошлому році купив, докупляю ще дві, а то мене теж раз кинуло коли тільки спереді зимова стояла :(
|
Добре коли спереді стоїть по сезону....
|
Цитата:
|
Цитата:
думаю привикну... |
Текущее время: 04:05. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.