![]() |
Я тож как долго не захожу то просит авторизацию, точно срок хз
|
Если в Дия только загранпаспорт, внутренний ещё бумажный, получится сделать в Дие ковид сертификат?
Может кто уже пробовал пройти этот квест? |
Получится.
Я себе делал, сейчас часто базы висят, так что надо набраться терпения и быть готовым что попыток может быть несколько (много). |
У меня бумажный паспорт. Сертификат в дие подтянулся после качения верчения головой.
|
Отлично, спасибо!
|
Такая же картина. Важно при вакцинации правильно заполнить анкеты. Дважды. И чтобы потом все внесли в базу правильно. Дважды. А потом «оно само».
|
Цитата:
|
Цитата:
Ні закордонний аусвайс, ні ІД-картка не потрібні взагалі. Ні дія на телефоні. сьогодні сам особисто цей квест пройшов. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Крч, недолуге воно якесь...
Є додаток і є закордонний паспорт. Для створення "Дія-підпису" в додатку мій фейс чомусь ніяк не проходить, а інших варіантів отримати серт в додаток, без ідентифікації фейса - немає. ОК. З компа, за Вашою рекомендацією, пройшов всю реєстрацію за допомогою ЕЦП, бо він у мене був. Серт отримав, х зним, роздрукую, також закинув файл в смарт, може, де і так пройде, хз. Схотів отримати також для дружини. У неї ЕЦП немає. Але для реєстрації можна проходити через ID.GOV.UA, а там - за допомогою Bank ID. МОНО вже таку послугу надає, і УРА - зарегались. Але при запиті серта - знову таки або ЕЦП, або Дія-підпис. :wall: |
Цитата:
якщо є Приват картка - то там підпис безкоштовно можна згенерувати собі у Приват24 |
а загалом то да - на сайті можна отримати в Дії сертифікат (хоч і мінародний), а у застосунку він не підтягується потім (не кажу про саму вже можливість аналогічного запросу) це дурість
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Пнятно.
Всім дякую. Нарешті зохавало мій фейс. Я на паспорті з вусами, а зараз - без. Але трохи небритий і хєрове освітлення - видно таки повірило, що то я :) Що цікаво - на сайті дало один серт, міжнародний. В додатку два - міжнародний і внутрішній. Номери явно і QR-коди візуально - всі різні. |
Цитата:
|
У мене немає ні закордонного паспорту, ні ід-картки.
Поставив дію, повтикав на те що вона за таких обставин може трохи більше ніж ніфіга і зніс її. |
Неебитемоцк.
Дайте на 4PDA там уже все для всех разжевали и по полочкам разложили |
Что дать?
|
Дуть
|
Цитата:
Чи є спосіб автоматично підтягнути у дію все без наявності біометричних документів? Міняти заради цієї сраної дії паспорт/водійське посвідчення не збираюся в жодному разі. |
Цитата:
не буде без біометрії зламані то для рутованих апаратів зазвичай |
Биометрический загранпаспорт оформлял когда дии еще не было. Сейчас в приложении есть он, карточка плательщика налогов и КОВИД- сертификаты. Паспорт не менял, водительское не менял.
|
Цитата:
|
Текущее время: 22:56. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.