ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Курилка (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Дія - країна в смартфоні (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=104227)

Саныч 03.09.2020 21:41

Я тож как долго не захожу то просит авторизацию, точно срок хз

OL_75 22.10.2021 17:30

Если в Дия только загранпаспорт, внутренний ещё бумажный, получится сделать в Дие ковид сертификат?

Может кто уже пробовал пройти этот квест?

Gal 22.10.2021 17:50

Получится.
Я себе делал, сейчас часто базы висят, так что надо набраться терпения и быть готовым что попыток может быть несколько (много).

redpas 22.10.2021 18:05

У меня бумажный паспорт. Сертификат в дие подтянулся после качения верчения головой.

OL_75 22.10.2021 18:10

Отлично, спасибо!

e u g 22.10.2021 18:59

Такая же картина. Важно при вакцинации правильно заполнить анкеты. Дважды. И чтобы потом все внесли в базу правильно. Дважды. А потом «оно само».

_basil_ 22.10.2021 19:39

Цитата:

Сообщение от e u g (Сообщение 3819173)
Такая же картина. Важно при вакцинации правильно заполнить анкеты. Дважды. И чтобы потом все внесли в базу правильно. Дважды. А потом «оно само».

А "оно само" - вообще само, прост открываешь очередной раз, а серты там уже есть, или таки надо "створити запит і підписати ДіЯ-підписом"?

vics13 22.10.2021 20:47

Цитата:

Сообщение от OL_75 (Сообщение 3819166)
Если в Дия только загранпаспорт, внутренний ещё бумажный, получится сделать в Дие ковид сертификат?

Может кто уже пробовал пройти этот квест?

Заходите на сайт дії з компа, логінетись за ЕЦП, заходите в розділ Послуги->Здоров"я. Замовляєте сертифікат. Через 3 хвилини друкуєте. Все.

Ні закордонний аусвайс, ні ІД-картка не потрібні взагалі. Ні дія на телефоні.
сьогодні сам особисто цей квест пройшов.

_basil_ 22.10.2021 21:13

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3819182)
Заходите на сайт дії з компа, логінетись за ЕЦП, заходите в розділ Послуги->Здоров"я. Замовляєте сертифікат. Через 3 хвилини друкуєте. Все.

Ні закордонний аусвайс, ні ІД-картка не потрібні взагалі. Ні дія на телефоні.
сьогодні сам особисто цей квест пройшов.

Дякую, спрацювало. АЛЕ. В додатку серт не з'явився. Тобто, походу, тільки "паперову копію" носити треба...

vics13 22.10.2021 21:38

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3819184)
Дякую, спрацювало. АЛЕ. В додатку серт не з'явився. Тобто, походу, тільки "паперову копію" носити треба...

саме так. додаток без закордонного паспорта або ід-картки річ позбавлена абсолютно усілякого сенсу.

_basil_ 22.10.2021 22:12

Крч, недолуге воно якесь...
Є додаток і є закордонний паспорт.
Для створення "Дія-підпису" в додатку мій фейс чомусь ніяк не проходить, а інших варіантів отримати серт в додаток, без ідентифікації фейса - немає.
ОК. З компа, за Вашою рекомендацією, пройшов всю реєстрацію за допомогою ЕЦП, бо він у мене був. Серт отримав, х зним, роздрукую, також закинув файл в смарт, може, де і так пройде, хз.
Схотів отримати також для дружини. У неї ЕЦП немає. Але для реєстрації можна проходити через ID.GOV.UA, а там - за допомогою Bank ID. МОНО вже таку послугу надає, і УРА - зарегались. Але при запиті серта - знову таки або ЕЦП, або Дія-підпис.
:wall:

dj_doom 22.10.2021 22:27

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3819195)
Схотів отримати також для дружини. У неї ЕЦП немає. Але для реєстрації можна проходити через ID.GOV.UA, а там - за допомогою Bank ID. МОНО вже таку послугу надає, і УРА - зарегались. Але при запиті серта - знову таки або ЕЦП, або Дія-підпис.
:wall:

якщо є Приват картка - то там підпис безкоштовно можна згенерувати собі у Приват24

dj_doom 22.10.2021 22:29

а загалом то да - на сайті можна отримати в Дії сертифікат (хоч і мінародний), а у застосунку він не підтягується потім (не кажу про саму вже можливість аналогічного запросу) це дурість

redpas 22.10.2021 22:41

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3819195)
Є додаток і є закордонний паспорт.
Для створення "Дія-підпису" в додатку мій фейс чомусь ніяк не проходить, а інших варіантів отримати серт в додаток, без ідентифікації фейса - немає.

Пограйтеся з освітленням. У мене теж не з першого разу пройшло. Ну і дивіться що робить морда справа зверху, та повторюйте рухи.

e u g 22.10.2021 22:59

Цитата:

Сообщение от _basil_ (Сообщение 3819175)
А "оно само" - вообще само, прост открываешь очередной раз, а серты там уже есть, или таки надо "створити запит і підписати ДіЯ-підписом"?

Запит не робив. Накануне, за пару недель крутил фейсом перед дией, а потом зашёл с мыслью создать запрос, а оно уже само.

_basil_ 22.10.2021 23:30

Пнятно.
Всім дякую.
Нарешті зохавало мій фейс.
Я на паспорті з вусами, а зараз - без.
Але трохи небритий і хєрове освітлення - видно таки повірило, що то я :)
Що цікаво - на сайті дало один серт, міжнародний.
В додатку два - міжнародний і внутрішній.
Номери явно і QR-коди візуально - всі різні.

_basil_ 22.10.2021 23:36

Цитата:

Сообщение от dj_doom (Сообщение 3819197)
якщо є Приват картка - то там підпис безкоштовно можна згенерувати собі у Приват24

У мене-то підпис Приватівський є, але ж, для отримання серта в застосунку, без сканфейса ніяк. Причому, і на етапі створення того самого "Дія-підпису", і на етапі його використання.

vics13 23.10.2021 09:57

У мене немає ні закордонного паспорту, ні ід-картки.
Поставив дію, повтикав на те що вона за таких обставин може трохи більше ніж ніфіга і зніс її.

UzzzVer 23.10.2021 19:47

Неебитемоцк.
Дайте на 4PDA там уже все для всех разжевали и по полочкам разложили

redpas 23.10.2021 19:52

Что дать?

AndrewD 23.10.2021 21:02

Дуть

vics13 23.10.2021 23:59

Цитата:

Сообщение от UzzzVer (Сообщение 3819249)
Неебитемоцк.
Дайте на 4PDA там уже все для всех разжевали и по полочкам разложили

почитав і не зрозумів: щоб усе запрацювало треба з кацапського форума скачати зламану (кацапами?) версію дії? Танунах....
Чи є спосіб автоматично підтягнути у дію все без наявності біометричних документів?
Міняти заради цієї сраної дії паспорт/водійське посвідчення не збираюся в жодному разі.

dj_doom 24.10.2021 01:56

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3819258)
почитав і не зрозумів: щоб усе запрацювало треба з кацапського форума скачати зламану (кацапами?) версію дії? Танунах....
Чи є спосіб автоматично підтягнути у дію все без наявності біометричних документів?
Міняти заради цієї сраної дії паспорт/водійське посвідчення не збираюся в жодному разі.

не буде без біометрії
зламані то для рутованих апаратів зазвичай

e u g 24.10.2021 08:13

Биометрический загранпаспорт оформлял когда дии еще не было. Сейчас в приложении есть он, карточка плательщика налогов и КОВИД- сертификаты. Паспорт не менял, водительское не менял.

redpas 24.10.2021 08:50

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3819258)

У жены небыло даже дии. С момента начала установки, до появления сертификата, и всего остального, прошло меньше 5-ти минут. За это время она не могла успеть сменить паспорт и права.

Текущее время: 22:56. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.