![]() |
Цитата:
|
Та =) саме воно.
Найцікавіше,- як попасти на Краківську ? При тому, що після першого знака лишається тільки одна смуга %) (права вічно зайнята припаркованими машинами) |
Цитата:
|
Думаю його всеж замінять на знак "прямо і наліво/прямо і направо", а другий взагалі знімуть. Прямо кірпіч - ясєн пєнь шо там направо або наліво =)))
|
Цитата:
|
Ну так, красавци, объясните как там ехать ?
|
Цитата:
Нарисуй на яндекс карте откуда куда как ехать - а то я не врубаюсь про шо идет речь. |
|
Цитата:
|
Дык, там ведь произвели ремонт =)))
|
Цитата:
|
Ты не поверишь =)
|
Цитата:
ПС. Кстати вроде сегодня проехал с сахарова на привокзальную, открыли чы шо :) |
Сегодня ехал в маршрутке (да... нет бензина = / ) номер 50, Сахарова - кн.Ольги - все четко =)
|
Цитата:
за бензином ехал? |
Софт, прокатись в маршрутке... Потом посмотрим как у тебя с юмором будет ;)
Нет, на работу. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Народ, улыбнуло. Ведь ответ в том же сообщение =)
|
Цитата:
Мало того на подъеме, где трамвай ходит, стоп поставили. На паралельном подъеме, нету никакого ремонта, ямки, дырки, ехать весело :) |
Доброго дня всім!
Підкажіть плз - як з Києва простіше заїхати на Гоголя? Цікавлять розритості, об'їзди та ін. Їхати буду за тиждень у понеділок зранку. Липинського-Клепарівська-Шевченко-Городоцька-Гоголя Липинского-Чорновола-Городоцька-Гоголя Б.Хмельницького-Замарстинівська-оперний-Городоцька-Гоголя Перший раз до рідного міста машиною... Дякую. |
Раніше Гоголя була односторонньо з боку городоцької, зараз заїзд з боку городоцької закритий, тому скоріш за все заїхати можна з Листопадового чину. Я б радив Липинского-кільце Чорновола-прямо по куліша-за магнусом виїзд на городоцьку-потім біля обл управління міліції виїхати на листопадового чину. Їзджу так майже кожен день з роботи, пробок практично не зустрічав. Назад біля універу, по січових стрільців, далі наливайка-городоцька.
Зараз проїхати по Львову не проблема, я думаю кіно почнеться у вересні. |
Цитата:
А в яких місцях Городоцька нижче привокзальної наразі розрита? Може варто взагалі її минути - з Чорновола по Свободи до Гнатюка і на Листопадового відразу? |
| Текущее время: 13:26. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.