![]() |
с 1080 все отлично, гавноящика мало будет :)))
ты ХД плеер уже собрал? |
Цитата:
недають поігратись цяцькою щас піду діоди шукати... |
знайшов. наковиряв. 2 штуки.
і тут же спалив одного! чорд. завтра треба купити штук надцать, щоб з запасом ... |
мінус ще два діода
включив аудіо файлік. діоди мигали. ефекта - ноль діоди - червоні прості... може реально треба ік... хм... |
Ура! єсть контакт :yahoo:
флеш плеєр розлочив. всьо просто атлічненько! |
И я себе хо телик только мне нада шоб там сетевуха была внем чтоб с сервера можна было смотреть фильмы в режими онлайн такое вообще есть?
|
є такі
|
Цитата:
|
ну плюси всім понятні...
але мінуси: - коли переходить в ждущий режим, даже не ждущий, а коли лого на екрані показує, і яркость падає майже в ноль - то пищить, таким протівним високочастотним звуком.. бууеее... надеюсь як кабельне проведу, він не буде випадати в цей режим а переключатись буде на ТВ. а то харить. - через задню кришку просвічують лампи підсвітки екрана, на стіні за телеком решоточка світлом нарісована. вночі портить ефект... - корпус притягує пиль. на глянцевих поверхностях пиль аж слоями збирається. |
Цитата:
Цитата:
|
В пятницу появился у меня ASUS 27T1E, это монитор с телевизором.
Пока непривычно пользоваться монитором такого размера. Еще есть заметные светлые ореолы справа от резких темных линий (типа букв и т.д.) Уже почти победил настройками, но все таки пока не до конца. Возможно, когда перейду на цифровой кабель с компа (сейчас D-SUB аналоговый)то станет лучше. С теликом все отлично. Единственное, что не умеет формат кадра 4х3 растянуть по горизонтали до краев и обрезать низ и верх, так чтобы пропорции сохранились. Либо, (может кто знает) нужно поменять сам сигнал с тюнера (Волякабель), чтобы он уже был 16х9. |
підключив "кабельне"
отгавно! картінка така розмита, що даже фільми 700 метрові виігрують ... ну хоть щось бубніти буде |
вово, у мене воля цифра теж лайно, гірше звичайного двдріпа
|
Цитата:
така кака, що капец... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
в мене ж тоже воля. рівненська воля. так от на 29" трубчатому телеку качество картінки було тоже супер. а тут - розмазня |
Еще трубчатый самсунь.
У меня воопче ща два оператора в хате, Триолан и Воля. Думал от Воли отказаться и подключил Триолан на большой самс и... грустно, все размазаное, снег. Триолан пошел на кухну на маленький ЖК-телек. |
Цитата:
я ж і кажу |
Так а "твоя" Воля аналог или цифра?
Тьфу, не прочитал выше про аналог. Ну так а что ты хочешь, аналог есть аналог на нем качества не будет. |
Вопрос не совсем в тему: Кто знает хорошо о Воле, можно сделать, чтобы сигнал на телик шел в формате кадра16-9?
|
Цитата:
але однозначно гірше ніж двд ріп на 21" трубці(на кухні) і через декодер показує ляльку взагалі то я телебачення дивлюсь рідко(ящик брав для перегляду фільмів), то для мене це не критично |
Цитата:
нє ну я люблю коли щось там бубнить на бекраунді, тіпа діскавері/експлорер/нешиналгеографік але це ж як радіо ) плюс у всіх рожі розтягнуті в ширину, ібо 16х9... сомнітельне удовольствіє. але поки акційна ціна, - то хай повисить... |
я не люблю коли воно бубонить) хоча діскавері і тд часом дивлюся
а рожі розтягувати не обовязково я якщо контент 4:3, то так і дивлюсь, а якщо 16:9 то просто збільшую щоб по ширині зайняло весь екран |
я маюсь 32 или 37
хоть бери на прокат померять блин |
Текущее время: 21:12. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.