![]() |
Цитата:
P.S.: Якого ти вчора мовчав про свою біду із шлангою??? |
Цитата:
|
Цитата:
|
По твоему совету промучился 40 минут, вспомнил всех матерей, потом вспомнил про жену и с ее помощю за 5 мин все сделал. :yahoo:
|
Цитата:
|
Цитата:
Не міг зателефонувати зробили б ту шлангу швидше P.S.: А про Родину-Мать і про Япона-мать ти згадав чи забув :D :D :D |
Мля, сьогодні збирав передні стійки, обїздив всі автомагазини у Гайсині і лише в одному автомагазин "Престиж" знайшов масло гідравлічне для стійок МГП-10 і на минулій здибанці ремкомплекти для стійок у ХЕРЦа. Купив прокачав, зібрав. Було повно порадників які радили заправити моторним мастилом 5W-40, дизельним М10Г2к, трансмісійним ТАП-15 !!, И-40 і навідь один "блазень"порадив нігролом!!?? заправити, ну щоб надійно було...
Не знаю як стійки себе на машині покажуть..... короче кажучи поживемо побачимо. P.S.: Так шо даний автомагазин в біле. |
Померла корзинка зчеплення.
хто міняв? що ставили? |
Уже все знято і куплено чи ще ні?
|
Цитата:
як поняв шо карзінка, симптоми? для тих кого це чекає? :yes: |
Цитата:
А менять сцепу нада у Васи в Гайсине бо не дорага, качественно и ничего не покупайте он снимит сцепу и сам скажет шо нада и не просто скажет а еще и посоветует шо лудше и в магазин отвезет и гарантию на детали даст!!! |
а де в вінниці можна зажиганіє виставити??
|
Цитата:
68 тик.Стояло все рідне. Кинув рідний (заводський) вижимний+сцепу хендс і шмідт. Сцепа м;яка майже ватна. Перемикання плавніші. покатаюсь розкажу далі. |
_АНТОН_ лытр Черныгывське ноуфыльтерынг, литр 1715, поллитра туборга и дажэ смэсь отрэгулируэм
|
фсв.бeз питaнь.коли підїхати?я свободний в неділю після обіду і до 30 числа
|
в неділю вечерком, я приїду з дефаултсіті, тебе наберу. Кинь номер в лічку
|
Цитата:
|
Ребята, может кто знает нормального сварщика который нормально варит и не дорого, балка лопнула под радиатором((((
|
там где-то ПАРТИЗАН писАл. на старом городе
|
А где он писал, не могу найти?
|
Нова рожа, і Сірожа.
копец. |
А то!!!!))))
|
|
Понял, исправил)
|
молодец, поди и возьми себе пончик :ny03:
|
Текущее время: 00:14. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.