![]()  | 

в мене є кому взяти))) 
	 | 

Цитата: 

| 

Цитата: 

| 

;-)ги. буду в селі строїти гараж і цікавить питання.незнаю з чого робити підмурок.що дешевше.купити готовий бітон чи окремо пісок,щебінь,цемент і потім колотити+++за пісок і щебінь платити за доставку:wall: 
	 | 

ууу антон почав будуватись, кури будывельны форуми 
	або зпитай у Шумахера, вын будывельник  | 

Шо у вас  молдавани буд.матер. возять? 
	Пісок, щебінь+за доставку ще? В нас машина (ЗІЛ-савок) піску-450грн, щебня ніби до тисячі. Цемент-27грн малий мішок (марка М500). PS: Самому будувати-рамантіка :)  | 

Цитата: 

если делать самому-дешевле, марка (обычно) на 50-100 выше чем нужно. долго! и оочень геморно!  | 

Антон, знаю шо в тебе бджоли є в селі, нада воскової молі в банку пластикову набрати хоть 1-2 метелика і старих сотів жменьку 
	буду розводити воскових хробачків ап?  | 

подивлюсь в старому вулику.повинна бути така х-ня 
	 | 

| 

Внимание любтелям-строителям! У меня после стройки валяется ненужная тачка одноколёсная самодельная надёжная!!! Кому надо за 100 грн отдам с самовызом с Барского шоссе. Забирайте! Торг уместен на месте! 
	 | 

требуеццо телефон НОРМАЛЬНИХ людей шо займаються перетяжкою/перешиттям диванів, попередні робили диван 1,5 місяці 
	хто шо скаже бажано з прикладами роботи  | 

Зімною чувак робе який перетягує дівани, робить класно і недорого, якшо хоч то можу поговорити. 
	 | 

Serioga дафай говори, і кидай його координати чи як там 
	 | 

Цитата: 

| 

нема.дед таку х-ню сразу викидує... 
	колись було таке шо 1-2 вулика пустували то там цих бабочок повно було хоть на ковбасу пускай...а зараз нема...  | 

Цитата: 

http://www.vokrug.tv/pic/news_photo/...cd35aa062.jpeg  | 

УРААА!!! Товарищи!..нарешті сьогодні закінчив заливати підмурок в селі(для гаража)....скільки часу має вистоятись..??? щоб можна було б хоть угли виставити??? 
	висота загальна 50-60см...всередині проволка 8мм в чотири ряди(по висоті))..+++3-5шт.в ряду....на кутках набагато більше..:yahoo: відношення піску до цементу 1:3  | 

Цитата: 

стены можно гнать на третьи сутки.  | 

гараж буже пристроюватись до кірпічного скрайчика  тоиу строїтись буде МАЙЖЕ буковкою "г"...(половина бокової стіни  ==сарай)  ..між рядами кірпіча буде  сітка кладочна) ...як краще зробити щоб не було тріщин в стіні гаража????  
	1) простерлити в стінах сарая отвори і в них просунути сітку кладочну 2) просверлити отвір 6-8мм. за3.14здячити дюбель+болта і вже до нього приварити сітку???  | 

Цитата: 

| 

ТАК КОМУ ЗАДВИНУТЬ ТЮК ЗАПЕЧАТАННЫЙ УТЕПЛИТЕЛЯ? 60ГР. 
	 | 

Цитата: 

| 

Цитата: 

| 

изолон мабуть.я себе брал балкон утеплять.переборщил.взял лишку.он запечатанный .плиты1на 50см.брал по 80гр. 
	 | 
| Текущее время: 07:20. Часовой пояс GMT +3. | 
	Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.