![]() |
в мене є кому взяти)))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
;-)ги. буду в селі строїти гараж і цікавить питання.незнаю з чого робити підмурок.що дешевше.купити готовий бітон чи окремо пісок,щебінь,цемент і потім колотити+++за пісок і щебінь платити за доставку:wall:
|
ууу антон почав будуватись, кури будывельны форуми
або зпитай у Шумахера, вын будывельник |
Шо у вас молдавани буд.матер. возять?
Пісок, щебінь+за доставку ще? В нас машина (ЗІЛ-савок) піску-450грн, щебня ніби до тисячі. Цемент-27грн малий мішок (марка М500). PS: Самому будувати-рамантіка :) |
Цитата:
если делать самому-дешевле, марка (обычно) на 50-100 выше чем нужно. долго! и оочень геморно! |
Антон, знаю шо в тебе бджоли є в селі, нада воскової молі в банку пластикову набрати хоть 1-2 метелика і старих сотів жменьку
буду розводити воскових хробачків ап? |
подивлюсь в старому вулику.повинна бути така х-ня
|
|
Внимание любтелям-строителям! У меня после стройки валяется ненужная тачка одноколёсная самодельная надёжная!!! Кому надо за 100 грн отдам с самовызом с Барского шоссе. Забирайте! Торг уместен на месте!
|
требуеццо телефон НОРМАЛЬНИХ людей шо займаються перетяжкою/перешиттям диванів, попередні робили диван 1,5 місяці
хто шо скаже бажано з прикладами роботи |
Зімною чувак робе який перетягує дівани, робить класно і недорого, якшо хоч то можу поговорити.
|
Serioga дафай говори, і кидай його координати чи як там
|
Цитата:
|
нема.дед таку х-ню сразу викидує...
колись було таке шо 1-2 вулика пустували то там цих бабочок повно було хоть на ковбасу пускай...а зараз нема... |
Цитата:
http://www.vokrug.tv/pic/news_photo/...cd35aa062.jpeg |
УРААА!!! Товарищи!..нарешті сьогодні закінчив заливати підмурок в селі(для гаража)....скільки часу має вистоятись..??? щоб можна було б хоть угли виставити???
висота загальна 50-60см...всередині проволка 8мм в чотири ряди(по висоті))..+++3-5шт.в ряду....на кутках набагато більше..:yahoo: відношення піску до цементу 1:3 |
Цитата:
стены можно гнать на третьи сутки. |
гараж буже пристроюватись до кірпічного скрайчика тоиу строїтись буде МАЙЖЕ буковкою "г"...(половина бокової стіни ==сарай) ..між рядами кірпіча буде сітка кладочна) ...як краще зробити щоб не було тріщин в стіні гаража????
1) простерлити в стінах сарая отвори і в них просунути сітку кладочну 2) просверлити отвір 6-8мм. за3.14здячити дюбель+болта і вже до нього приварити сітку??? |
Цитата:
|
ТАК КОМУ ЗАДВИНУТЬ ТЮК ЗАПЕЧАТАННЫЙ УТЕПЛИТЕЛЯ? 60ГР.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
изолон мабуть.я себе брал балкон утеплять.переборщил.взял лишку.он запечатанный .плиты1на 50см.брал по 80гр.
|
Текущее время: 10:23. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.