![]() |
Я на Шелл десь біля року заправлявся. Але вже так дістали своїм:'Тільки що бензовоз зливався. Може V-Power спробуєте?' Недавно слухав цю байку три дні підряд. Після чого туди ні ногою.
|
Цитата:
Я таку тенденцію теж помітив, навіть коли міняєш дорогу АЗС на теж дорогу. |
заправился недавно на ОККО 92-рым,динамика выросла и что самое интересное снизился расход(на 0.5-0,6)литра.
|
УкрНафта 92-ий 8-8,5 л/100 км, ОККО 95-ий 9,5-10. От вам і реклама про те, що на високоякісному бензині ОККО ми проїдем більше.
|
На счёт на 92-м цокают клапана и т.д. - нада подстроить зажигание, в минус например, проехаться, послухать. У меня на 92-м АНП тож цокало чуток, ну октан-корректорм дал 2 градуса в минус, и ща всё нормально. Правда и делается, это у меня ну ооочень просто, одной кнопочкой и не выходя из салона автивки.:) И на счёт присадок (евро, ароматизаторы, для очистки топливной системи ну и т.п.), то в 92-х их очень мало, поэтому конфликтовать особо нечему. Сейчас АНП и УкрНафта (Авиас) торгуют исключительно Кременчугским 92-м, а он вполне стабильного качества. Кста, на Украине давече недавно наблюдался дифицит 92-го (Белорусь не продавала, Польша и Литва не производила), то дошло до абсурда - импортный 95-й стоил дешевле нашего 92-го, поэтому на некоторых заправках так и продавли 95-й как 92-й. Сейчас Литва, в смысле её НПЗ, снова начали выпуск 92-го, так-шо будет (или уже есть) у нас 92-й ешо и литовский.
|
Я на Шелл заправляюсь 92-м вимушено - дають на роботі талони, а так перевагу віддаю Окко 92 або 95 - на ньому витрати на 100 км. меньші на 1л порівняно з Шелл .
|
В мене навпаки на ОККО скільки не пробував, завжди витрати пального вище.
|
Вчора заправив 95 Мустанг на ВОГ. Нічого так машинка їде.
|
Залив 20 л. V-Power. Душевно машина пре. Зозо говорив, що розбавляти тре з чимось, бо біда буде. Поки все гуд.
|
Цитата:
Просто він не написав що буде не біда а пес дець - це такий песик що підкрадається не помітно а видно його стає через деякий час. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Перехвалил я 92-ой ОККОвский,опять перешёл на 95-й.
|
Я пару раз хотів на ОККО переїхати заправлятись. Але щось мене не пре ні 92-ий ні 95-ий.
|
І чого вже я тільки не пробував, а всеодно 92-ий УкрНафта для моєї машини якраз як кажуть те що доктор прописав. Заправляю і розхід зменшується, краще тяга.
|
Мож пригодиццо: http://www.benzina.com.ua/
|
Не пам'ятаю чи сюди закидував http://autovisio.com.ua Теж непоганий сайт на дану тематику. Не так давно навіть влаштовували автопробіг проти неякісного пального. Певний час я теж був активним учасником, але потім набридло якось.
|
Вже майже рiк заправляюсь на Лукойлi i щось вiн останiм часом спортився геть..:mad:,прийдеться мабуть здавати талони i шукати якусь кращу заправку !!:no:
|
Я декілька раз заправлявся у них за Шаровечкою 95-им. Ніби непоганий бенз.
|
Цитата:
|
Чим влни такі особливі ті заправки?
|
Текущее время: 14:06. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.