![]() |
а это выходит не сейки ?
|
дві верхні - сєйко, дві нижні - сінн
|
перша - SNA029
другу ідентифікувати не можу. скоріш за все і там і там шкіряний ремінець не рідний. на жаль не можу знайти ці моделі у своїх перевірених селлерів. |
знайшов і другу модель. це snda25 або snda57. в оригіналі вони або з металевим браслетом або з нейлоновим ремінцем.
|
почем snda57 с нейлоновым ?
|
Цитата:
|
Вот эти сейки купил в 2004 году. http://s1.ipicture.ru/uploads/20121002/9GWB45d2.jpg
Плавал, нырял, купался даже в растворитель пару раз ныряли вместе с рукой - пофиг. Очень нравятся. |
SNK381, якщо не помиляюсь. гарна модель :)
|
оновив наявність в першому повідомленні.
|
Цитата:
|
відписав в лічку
|
також хтів би написати - все що я привожу - це оригінальні фірмові годинники. підробки, репліки, копії і прочу хєрню не возити не буду і не хочу, тому з такими пропозиціями дуже прошу в лічку не писати :-D
|
через пару тижнів приїде ось такий SND255
http://timerenderer.files.wordpress....08/snd255a.jpg ціна буде 1650 грн. |
властилін часу однако
|
Сюда хоть не заходи.:wall: Опять новые часы захотелось. А я еще предыдущие вдоволь не поносил. Очень классные, кстати.:cool:
ЗЫ: а ремешок отдельно заказать можно? Это я так, на будущее. Хотя, такой как на спорте (тканевый) я бы не против как второй вариант на своем хронографе иметь. |
чорний тканєвий рємєшок 22мм. як на спорті зараз знаю хто хоче продати :-)
взагалі ремінці можна замовить, без проблем. але скажу чєсно - хороші - ніфіга не дешеві. |
То что фирменные ремешки будут недешевыми, я даже не сомневаюсь. А сколько "хто хоче продати " хочет за этот ремешок?
|
думаю гривень за 200-250 віддасть. але на ваш хронограф мені здається він не підійде, хіба у вас 22 мм. між дужками?
|
Я не мерял еще. Навскидку примерно так, но точно не скажу пока. Да и сумма в 250 грн не очень радует. Буду на кожаном носить.
|
|
и сколько стоят эти заказы?
|
1300
|
А чем проспорт от этих отличается?
|
не зовсім зрозумів. що за "проспорт"?
|
Текущее время: 02:03. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.