![]() |
я брав через нет тому машини не бачив і вже не памятаю в кого брав,діло було давно
|
Жаль что так получилось((((
|
якщо переробляти під ланосовський ГТЦ 22 мм+ ВУТ, (спереді вентильовані Р13, супорт 2110, ззаду 2109), які регулятори торм зусиль купляти 3\30 чи 3\40??
|
*ззаду 2109 (барабан)
|
Цитата:
Хотя с барабанами мож и не надо... |
надо
|
ясно, дякую))
|
Это вы глупостями занимаетесь, Таврия и без ВУТ хорошо тормозит!
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Вспомнились ваши слова: "С моей комплекцией, я и так нормально давлю на педаль тормоза"
|
Цитата:
|
Все правильно, это и проще и надежнее!
|
Знову куплений ВУ і ГТЦ (третій комплект),але вже з машини находу я на ній їхав і пробував тормоза (лонос пригнаний з польщі на розбору є в польщі чувак Петер який прижене під заказ любе кіно) я невідкручував ГТЦ від ВУ поставив все як зняли разом так я і поставив
РЕЗУЛЬТАТ тормоза супер і тепер їх не клинить,що саме головне!!!! правда є один нюанс коли тримаю на тормозі і глушу мотор то під ногою відчуваю тиск і педаль відходить вверх що може бути на ланосі такого нема А з попереднього ВУ який зняв злив десь 0,5л бензину вся проблема була в ВУ тому маючи ще два ГТЦ робочих (один майже новий) ПРОДАЮ |
Дуже радий за тебе....
|
Не можу зрозуміти чому педаль відходить назад на ланосі після заглушеного мотора ще можна 3 рази натиснути на тормоз а потом педаль стає дубова а на тавроні - зразу?
|
Вложений: 1
Трубка від вакуума до коллектора суцільна? Чи є отака фіговина як на малюнку? Можливо то якийсь клапан, який трохи утримує повітря у вакуумі у розрядженому стані... хз
|
Цитата:
|
у меня тоже подымается когда глушу.. не заморачиваюсь
|
Цитата:
Мы до сих пор про вакуумник? ;-) |
Цитата:
|
На мому ланосі немає такого клапана як на фото
|
Цитата:
Насосом, який створює вакуум... різниця тільки в тому що ще наявні 2 штуцера тонкі, які дублюють розрідження в коллекторі( можна заглушити один а до іншого підєднати дад), якщо якщо розрідження в колекторі > чим у вут,то клапан відкритий і навпаки. Клапан ( той що в мене) тиск тримає, але не на всі 100%, тобто з часом те розрідження що він збереже у вут пропаде і зрівняється з розрідженням в колекторі...але не миттєво.. |
Цитата:
Хороша річ... |
Цитата:
|
Текущее время: 05:00. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.