![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
есть такая вот теория, вам как другу расскажу: если прямо попросить у 10 девочек отдаться раком прямо сегодня - 1-2 согласятся. если прямо попросить у 100 девочек отдаться раком прямо сегодня - 10-20 согласятся. то же самое и с работой. зы: бальзамо 13 - будет всегда выстрел на выстрел. мне с минусов не в первой вылазить. :cool: |
Цитата:
Так же и с работой, да. |
Цитата:
во-вторых - это часный случай (девки) в-третьих у вас грустный опыт... :D |
Нет, просто я разборчив, как в работе, так и в половых связях. Впрочем, вам это может казаться диким, судя по вашим аналогиям...
|
Цитата:
если работу искать постоянно - она будет. я в кризис 2008 10 месяцев разгужал и таскал диваны... например... |
У меня так вобще: кризис на роботе с рождения и до nnого количества лет.
|
Цитата:
тем больше вероятность получить работу? |
Цитата:
|
Цитата:
А блядь, никогда не будет верной. |
Цитата:
|
Цитата:
|
ще інфа))
Компанія Данон Україна приносить вибачення за недостатньо чітке повідомлення щодо застосування тимчасових штрих-кодів на йогуртах ТМ Активіа. Від імені Данон Україна та херсонського заводу "Данон Дніпро" офіційно повідомляємо, що з 2008 року абсолютно усі йогурти Активіа, що продаються в Україні, виробляються в Херсоні. "Старий" російський штрих-код використовувався тому, що це не суперечить українському законодавству. Зараз ми отримали українські коди для Активії, але впровадження оновленої етикетки триватиме протягом травня 2014 року. У перехідний період наклеюємо стікери з українським кодом, бо підтвердження факту виробництва продукту в Україні стало важливим для наших споживачів. Кожного тижня на заводі "Данон Дніпро" проводяться екскурсії на виробництво, тож ми запрошуємо усіх бажаючих подивитися на власні очі, де народжуються йогурти Активіа! (с) https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hpho...fd&oe=53C36D00 |
Яка гидота... Тьху.
|
Цитата:
PS гидота Вашого виробництва? |
Данон - говно.
|
Цитата:
|
Внутри - Danon:
Сподіваюся рекламу з Валерією ми більше не побачимо, нє мені все одно, але та жіночка так хвилюється, що ми її пісні слухати будемо. :fool: |
Цитата:
:yes: |
телевидение - говно
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
|
Текущее время: 23:57. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.