![]() |
А я під поплавком зробив пару витків проволки, щоб він не спускався повністю. Бо в самій нижній позиції він не світив лампочку.
То є у кого які пропозиції чим імітувати підключену стокову приборку? :) |
Замеряем на сток панели напряжение при разных показаниях на ДТ и ДУТ, берем закон Ома и с +12 на датчики вешаем по сопротивлению все будет работать правильно. Сопротивление ДТ есть при разной температуре, сопротивление ДУТ тоже, в книжках есть проверочные значения.
|
Геморой с лампой зарядки, ну и с контактными группами, на малых токах будет контакт часто грязнится.
|
Цитата:
|
Можливо.
|
Приїхали запчастини буду пробувати
На жаль не можу вставити фотки :(:(:(:(:wall::wall:
|
Цитата:
|
Я залил в эту трубку сантиметра 2 эпоксидки. Навечно.
|
Цитата:
Заливаєте, копіюєте посилання, вставляете. |
Цитата:
|
Поменял, все равно срабатывает в 2-х местах, подправил, нормально работает.
|
Ця приборка вже навіть на тестовий електробус встановлена!
http://www.volynnews.com/news/auto/u...m-elektrobus-/ :yahoo: |
Цитата:
|
Це ж я ;)
|
А что так дешево батареи вышли, 14тыс.грн.?
|
Журналюги опять все перебрехали. Это стоимость силовой установки. Им что батарея, что силовой агрегат разницы нету.
|
Не можу підключити планшет
Допоможіть "чайнику"
Поки працюю на столі: 1. Підключив залізо до 5 вольт 2. Скомпілював і залив скетч і ардуіну 3. Підключив RX TX , як вказано на схемі 4. Підключився планшетом до Модуля WiFi 5. Налаштував модуль як на картинці 6. Скачав і встановив Venator_Tavria на планшет. 7. Запустив ...........:(:(:( Тільки заставка В налаштуваннях тільки ІР і яскравість ЯКИЙ ІР ????? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Допоможіть чайнику
Цитата:
Який ІР вводити в саму програму Venator??? Я перепробував всі варіанти шо на тому скріні і поки глухо |
Цитата:
|
Цитата:
И выпито вместе немало! |
Допоможіть чайнику
Цитата:
Тільки заставка :( Шильд відключений, тільки ардуіна і вайфайка Хоча якійсь дані предаються на відєднання РХ ТХ реагує і по планшету дивлюся 30 мб передав венатор_таврія Підкажіть куди далі копати Можливо проблема у планшеті, можливо якійсь налаштування ще треба зробити??? Можливо неправильно залив скетч??? |
Запустив!!!!
Вся проблема була в скетчі
Скетч що вислав мені YaSerg не запускав програму тільки заставка:( Я вигрузив новий з compcar.ru сомпілював і залив в ардуіну і запустилось :) Тепер цікавить обмеження на демо версію в програмі чи в скетчі???? |
Цитата:
|
Текущее время: 23:46. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.