![]() |
Кароч заміряв тиск у рампі
https://www.youtube.com/watch?v=PIQY_K0oEqs Фігня якась. Після вимикання бензонасоса тиск не тримається від слова взагалі. коли різко тиснеш на педальку підскакує до 2,9 кілограма. Але зі зростанням обертів тиск падає часом аж до 2 кілограм. Разом із плаванням холостих плаває і тиск. Шо тепер в першу чергу дивитися? Регулятор тиску палива чи бензонасос? |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Задумав на вихідних загнати Славуту до гаража щоб бензонасос розібрати-почистити. Фігтам. Пічка потекла. РОзширювальний бачок пустий.
Славута ламається навіть коли не їздить.(((( |
Цитата:
|
Так ото ж.... Три роки просто неба далися взнаки.
Під кінець тижня має значно потеплішати (сьогодні зранку було -4) так що, мабудь, прям на роботі зніму пічку. |
Та то планіда така! А може- рука волохата- на своїх двох за час з 1995-го по 2017-й один раз радіатор СО, два рази кранИ і ні разу радітор грубки. Навіть не знаю, де там ноги росли.
|
Я у своїй Таврі за повних 8 років володіння поміняв тільки одну трубку що йде на підігрів підошви карба. Ну і радіатор основний потік і замінений дуже давно.
|
Зробив сьогодні пічку.
Патрубки, що йдуть на радіатор пічки у доброму стані були але все одно поміняв на Миколайвські. Радіатор узяв Аврора. На таврі якось швидко знімав-ставив пічку. А от на Слувуті - ледь не чокнувся. Отой жгут від мізків інжектора усю малину портить. У пічці було зламане вушко на великій заслінці куди важіль вставляється. Довелося робити хомуток із тонкої оцинковки. Сама пічка всередині і старий радіатор мають назайманий вигляд, лише легенький шар пилу є. |
Радійте, в Люкисах ще гірше.
|
Цитата:
|
Не знаю чому Аврору узяв. Так вийшло.
Почистив сітку у бензонасосі. Окалини якоїсь було дофіга але не так щоб вухнарь забита. З плаваючими холостими стало трохи краще. Тепер тиск 2,4 кг на холостих і коли газуєш піднімається до 2,9. Але все одно якось дивно. Сьогодні їздив було нормально. А потім стало як було. Потім знову покращало. Через раз якось. Сам насос повинен продуватися? Бо я коли його зняв ні в який бік продути не міг навіть з вичищеною сіткою. Потім на вихід йому пшикнув карбклінером і він почав продуватися. Чути як щось всередині рухається і в один бік перекриває. Але якось фігово продувається. Може та кулька якось клинити і перекривати потік бензу? Не хочеться увесь насос до канцура розбирати. |
Мало 2,4. В ЕБН бувають клапани, ну шоб бензин завжди був в ньому, бо посуху йому хана. А сам закачувати, як правило, не може.
|
В період коматоза форума було дещо зроблене по обох машинках.
По Таврії: - були поміняті обидва важелі передньої підвіски; - краби замінені на Рікар (лівий старий був тріснутий у двох місцях, у правому сайленту майже жопа). До заміни ззаду між лівим переднім колесом і підкрилком мізинець ледь пролазив. Зараз обидві півосі стали абсолютно рівно. Кастор на лівому колесі 3 градуса 17 мінут, по правому - 3 градуса 22 мінути. Багато, але вирішив залишити так як є; - Обидві шарові і рульові наконечники. Стало значно приємніше їхати, на ямках кермо не сіпається туди-сюди і не торохтить нічого. Навернувся знову генератор - обрив обмотки якоря. Підпаяли в черговий раз - ще походить. По Славуті: - відрегульовані клапана; - Промиті на стенді форсунки; - Замінені ремені ГРМ і генератора і натяжний ролик; - Замінені передні тормозні шланги із заміною тромозухи. - Замінений передній лівий ступичний підшипник. Разом по машинках на запчастини і оплату роботи того що не робив сам пішло без малого 5000 грн. Славута продовжує парити мізки. Потік розширювальний бачок і ще там по дрібничкам. |
Цитата:
|
Так і зроблю. Бо задрали таврійські бачки із їх якістю.
|
Вчора бачок розширювальний на Славуті таки потік так раз - і нафіг.
Сьогодні замінений на ланосівський від "Ракети" (130 грн) і кришка від Фебі (100 грн). Хотів поставити бачок від Нубіри, але жаба задавила 280 грн віддавати, а чекати з деталей.зп.уа часу не було. Обидві машинки мають їздити кожен день. Давав Таврію дружбану, доки той залишився без автівки (продав а ще не купив, а на шабашки їздити потрібно). Так Тавра в перший же день через 2 км відригнула бензонасос і катушку запалювання. Котушку поставив свою стару. Купили новий бензонасос (не плунжерний) - в ньому бенз кипить, так дружбан з мокрою ганчіркою на бензонасосі і проїздив. І от третій день як я забрав Тавру - їзджу як нічого і не було. І пекло у нас таке ж саме. Може й насправді щось є у цьому світі? Задовбався у Славуті без музона їздити. Купив динаміки Kenwood KFC-S1056 - 390 грн (так, гівно, але на перший час піде) щоб у задні штатні місця поставити. Та віджав у коллєги китайшарманку Mystery MCD-567MPU із згорівшим підсилювачем TDA7377. Поміняв мікруху - грає. Та ще й зовсім непогано, у порівнянні з китайгамнітолами за 250 грн. Треба з часом замінити TDA7377 на STA540. |
Цитата:
|
Це повний аналог TDA7377, але сучасніший і і трохи потужніший.
|
Цитата:
|
Нуу, можно и больше, если взять динамики по 2 ома, только не долго.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Звук будет "чище"- новые электроны с дырками будут быстрее бегать.
|
Чому я спитав за заміну мікросхеими...На початку 2000-х у знайомого в авто була якась грайка. Щось там було, що вилетіли мікрухи підсилювача. Там стояли TDA2003 дві штуки. Іх благополучно замінили...але брали не сучасні на радіорину чи в магазині, а видрали з японськоі техніки 80-х років. Я був здивований, коли та ж сама гамнітола і на тій же акустиці зовсім по іншому звучала...навіть так можна сказати...За потужністю ніхто тоді не гнався...
|
Я пару разів міняв тдашку на естеашку. Естеашка мені більше подобається як звучить.
|
Текущее время: 10:29. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.