![]() |
Цитата:
цена 30к.ойро |
Цитата:
|
Цитата:
даже на CPL\ATPL разрешается в очках бьыть ;) |
Та ну, не думаю, що все так страшно. Якщо вас відлякує тільки медкомісія, то я б на вашому місці не парився :). Мене відлякує вартість навчання і, навіть, найдешевшого апарата. На все про все, як мінімум, 15 кілобаксів. У мене і близько нема таких можливостей :(. Залишається інколи падати комусь на хвість :).
|
Цитата:
|
ищу спонсора на пилатус портер :yahoo:
|
Будете організовувать регулярні рейси тіпа маршрутки? :)
|
Цитата:
и полоса не шибко длинная надо https://www.youtube.com/watch?v=kEb74IquE1A |
А реаль цікаво, скільки б міг коштувати квиток на 1 пасажира при перельоті на 100 км? У нас в кінці 70-х, на початку 80-х був регулягний рейс АН 2 з райцентра у Житомир. Раз у день. Квиток коштував пару рублів.
|
Цитата:
кстати вот про скорость подъема .. чуть менее чем за 3 мин набрал 4000м . ан2 такое только снилось ) https://www.youtube.com/watch?v=7UUNSiHb_94 .. |
Ну там і мотор не поршневий, як у АН-2. Ремоторизований АН-2 теж, думаю, був би на висоті. Прикольно. А для чого у пілота трубки? Невже на 4км уже відчувається нестача кисню?
|
Цитата:
|
У відосах того дядька проскакувало, коли він говорив про двигун якого літака, що у того герметична кабіна і частина тиску від турбіни йде на підтримання нормального тиску в кабіні. Якщо ж кабіна не герметична - то при досягненні певних висот вже потрібно кисневі маски чи щось подібне. Я так зрозумів його слова.
|
Взагалі, мала авіація літає до 3 тис. м, а покатушки - взагалі до 300м, щоб не потрапляти на радари.
|
Цитата:
|
Ви, думаю, вкурсі такого питання: Житомирський Авіатик знаходиться на території житомирського аеропорту, який уже офіційно сертифікували і відкрили, але він поки що не працює. А що буде, коли, припустимо, він запрацює? Авіатик зможе літати, чи їх звідти "попросять"?
|
ну гонения были из за чего базирование многие поменяли . но вот в прошлую неделю летали . как далее будет хз.
будет возможно дороже летать ибо придется платить сбор за обслуживание взлета и посадки . зато дисп будет более серьезные но надо будет ставить ответчик полюбому . иначе не дадут летать . |
Ех, у нас злітна смуга простоює безхозною - бетонна, 1км, майже в ідеальному стані. 85км до Житомира, 100 до Києва. Навіть не знаю, на чиєму вона балансі і чи взагалі десь числиться.
|
Ех, у нас злітна смуга простоює безхозною - бетонна, 1км, майже в ідеальному стані. 85км до Житомира, 100 до Києва. Навіть не знаю, на чиєму вона балансі і чи взагалі десь числиться.
|
ну полоса это еще не все . надо вагончик какой то хотя бы на СКП поставить и охрану ибо растащут в первые 10 мин ))) ну и ангар желательно . ангары смотрел по 200к в среднем :(
|
Фраера, они не знали, с кем решили связаться- http://dumskaya.net/news/odesskiy-ae...atoram-085730/ Жлоб на жлобе сидит и жлобом погоняет.
|
Цитата:
|
Цитата:
На международке - нет. Уже 100500 лет как ходят слухи, что отменят и для внутренних, но всё никак. |
Цитата:
скоро к нам перекочует . вчера облетали планер который приехал с ремонта заводского . сегодня еще один . на подъезде 3й )) будем восстанавливать одно заброшенно развандаленное место . по плану даже кафешка в ан2 по типу йеловплана :cool: |
А на електротягу планери ще не переробляють?
|
Текущее время: 07:59. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.