![]() |
Яке ще офіційне, якщо на склі вашого авто написано Н4 ? Не путайте тут тонування, і на нього є управа- на склі заводскького тонування завжді написана глибина/ступінь тонування- 75 чи 70%, а нанесення на скло в зоні огляду водія будь-чого заборонено. Точно так, як і на номерні знаки.
А про колір пики- так само- нама такого, та ніхто і не ловить на сп"янінні по кольру пики. Але якщо сталась ДТП- звиняйте дядьку, вилазьте- або зізнання, або аналізатор, або нарколог. А експертиза- то коли вже в пряму кишку заглядають. |
Саме оці 70 чи 75% і потрібно довести. Так саме як і те,що в фарі ксенон.
|
Цитата:
|
Для чого? Є на тавросклі таке маркування? Є на тавросклі плівка? В курсі, що саме скло пропускає не всі 100%, а 80 приблизно?
Ще раз- ...те, що ви не сидите- не ваша заслуга...(с) |
Цитата:
А коли його нема- пишіть що завгодно, будь-які фантазії Курилка витримає. |
Цитата:
Цеж не нормально. |
Я так понимаю, что вся проблема в юридической невозможности заглянуть под капот... Ну, значит, надо подправить законы... А то получается, что массовое нарушение закона есть, а способа с ним бороться нет... Пичалька...
|
Цитата:
|
Важливо не можливість заглянути під капот, а важливо доказати за допомогою сертифіцированих приборів те чи інше порушення. В даному випадку використання ксенону.
Ну заглянеш ти під капот,ну побачиш ти там якийсь блок. А я скажу,що я просто так його поставив, для краси (ось таке воно в мене ізвращьоне). І що далі? |
Цитата:
Виходить, коли нас щемлять- де закон, як сміють, коли ми плюємо на всіх з високої гори- нормально, посони та круто! А коли вас засліплять посони колгоспні- менти, гади, куди дивляться? |
|
Цитата:
Так само як і про те, як законно поліцаї можуть за це щимити. |
Цитата:
снимать ксеноны, пердотоки, и всякие корчи которые не едут... у кого все впорядке, то ТЕХосмотр бесплатно если косяки то плотиш я все сказал ;-) в Германии вообще, что не родное на авто стоит, то нужно узаконить и только так ибо авто на штрафплощадку вообщем как то так, в таком духе |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А конкретно в вопросе ксенона - много квалификации не надо, чтоб отличить ксенон от галогена... Опять же - зеленые, красные и синие габариты... Тоже квалификации любого человека вполне достаточно! Тонированные задние фонари - тоже... |
Отличный диспут тут у нас случился! Ничего умного и конкретного, кроме двух минусов в карму от softm не было, хотя я надеялся штук на пять.
Спорьте дальше, а лучше, зайдите на сайт немцев или чехов, или поляков с авто класса Таврии и закиньте там про ксенон. |
"на сайт немцев .... с авто класса Таврия"
Ступор. |
Цитата:
Цікаво як там,за західним кордоном, діють в подібних випадках? |
Цитата:
Там навіть на смугу БУС в НП лізуть тільки наші. |
Со световыми нарушениями - серьезные штрафы там.
И ликвидация на месте или на площадку до ликвидации. Я бы не рискнул с тонировкой пхнуть. Или с ПТФ включенными не по сезону. Ибо нет лишних 50 ойро каждый раз. У нас пока можно. Думаю не долго это продлиться. Оно и хорошо. |
Напросився- є пять висерів від softm!!! Ура!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 02:17. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.