![]() |
Цитата:
а так хулі там фоткати? як я його не доварив і не докрасив....нада довести до логічного завершення |
На первой странице фото левого заднего фонаря ))))
|
Цитата:
|
Мы ж не покупать собрались ;-)
|
Цитата:
Отправлено с моего Redmi 8 через Tapatalk |
Цитата:
не сците.... мені самому цікаво навчитися нормально ліпити тачки...тут джип ідеальний кандидат ))) |
більш-менш доліпив гараж
займуся зварюванням дисків з субару і підготовкою китайчика до покраски.... да і сенс нада полірнуть |
давай фото некрокорча а то кормически нокажем
|
7 страниц без фоток. Вован, ты ещё шрифтом Брайля писать начни
|
просто оставлю это здесь....
Внутри - Вовану не читать!:
|
буду розбирати сфоткаю)))
|
сетка від geely ck стала ідеально
шланги Gates куплені в деталі зп юа сплашной брак.... аби вам руки покорчило таке гівно продавати хомути norma і нормальні шланги ЕЛАД і БЦ візуально норм і кращі за Gates але всі розуміють що гівно Про фотки памятаю |
заказав нові задні аморти... бо шото стрьомно з тими шо є ...жопу качає сильно і при цьому жостковато
авто.про каяба масло https://avto.pro/part-443198-KAYABA-534/ |
Журнал бы был совсем пустым
И в виде был совсем унылом. За наполнение благодарим Мефодия с Кириллом. |
Каяба шото без установки на фірмовій сто немає толкової гарантії
Взяв пару оригінал zx хоча в каталозі ішли під назвою черрі і каталожним номером zx auto landmark 518грн за оригінал то халява авто.про і автоклад рулять |
нада акб підзарядити і гбо втулити
|
а фото так и нет. сносите БЖ, Вована в БАН пожизненно ;-)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
От вам нравиццо в трупик палочкой протыкать...
|
Цитата:
Більш живого і тихо працюючого двс я не чув.... такшо поскромнеє і не вийобуйтесь будьласка.... бо говорите про те що нечули і не бачили...тобто просто шоб пиздануть. |
Это точно. Как можно не говорить "про те, шо не бачили", если мы ничего "не бачили"? Тут царство буковок. От, если б "побачити"
|
Цитата:
Шось дороблю тоді. Сенс показувати потуги і полуфабрикат? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 20:38. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.