![]() |
Уважаемые коллеги ,поздравляю всех с наступающим новым годом ЧЕРНОГО ДРАКОНА,желаю крепкого здоровья,простого человеческого счастья и всех земных благ в придачу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
|
З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!!!
|
:beer:Сусідів з нов:beer:им роком!:ny08:
|
Вітаю всіх з НОВИМ РОКОМ .
|
З новим роком панове. Сссчастья вам удачи, здоровья, вам и вашим родичам.
Головне ведіть себе хорошо в новорічну ніч. Не пийти багато, остерігайтись пітард, ви мені дуже дорогі мої тавроводи. Сновим роком синім оком всіх:ny06::ny08::ny01: |
Цитата:
|
З Новим Роком в добрий час
Дід Мороз іде до нас, А до тебе хай завітає З тим що серце забажає, Хай принесе тобі у хату, Щастя й радості багато Хай здоров’я повний міх Покладе на твій поріг! :ny10::ny06::ny09: |
Всех с Наступающим!
|
З прошедим! :D Я це пережив...
|
З новим роком панове тавроводи.
|
Вітаю! Я живий як Лєнін))))
|
Всіх з Новим Роком!!!!
|
З НОВИМ 2012 РОКОМ !!!
:ny08::ny08::ny08: Щоб ЕВРО сховане в коморі, Щоб сало рохкало у дворі, Щоб в гаражі стояв Феррарі, В сараї – Лексус ще у парі, У хаті – з мрамору камін, Та і бассейн, хоча б один. Щоб гідромассажер з джакузі, Щоб Хенессі бовталось в пузі. І щастя вам не лізло боком Коротше, всіх вас з Новим роком! |
Почитайте пости з 8 по 10-й і давайте подумаємо що з цим робити.
http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=48533 |
Цитата:
|
|
Мартін, та всьо там гут. Тавродрами таки рулят. Плохо шо наших торкнулося - а так - драма це кульно)))
|
Цитата:
|
так, попрошу не переносити срач сюда.
|
Цитата:
|
просто стосовно поведінки карабаса в мне своя думка, тому і кажу не треба починати розбрат і тут.
|
Покупа Сидений и Установка
День добрый всем! Собственно вопрос, где в Хмельницком или вблизи можно потрогать/приобрести сидушки заместо стационарных на Славуте, и где их могут поставить нормально.
Форум полный этих сидушек, ни слова где в пределах Хмельницкого района они есть, на авторынке смотрел, цены там завышены, да и выбор не большой. Заодно подскажите какие лучше смотреть, хотелось бы кожанные не выше стационарных. |
Вітаю всіх Тавроводів та їх Сімї з РІЗДВОМ ХРЕСТОВИМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
практически каждая иномарочная сидуха будет выше
|
А понизить способ есть? Где то читал про подрезания посадочных балок... Или это чревато для авто?
|
Текущее время: 06:51. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.