![]() |
До речi не знаю як у мене вийде... але й у цьому роцi планую влiтку знову до вас у гостi, цього разу вже машиною :)
|
Цитата:
Як би так нагадати щоб ти пивка свого не забув нам трохи захватити. |
Весною наче дах буде (пiробляю на змiнi дахiв на металло-черепицю) i на початку лiта, тож грощi мають бути. Ще й знайомий з Мiнська зацiкавывся Меджибожем. Тож наприкiнцi лiта i зустрiнемся, буду намагатися вирватись до вас. До вподобы менi ваше мiсто..
До речi теж якось в гостi давайте, мiсто подивитесь... побачите де закiнчуеться рiчка, яка у вас тiльки починаеться :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
:(Хто що пiдкаже ? Зранку заводжу авто на бензинi -хвилин 4-5 працюе потiм глохне i вже не заводиться !! o_OЦе вже 3 день пiдряд !!!
|
може газ такий...?
|
Так на бензинi i глохне !
|
Фильтер воздуха глянь. И прогазуй хорошо, до 5 тыс обородом около минуты, можеть забился жиклер прогонит давлением...
|
Фильтр сьогоднi помiняв. Коли вже зводиться- то цiлий день заводиться з пiв тика ,а на другий день зранку знову.....
|
Ну тогда, вытягни подсос и пусть грееться до 40-60С.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
То все на бензе? Попробуй прогазовать хорошо до 5-6 тыс оборотов около минуты, должно все выгнать. Может быть еще такой бенз ааа??? Глуши всегда машину на бензе наночь, и прогревай также, на газу не заводи.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
|
MelF Приєднуюсь до вітань Коляна!!!
Гарно відсвяткувати!!!:beer::rus::boyan: |
І я приєднуюсь, здоровя, шасття успіхів, ні гвоздя, ні жезла, щоб машинка не ламалась, і тільки радувала =)
|
Також всього найкращого , ні гвоздя ні жезла .
|
Прийми и мои поздравления
|
я вітаю!
|
і я теж вітаю наливай)))
|
| Текущее время: 21:22. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.