![]() |
Ищу комнату (квартиру) в аренду - недорого, раён неважен. Может у кого есть знакомые кто хочет здать.
|
серега цены знаешь?
|
цены тоже предлогаем
|
Потрібно координати магазинів у Вінниці, де продається одяг та взуття для бально-спортивних танців.
Адреса, режим роботи. |
вирішив молодість згадати?
|
Та ніби не старий ще :)
це в мене малий вже 2-й рік займається. Ось нарешті був перший виїзд на змаґання, є перші успіхи (нагороди). Але ще потрібно по регламенту щоб взуття, одяг. А то допускається чешки і брюки без карманів. |
оо.то малий вишиває..молодець...
|
Ага, із дівчатами
|
Цитата:
|
Да, йти в зорю 100км, далековато та дороговато. Через те і цікавилять адреса і режими роботи.
|
Цитата:
http://lastinfo.com.ua/index.php/com...ticle/183.html |
нада почиститиі підфірбувати 2 кожані куртки(кожа чуть шороховата не гладка, гладку сам красив)
зайшов в Снежинку-загнули 400-470 за одну без фарбування! хто шо знає, може шось чистили? |
телефон ПОКРАСКА КОЖИ И ИЗДЕЛИЙ. АНАТОЛИЙ. 0674357727.
|
Цитата:
|
это его работа.краска импорт . все консультации к нему. от меня.
|
Цитата:
|
так от загрузки зависит, и от цены
|
Цитата:
050 333 90 16, (0432) 67 26 69 |
децкий диван/софа зміна дизайну+оббивка
|
нада зробити на фотобумазі А4 обложки 40шт.
Де роблять? |
Цитата:
|
весною випуск...дадуть диплом "конюха" спеціаліста....потім куда??? в конюшню? та ну нах....
хотілося б ще якусь спеціальність... бLя, кров з носа...дуже б хотілось в МЧС..пожежник-рятувальний,пожежник-підпалювач)))):-D де в Вінниці такому навчають? бажано коледжі-бурсітети...бо 3-5 років я невитримаю вчитись...помру за партою((( в неті шось толком не найшов... в транспортому вроді є пожежники на залізницю....ну їх нах... ше вроді якась є бурса на Генерала Арабея 7...но не думаю шо це та шо потрібна...а може й вона.... Область не пропонувати...спюсь в общазі...підпалю і сам буду тушити її)) |
армия ннада
|
а шо без неї ніZZя поступити?
|
Поступити можна, робити нізя.
|
Текущее время: 06:03. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.