ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Бортовой журнал (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Tavria Nova 110247 "Коник" (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=76744)

Володимир 15.07.2020 07:47

Цитата:

Сообщение от romuald (Сообщение 3786411)
Чому я спитав за заміну мікросхеими...На початку 2000-х у знайомого в авто була якась грайка. Щось там було, що вилетіли мікрухи підсилювача. Там стояли TDA2003 дві штуки. Іх благополучно замінили...але брали не сучасні на радіорину чи в магазині, а видрали з японськоі техніки 80-х років. Я був здивований, коли та ж сама гамнітола і на тій же акустиці зовсім по іншому звучала...навіть так можна сказати...За потужністю ніхто тоді не гнався...

Я в майже новому магнітофоні Весна 212С-7 замість рідної плати підсилювача на мікросхемі TDA2005 ставив мікросхему TDA1555Q, гола мікросхема тільки на живлення конденсатор і на вході два конденсатора, то по якості звуку небо і земля.

https://i.ytimg.com/vi/vKd-Xc5qliM/hqdefault.jpg

кук 15.07.2020 08:09

А нічого, шо цінова та технічна категорії трохи різні? Якшо вже пішло, то гібридні ще кращі та дорожчі, шо з того?

romuald 15.07.2020 10:46

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3786436)
Я в майже новому магнітофоні Весна 212С-7 замість рідної плати підсилювача на мікросхемі TDA2005 ставив мікросхему TDA1555Q, .....то по якості звуку небо і земля.

TDA1555Q, в порівнянні з TDA7377, ніяк не звучить...хоча категорі однакові

vics13 16.07.2020 21:58

Кароч покатався степами Запорізької області.
Дороги - хана. Від Поліг до Токмака - 40 км півтори години. Дорога - жопа.
А от від Токмака до Бердянська - це пісня. 50 хв і вдома.
Тільки дебілів - хана. Неначе відосік з аваріями на титрубі дивишся. Обганяти на копійці мене і фуру (моя швидкість 110 км/год ) в кінці підйому а потім терміново втискатися між мною і фурою - вершина дебілізма. Це добре шо я завчасно місце тому дебілу для відступу підготував. Автобус здоровенний пішов на обгін у закритому лівому повороті як потім виявилося фактично у лобову з фурою - придурок. Купу повчальних моментів виявляється помічаєш коли просто без напрягу собі їдеш.
А ще виявляється є культурні водії камазів, які каптять -70-80 км/год і показуть поворником коли можна їх обігнати. Велика їм шана.

А ще постійно здається що Славута на швидкості >100 ось-ось злетить. На таврі такого відчуття немає.

Цікаво, можна щось вигадати щоб регулювати зусилля на кермі в залежності від швидкості? Бо коли йдеш в обгоні 125 км і на рулі немає взягалі ніякого зусилля - стрьомно.
Вилізло по Славуті трохи пробем. Ліва шарова - тютю. Коли повертаєш кермо вправо почало щось рипіти у підвісці. Таки поміняю бензонасос і РТП. Бо коли третьою топчеш 80 починає інколи сіпатися ритмічно. Тавра 90 третьою іде і не пищить.

ppostal 16.07.2020 23:06

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3786563)
Кароч покатався степами Запорізької області.
Дороги - хана. Від Поліг до Токмака - 40 км півтори години. Дорога - жопа.

с полог до токмака вроде по любому маршруту больше 40 км, по полям прям ехал чи шо).
Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3786563)
Тільки дебілів - хана. Неначе відосік з аваріями на титрубі дивишся.

самый лютый хит что недавно видел по пути зп-орехов - трафик с чери на веревке, который пошел на обгон фуры почти в лоб встречной машине, трафик то успел, и спрятался (влез перед фурой), а чери слава богу оторвалось от троса и улетело на обочину. Люди реально неадекватные. Ну и плюс как поремонтировали дорогу больше видимо стало ездить тудой на бердянск.

vics13 16.07.2020 23:46

Цитата:

Сообщение от ppostal (Сообщение 3786565)
с полог до токмака вроде по любому маршруту больше 40 км, по полям прям ехал чи шо).

самый лютый хит что недавно видел по пути зп-орехов - трафик с чери на веревке, который пошел на обгон фуры почти в лоб встречной машине, трафик то успел, и спрятался (влез перед фурой), а чери слава богу оторвалось от троса и улетело на обочину. Люди реально неадекватные. Ну и плюс как поремонтировали дорогу больше видимо стало ездить тудой на бердянск.

Через Тарасівку-Романівське-Очеретувате - 43 км.
Може й більше їздять. Сам замість того щоб поїхати коротким шляхом (100 км до Бердянська, але останній раз - 4,5 год) рвонув на Токмак, по факту 150 км за 2 год 20 хв.

ppostal 17.07.2020 08:43

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3786567)
Через Тарасівку-Романівське-Очеретувате - 43 км.
Може й більше їздять. Сам замість того щоб поїхати коротким шляхом (100 км до Бердянська, але останній раз - 4,5 год) рвонув на Токмак, по факту 150 км за 2 год 20 хв.

http://i.piccy.info/i9/aae853edbf93d...8217/karta.jpg
ну даже гугл намекает что дорога неочень). А от синенький маршрут вроде ж еще в прошлом году отремонтировали, хотя раньше орехов-токмак тоже жопная была.

vics13 17.07.2020 10:16

Та ну то вже зовсім великий гак виходить. Окрім що з екскурсійною метою так їхати.

ShurikStar2007 17.07.2020 12:15

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3786576)
Та ну то вже зовсім великий гак виходить. Окрім що з екскурсійною метою так їхати.

20км хіба це гак? Але ж для авто краще,й ходова ціліше,й по росходу вигідніше.

Отправлено с моего Redmi 7A через Tapatalk

vics13 17.07.2020 13:33

Так то воно так. Але я, якщо чесно, і не в курсі був що на Оріхів дороги відремонтовані.

vics13 27.07.2020 15:30

У процесі експлуатації Славути виникли два момента.
1. Педаль газу. Якось туго натискається. Хочеш трохи піддати газку - тиснеш потихеньку, ніфіга. А потім ррраз - і педаль натискається на четвертину ходу. Трос змімався і змащувався. Дросельна заслонка рухається вільно. А от на самій педалі на осі обертання, де вона кріпиться до кузова між двома пластмасками, є знос до 0,5 мм. На таврі такої проблеми немає. За весь час володіння до педальки газу взагалі не лазив.
2. Що можна зробити із резонатором? Висить як грижа якась знизу. Ніяк не звикну і там де на таврі вільно їзджу, славутою чіпляюся резонатором. БІсить страшно. Хотів його прибрати нафіг шляхом ампутації каталізатора і встановлення карбового випуску але чомусь не сильно й хочеться каталізатор ампутувати. Мож вирізати просто стару банку і вварити щось плоске із якоїсь іномарки? Або взагалі резонатор вирізати, нехай пердить.

vics13 27.07.2020 15:46

Ще стосовно педалі газу. Може то проблема через додаткову пружину, яка встановленна на самій педалі? На Таврі її ж немає на педалі, вона біля карба стоїть на іншому кінці троса. А тут вона створює зайве зусилля на обин бік через що й знос і заїдання самої педалі, коли натискаєш.

Володимир 27.07.2020 15:58

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3787161)
У процесі експлуатації Славути виникли два момента.
1. Педаль газу. Якось туго натискається. Хочеш трохи піддати газку - тиснеш потихеньку, ніфіга. А потім ррраз - і педаль натискається на четвертину ходу. Трос змімався і змащувався. Дросельна заслонка рухається вільно. А от на самій педалі на осі обертання, де вона кріпиться до кузова між двома пластмасками, є знос до 0,5 мм. На таврі такої проблеми немає. За весь час володіння до педальки газу взагалі не лазив.
2. Що можна зробити із резонатором? Висить як грижа якась знизу. Ніяк не звикну і там де на таврі вільно їзджу, славутою чіпляюся резонатором. БІсить страшно. Хотів його прибрати нафіг шляхом ампутації каталізатора і встановлення карбового випуску але чомусь не сильно й хочеться каталізатор ампутувати. Мож вирізати просто стару банку і вварити щось плоске із якоїсь іномарки? Або взагалі резонатор вирізати, нехай пердить.

В мене карбовий резонатор з ввареною ступічною гайкою, проблем нема.
Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3787164)
Ще стосовно педалі газу. Може то проблема через додаткову пружину, яка встановленна на самій педалі? На Таврі її ж немає на педалі, вона біля карба стоїть на іншому кінці троса. А тут вона створює зайве зусилля на обин бік через що й знос і заїдання самої педалі, коли натискаєш.

На інжекторних пружина є на дроселі, а на педалі то типу як обмежувач, щоби було ногою чути що дросель відкритий на певний відсоток.

vics13 31.07.2020 13:43

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3787168)
В мене карбовий резонатор з ввареною ступічною гайкою, проблем нема.

Дивлюся є у продажу штани із ввареною гайкою під лямбду. Проканає такий варіант?

Вчора переоформили Славуту із соцзахистовської на власницю.
На все про все - 2,5 години і десь 780 грн. Був приємно здивований швидкістю обслуговування.

Володимир 31.07.2020 14:14

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3787416)
Дивлюся є у продажу штани із ввареною гайкою під лямбду. Проканає такий варіант?

Пишуть у відгуках що не влазить, це варіант для сенса.

vics13 08.08.2020 08:19

Вчора Славутка перейшла у мою власність. Поки що генералка на дружину. На кінець місяця перереєструю на своє ім"я.

vics13 08.08.2020 10:28

Виникло таке питання. Може хтось мав справу з таким.
Хочу якось вибрати ДНЗ на Славуту. Коли реєстрував Таврію то тоді було просто - дав офіційно на лапу - вибрав щось прикольне. А як зараз?
Ті номери гарні що по закону зараз продаються не цікавлять.

GAS 09.08.2020 12:35

Идёте в СЦ, ищете "ускорителя", он решает вопрос

Aprox 09.08.2020 18:03

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3787881)
Хочу якось вибрати ДНЗ на Славуту.

Никогда не понимал этого прикола... Если уж такой фетиш на номера - делайте именные! ;-)

vics13 09.08.2020 21:19

Це не фетиш, це забобон такий.

GAS 10.08.2020 07:23

Цитата:

Сообщение от Aprox (Сообщение 3787957)
Никогда не понимал этого прикола... Если уж такой фетиш на номера - делайте именные! ;-)

Именные сейчас вроде временно не делают

кук 10.08.2020 07:46

Коли у пана повно грошей, пуркуа би і ні? Там було так:
300 грн — три символи (мінімальне замовлення);
90 грн — кожний наступний (до восьми символів);
500 грн — графічний елемент ;
252 грн — вартість спецпродукції (номерних знаків для авто);, недогоящетаю...

GAS 10.08.2020 07:58

Та недорого, я себе хотел ещё на Славуту "GAS" заказать, но уже тогда временно перестали делать...

Володимир 10.08.2020 10:05

Цитата:

Сообщение от vics13 (Сообщение 3787881)
Виникло таке питання. Може хтось мав справу з таким.
Хочу якось вибрати ДНЗ на Славуту. Коли реєстрував Таврію то тоді було просто - дав офіційно на лапу - вибрав щось прикольне. А як зараз?
Ті номери гарні що по закону зараз продаються не цікавлять.

Якщо на таврії були цікаві номери, то треба було зняти її з обліку і написати заяву щоби ті номери зберігались за власником, а потім вже їх брати на славуту.

vics13 10.08.2020 10:57

Так не вийде. Тавра їздить кожного дня.

Текущее время: 15:24. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.