![]() |
Цитата:
https://i.ytimg.com/vi/vKd-Xc5qliM/hqdefault.jpg |
А нічого, шо цінова та технічна категорії трохи різні? Якшо вже пішло, то гібридні ще кращі та дорожчі, шо з того?
|
Цитата:
|
Кароч покатався степами Запорізької області.
Дороги - хана. Від Поліг до Токмака - 40 км півтори години. Дорога - жопа. А от від Токмака до Бердянська - це пісня. 50 хв і вдома. Тільки дебілів - хана. Неначе відосік з аваріями на титрубі дивишся. Обганяти на копійці мене і фуру (моя швидкість 110 км/год ) в кінці підйому а потім терміново втискатися між мною і фурою - вершина дебілізма. Це добре шо я завчасно місце тому дебілу для відступу підготував. Автобус здоровенний пішов на обгін у закритому лівому повороті як потім виявилося фактично у лобову з фурою - придурок. Купу повчальних моментів виявляється помічаєш коли просто без напрягу собі їдеш. А ще виявляється є культурні водії камазів, які каптять -70-80 км/год і показуть поворником коли можна їх обігнати. Велика їм шана. А ще постійно здається що Славута на швидкості >100 ось-ось злетить. На таврі такого відчуття немає. Цікаво, можна щось вигадати щоб регулювати зусилля на кермі в залежності від швидкості? Бо коли йдеш в обгоні 125 км і на рулі немає взягалі ніякого зусилля - стрьомно. Вилізло по Славуті трохи пробем. Ліва шарова - тютю. Коли повертаєш кермо вправо почало щось рипіти у підвісці. Таки поміняю бензонасос і РТП. Бо коли третьою топчеш 80 починає інколи сіпатися ритмічно. Тавра 90 третьою іде і не пищить. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Через Тарасівку-Романівське-Очеретувате - 43 км. Може й більше їздять. Сам замість того щоб поїхати коротким шляхом (100 км до Бердянська, але останній раз - 4,5 год) рвонув на Токмак, по факту 150 км за 2 год 20 хв. |
Цитата:
ну даже гугл намекает что дорога неочень). А от синенький маршрут вроде ж еще в прошлом году отремонтировали, хотя раньше орехов-токмак тоже жопная была. |
Та ну то вже зовсім великий гак виходить. Окрім що з екскурсійною метою так їхати.
|
Цитата:
Отправлено с моего Redmi 7A через Tapatalk |
Так то воно так. Але я, якщо чесно, і не в курсі був що на Оріхів дороги відремонтовані.
|
У процесі експлуатації Славути виникли два момента.
1. Педаль газу. Якось туго натискається. Хочеш трохи піддати газку - тиснеш потихеньку, ніфіга. А потім ррраз - і педаль натискається на четвертину ходу. Трос змімався і змащувався. Дросельна заслонка рухається вільно. А от на самій педалі на осі обертання, де вона кріпиться до кузова між двома пластмасками, є знос до 0,5 мм. На таврі такої проблеми немає. За весь час володіння до педальки газу взагалі не лазив. 2. Що можна зробити із резонатором? Висить як грижа якась знизу. Ніяк не звикну і там де на таврі вільно їзджу, славутою чіпляюся резонатором. БІсить страшно. Хотів його прибрати нафіг шляхом ампутації каталізатора і встановлення карбового випуску але чомусь не сильно й хочеться каталізатор ампутувати. Мож вирізати просто стару банку і вварити щось плоске із якоїсь іномарки? Або взагалі резонатор вирізати, нехай пердить. |
Ще стосовно педалі газу. Може то проблема через додаткову пружину, яка встановленна на самій педалі? На Таврі її ж немає на педалі, вона біля карба стоїть на іншому кінці троса. А тут вона створює зайве зусилля на обин бік через що й знос і заїдання самої педалі, коли натискаєш.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Вчора переоформили Славуту із соцзахистовської на власницю. На все про все - 2,5 години і десь 780 грн. Був приємно здивований швидкістю обслуговування. |
Цитата:
|
Вчора Славутка перейшла у мою власність. Поки що генералка на дружину. На кінець місяця перереєструю на своє ім"я.
|
Виникло таке питання. Може хтось мав справу з таким.
Хочу якось вибрати ДНЗ на Славуту. Коли реєстрував Таврію то тоді було просто - дав офіційно на лапу - вибрав щось прикольне. А як зараз? Ті номери гарні що по закону зараз продаються не цікавлять. |
Идёте в СЦ, ищете "ускорителя", он решает вопрос
|
Цитата:
|
Це не фетиш, це забобон такий.
|
Цитата:
|
Коли у пана повно грошей, пуркуа би і ні? Там було так:
300 грн — три символи (мінімальне замовлення); 90 грн — кожний наступний (до восьми символів); 500 грн — графічний елемент ; 252 грн — вартість спецпродукції (номерних знаків для авто);, недогоящетаю... |
Та недорого, я себе хотел ещё на Славуту "GAS" заказать, но уже тогда временно перестали делать...
|
Цитата:
|
Так не вийде. Тавра їздить кожного дня.
|
Текущее время: 15:24. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.