![]() |
Хай би в кінці кінців законодавчо поставили крапку з цими температурними коефіцієнтами. А то висить питання у повітрі, а у мене борг.
|
Цитата:
|
Цитата:
З електроенегрією в плані перелпат також проблем нема, батькам роки два тому нарахували субсидію і виникла велика переплата, то тільки цього місяця перший раз заплатили за електроенергію. Показники також можна подавати через нет, або в терміналі банку при оплаті. Можна по телефону в певний період місяця. |
...всякому городу- нрав и права, всякий имеет свой ум-голова... сказав класик, а от коли торік ні з того, ні з сього вискочив у нас борг 6000 грн, то висів він довго і нудно и прибрати не змогли, чи не захотіли, чи не зуміли. І ходили туди з платіжками та доказували, шо не ми винні. Тому нема гарантії і віри їм.
Вже два роки пройшло, як під росписку нас попередили, шо термін повірки лічильника газу закінчився, треба знімати і везти в Держстандарт. Після цього я разів десять турбував метролога нашого Одесгазу- тихо, як у вулику зимою. В принципі, це не водомір, який я сам можу міняти, а тут тільки вони повинні, і шо- людей нема, лічильників на підміну, чи як? Не захочуть потім крайнім мене поставити? |
|
Цитата:
|
Чи прикупити 25000 кубів? На мою квартиру з автономкою на 20 років вистачить.
От тільки у наших реаліях 20 років - це ціла вічність і фігзна шо воно буде далі... |
Цитата:
|
По поводу "акции" от Нафтогаза
Цитата:
|
Цитата:
|
А от саме зараз і не ясно треба воно чи ні якщо взяти до уваги недавню атаку на найбільший у світі нафтопереробний завод саудітів і спричиненне нею падіння світового видобутку і відповідно суттєве зростання ціни на нафту.
А ціна на газ неначе ж прив"язана до ціни на нафту. Тобто ймовірне зростання ціни на газ. Питання - на скільки зросте. Тому придбання певного об"єму газу по теперішній "акційній" ціні може мати певний сенс. |
Може, але не в цій державі та з цими нашими слугами. Причому- всіх мастей та партій, всіх часів та віросповідань.
Ви повинні памятати і займи, і облігації, і ваучери, і страховки... |
У нашій дійсності що й буде зі стовідсотковою ймовірністю - так це зростання ціни на бензус і соляру і відповідно зростання цін на все.
|
Цитата:
|
А ціна на нафту, мабуть, ростиме ще швидше
https://ghall.com.ua/2019/09/17/v-it...ushhem-zavode/ Цитата:
|
Всем здравствуйте...
Принесли нам письмо счастья про отключение от газа из-за долга по коэффициенту 1362грн. Ждём газовщиков, биты приготовили... Отправлено с моего S60 через Tapatalk |
Не пущать, викликати поліцію і писати заяву на протиправні дії
|
Есть определенная сумма, ниже которой коммуналка не подлежит отключению.
https://www.lawportal.com.ua/restruk...yh-borgiv.html возможно, что-то есть? |
Ура блj@д, наконец-то
НКРЕКП: облгази застосовують температурні коефіцієнти коригування показів лічильників природного газу побутовим споживачам неправомірно
То, о чём неоднократно писалось тут и в жалобах на 104, наконец-то, в очередной раз, подтвердила и нацкомиссия. И шо? Хде какие-нить выводы/предписания (типа "В 10-денний термін з дати опублікування провести перерахунок та повернути кошти, отримані незаконно...")? Или теперь, в очередной раз, все желающие могут отправлять очередньіе жалобьі на 104.юа и валить толпами в суд? |
О, блин... Таки
Цитата:
Правда, это не оф.инфа, так что хз. Ну и за прошлый - эт хорошо. А за текущий - отдельным решением будет? |
В пятницю наш облгаз розродився: https://www.gazpostach.od.ua/%d0%b4%...4%d1%96%d1%94/ і це все- до 24-го грудня.
|
У мене в особистому кабінеті споживача була така інфа і було запитання, чи хочу я фіксовану ціну. Я просто натис "ні". Після цого ніяких інших дій з цього приводу не пропонувалося
|
Так шо, нужно отказываться?
|
Цитата:
|
Васильович, це як лотарея - фіксована ціна може бути вищою ринкової, може бути нижчою. Хочеш - погоджуйся, хочеш - відмовляйся. Є думки експертів, що після підписання договору про транзит з рашею ціна знизиться. А може і ні. Я вирішив ризикнути. Ще є день - може, передумаю :). Але, судячи з того, як інтенсивно парять фіксовану ціну, є все ж підозра, що ціна впаде
|
Текущее время: 11:25. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.