![]() |
Цитата:
|
СеріоҐа
|
_Сериога_ ?
|
СЕМА.!!!
|
ПрИ-чЁм тУт Я?
|
как сидухи уже стоят?
|
нет их разложили.
|
Цитата:
|
Щоб не говорили, ми не знали.
В Гайсині 30 червня-1 липня 2012р. буде проходити глобальна зустріч Славуто-клаб. Якщо хтось має бажання приїхати прошу відписати в ЛС чи тут. |
дима +2 к общему списку
|
Мда, у Кіровограді минулоріч як у організаторів, явка на офіційну частину була 100%, так що надіюсь ви не обіср...сь, і взагалі хто може наклейочок зробити.
|
это на что намёк?
|
наверное на то что я один на встречи езжу
|
Т.е. типо если все не приедут то мы обосрались.. Бльо печалька какая
|
я в этом вижу по)(уизм.априезжие ребята сделают для себя выводы кто обосрался а у кого запор.димо почему список до сих пор не пополнен
|
понятно что одного не будет то и не заметят.но и сотка без руюля уже не та
|
Цитата:
|
tovaroved а желание приехать было? или просто один сказал не хочу и я тоже не хочу?
Это дело добровольное. |
надо знать цель поездки. а во вторых шо деньги на бенз изымать с семейного бюджета? не то время.конечно хто у нас олигарх то по....й.
|
с таким Партизаном я бы в разведку пошла http://i.smiles2k.net/aiwan_smiles/spruce_up.gif
|
Цитата:
|
Цитата:
|
НЯМОЧКЕ мерси. сразу видно хто в партизанах разбираеться.
|
Цитата:
tovаroved твоя відповідь була передбачувана, на жаль!! ПАРТИ3АН, учсть у Глобалці добровільна! І ніхто із будь-кого не вимагатиме грошей із сімейного бюджету, чи вимагати насильно їхати, враховуючи що вже вінницькі зустрічі перевелись на нівець, один Дімон їздить і ще де хто, всім іншим влом! Куда дивляться і що роблять керовніки вінницької гілки??!! Так їх можуть розігнати за "активне" виконання своїх обовязків!, а гілку розформувати, закрити нах...! |
Цитата:
|
Текущее время: 04:28. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.