![]() |
Народ! Я вже питав, але.. Може в когось завалялись передні поворотники ? поставив блок фари нового типу, тепер поворотники треба міняти (старі вузькі %)).
або підкажіть, чи можна на них поміняти тільки скельце, чи треба все в купі ? типу як продають на базарах прозорі по 30-40 грн ? |
Цитата:
|
особисто я бачив на В.Великого
|
Цитата:
|
ну... базар за ДАЙцями. Я особисто їду з В.Великого і заїжжаю з В.Великого (там кльова парковка біля улюбленого магазинчика мого)
|
Цитата:
|
народ де можна купити бу диски на таврію, або може хтось має непотрібні я б придбав
|
я маю два завалявшихся колеса.
зимові росава. протектор ваще супер. без дисків. але є маленькі ньюанси, на одному гуля, на іншому латка, яку потрібно переклеїти. віддам дешево) |
Шукаю недорого зеркала з підігрівом. Хто підкаже? В Олега немає, Микола БМВ шрот мороче ...ця ...
|
Цитата:
|
в гараже валяется пара дисков бу. осталось от таврии. даже вроде как есть пара с резиной. отдам за сиволическую плату. самовывоз и самошиномонтаж (кстате, в 200 м от гаража есть два)
|
торпеда астра
є торпеда з астри на продаж,
повний установочний комплект 1300 грн. https://lh5.googleusercontent.com/_8...%D1%951065.jpg |
Вложений: 5
продам фаркоп б/у для таврії 150 грн.,також є решітка пічки чи якось так для славути-15грн.
і привод стартера новий в упаковці за 30грн. бажано телефонувати оскільки в неті зараз рідко. 0979312295-Тарас |
Вложений: 5
народ може хтось планує переходити на ваз ходову,так в мене завалялись деякі детальки ,а саме:
диск гальмівний ваз 2108 "13"новий пробігу до 100км.-ціна за 2шт.-260грн. супорт гальмівний ваз 2108 "13" новий теж до 100км.-ціна за 2 шт.-360грн. ВУГ ваз 2108 палка переточена під різьбу,може стане на тавру,потрібно дивитись,теж нульц-ціна-100грн. ГТЦ ваз 2108 новий -100грн. також при потребі можу помогти з виготовленям перехідників для встановленя ваз ходової! 0979312295-Тарас |
Цитата:
|
L@RT, остаточная толщина тормозных дисков?
в общей барахолке, больше интересов было бы ;) |
Hi, whats the weather like where you are?
Hi, I've been lurking for a while now. What's the weather like where you are? It finally hit 27 degrees here in the UK
|
диск новий 12мм,просто полежав трохи в гаражі тому з вигляду такий)))
п.с.просто зараз трохи часу нема ,вразі якщо треба буде пересилка((( |
Цитата:
|
Продано
|
куплю
Куплю славутодвері водійські кольору мурена (темно-зелений металік) в гарному стані за адекватною ціною.
асікю 41340852адин мобільний 0638770сто 06630866сімсятвісім |
Столкнулся с проблемой: на таврию 1992 г.в. не могу найти втягивающее якоря у новых слишком толстые, нашел только на Зеленой в бу и тот не рабочий. может кто-то подскажет что делать, покупать целый стартер из-за втягивающего не охота!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
таврия позволяет менять узлы и агрегаты в сборе.
|
Текущее время: 05:39. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.