![]() |
Цитата:
|
пацанчик будьте внимательны,орудуе какая то наркоманская шаечка,вскрывая отверткой боковые стекла и выносят только навигаторы(у чела майфун и рацию даже не тронули),у мну ток 3машини заезжалиo_O
|
Накол мерзотників, (котлєти ...обані)!!
|
Цитата:
|
|
Цитата:
Цитата:
|
Покращили:
Цитата:
|
з того боку працював десь тиждень-2 назад , зараз не працює
|
а мені пох, я сьогодні цілий день на червоне....
|
а я в синє)))
побільше б такої х-ні на світлофорах.. |
Із достовірних джерел стало відомо, що сьогодні (п'ятницю) на Вінниччину прибуло 11екіпажів "кобри"...
У ввечері із двома мав змогу здибатися.. Так що обережніше! |
соьогоднв не бачив, але вчора жигу якусь менти шманали під капотом, обично так роблять хлопці в кожаних штанах
|
Цитата:
кстать.замітив шо останій тиждень гайці зашевелились..по всіх вулицях ганяють..наверно була (буде) перевірка.. Алекс! ти спеціально їх шукаєш чи вони дали по всій україні орієнтіровочку шоб тебе шманали??? |
на подолье вчера бус гаишный машины тормозил, вроде рено (или опель)
|
ахтунгбудте внимательны при выборе места парковки
http://radikal.ua/data/upload/4fa6c/...6a591fb34c.jpg http://radikal.ua/data/upload/69fda/...d2cf3499a4.jpg весна она такая веснаo_O зы. центр города ул малиновского |
Цитата:
o_O o_O o_O
|
тов аым тут проблемы общие обсусоливаются,а не вашего трафика:cool:
|
Цитата:
|
чужі шманають всіх, у кого блатні машинки, з прямотоками, реснічками, тоніровка, корчів з перевареними крилами, там номера можутьбути вирізані
восновном всі риються під капотом бачив сьодне поділля, тюрма, зупинка к.маркса... вчора передали шо знайшли Х3 вроде з угону з одеси |
Дорога на окружній повне гавно... зловив глибокі 2 ями :(
Від Зарванців до окружного мосту - яма на ямі... місцями їхав по узбіччю... |
Цука, кобра заіпала, сьогодні біля мене "торкали" всіх під ряд (іномарки, я так зрозумів), одну зустрічну і 2 перед мною, я проскочив, і відразу капот... номера...!!
|
кобры уже как сутки нету в области
|
та ну Серенький я вчера ведал возле есало дома шкоду А5 в 3часа дня
|
Та ті ШО, знач то немирівських на а5 пересадили, і спєцовки нові дали :).
Можливо сьогодні вже немає,а в суботу і вчора були! |
до конца недели, до конца...
|
Текущее время: 18:18. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.