![]() |
Цитата:
|
Там головне 95-ий не лити.
|
Заправляюсь 92-им на укрнафте, разницы с другими заправками не чувствую, знакомый который работает на заправке Укрнафта возле кирпичного говорит , что 95 - это 92 с присадками, и не рекомендует смешивать бензины разных производителей, присадки выпадают в осадок
|
прадбання 92 бензину на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні 9.66грн (паливні карти по 15л) якщо когось зацікавить, звертайтесь
|
Заправив в неділю на ВОГ їх хвалений Мустанг. Раніше заправляв все було добре. А в цей раз на холостому машину ковбасило як дурну, обороти були на порядок нижчі, глох пару раз на світлофорах, при розгоні шарпалась. Їздив з трохи витягнутим підсосом. Думав вже треба буде робити машину. Коли виїздив цю бадягу заправив 92-ий Укрнафта і все стало на свої місця. Більше на ВОГ ні ногою (колесом). Якщо вже фірмовий бензин таке гуано, то що говорити про інший.
|
бензин на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні нижчій ніж на заправці. Паливні карти по 15л.
92 - 9.66грн. (карточка на 15л - 145грн.) 95 - 10.00грн. (карточка на 15л - 150грн.) якщо когось зацікавить, звертайтесь. собі незаробляю нікопійки, чисто для тавроводів :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я заправляюсь майже рiк на WOC-95. Полiт нормальний !:ny07:
|
А моя машинка від WOG ще досі повністю не очухалась.
|
ОККО-95 політ нормальний, тяга, расход все в нормі
|
А я на їх бензині ледь 100 км на 10 літрах проїжджаю.
|
в мене газ:ny03: полет нормальный:ny03:
|
Газ рулить !!!!!!!:ny03::ny03::ny03:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ха-ха ! Не завiдуйте !!!:ny03:
|
Цитата:
|
бензин на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні, нижчій ніж на заправці.
92 - 9.60грн. 95 - 9.90грн. (карточки на 10л, 15л, 20л, 30л) кого зацікавить, звертайтесь |
Дорогувато якось враховуючи що 92-ий 9,75. 1,5 грн на 10 літрах якась не дуже економія виходить. Мені недавно пропонували ОККО 92-ий по 9 грн/л. Це вже нормально.
|
Це ж не мої карточки, як мене попросили написати, так я і написав
|
Народ, мож комусь тре - заправлю 92 вог, літрів 50 ціна на 1 грн дешевше ніж на заправці, тре обналічити карту
Звоніть |
Текущее время: 17:21. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.