![]() |
Заправляйся на любой заправке на расход не влияет... Заправщиков слать, мне не разу не задавали такой вопрос.
|
Цитата:
- долийте повний, - а де тут у вас отвір? - люк відкрийте, - а в талоні дозвіл на газ є - в мене в талоні і бензина нема, -дивіться на вивіску, без дозволу не маємо права, - закривай, я найду іншу заправку. Що саме цікаве заїхав і думаю, якого хрена я сюди приперся, в них по 6.97 (здається) газ, та вже приїхав, то думав залию, а не тут то було =)) |
Цитата:
|
В мене є оформлення на газ вписано. Перший раз чую щоб питали за талон((( Я зупинився біля колонки газової, відкрив ногою двері, йду до каси кажу мені на N сумму газу і все. Ну ні чого привикнеш... Який в тебе редуктор стоїть? Требе буду щось по газу спитати звони. Но не звони до ЗОЗО чи 3030 він ланара в газу конкретний.
|
Я коли на службовій Таврії ганяв заправляв на УкрНафті. Ні разу ніхто нічого не питав.
|
Цитата:
Я почекаю коли наказ Януковича прийде в силу, там типу ніякого переоформлення не треба. Андрюха, обовязково. Редуктор Tomasetto Achille, ред 100 кв Поки до запаху не можу звикнути. |
Цитата:
|
привикнеш до запаху внас барани не вміюь ставити “газ“
нахрена на машину ставити редуктор на 100 коняк як є на 80 на росход теж впливає бля барани |
Цитата:
|
кури тему ГБО http://tavria.org.ua/forum/showthrea...=16051&page=59
|
Цитата:
|
не будет такого у нас ни когда. не беру дурного в голову страна и так в попе
|
Ну всеодно цікаво було б почитати. Враховуючи, що бенз вже вартує 11,55 і це ще не межа теж задумувався про газ. Але переоформлення це жесть. Ще й машина ж не на мені. Корочше з оформленням не варіант.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
З.І. А вобше вітаю. Тепер я знаю чий возик люксово-карбовий стояв коли мому товаришу тулили це щастя на його стандарт-інж))) |
Цитата:
|
Зараз всі на газ повтікають, а наша вельмишановна влада візьме і зробить своє чергове покращання шляхом вводи акцизів, мит чи ще якоїсь хрені на газ.
|
Цитата:
|
Всім привіт,і хоча сьогодні свято ,але без мата говорити не можу.Встав зранку,вийшов на двір ,глянув на машину і набув вигляду "чоловічого полового члена"(це шоб не матюкатись).Змоєї ластівки якись ридиска спер колпаки:mad::wall::cry::evil::ny02:
|
Цитата:
|
Просто ти круті ковпаки поставив. Бери дешеві, не вкрадуть.
|
А що сьогодні за свято?
|
Chrystus Pan Zmartwychwstał! Отаке. Бузувір!
|
Текущее время: 06:39. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.