![]() |
Цитата:
|
|
А фотки випайки-запайки є?
|
Цитата:
|
не так припаял.
|
взаимное положение светика и линзы неправильное(причин много, в том числе пайка кривая). плюс может клей куда затек и оптически искажает
|
Цитата:
|
Еще может попало что нить при расборке- сборке, немного давит на подложку
Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk |
Цитата:
|
Или диод не такой, как остальные.
|
А как вы определили какой тип светодиодов подойдет на замену?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Народ, а подскажите по БП. Скрин Аиды ниже. Как по мне, так машина вообще при таких напругах уже работать не должна. А она работает, все стабильно, зависаний нет.
http://i.piccy.info/i9/7ffa93c16759a...uga_BP_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-03-11-18...71x554-r/i.gif |
Аида погоду на Марсе показывает, проверяйте мультиметром.
|
Под нагрузкой?
|
И под нагрузкой тоже.
|
Действительно, +12.27, +5.35 и +3.4 - не ожидал от Аиды и ОССТ такой подставы.
|
Цитата:
|
Ох, как мне нравится это глубоко профессиональное слов "вольтаж"!
|
Можливо хтось знає чому не відкривається форум www.picbasic.ru , десь переїхав чи заблокували.
Ще таке запитання по контролерам PIC, можливо хтось стикався. Є контролер PIC18F4620 з яким організовано обмін через компорт з комп"ютером. На частоті 20мГц, все працює як в симуляторі Proteus, так і вживу. Хочу збільшити частоту контролера до 40 мгц, для цього в програмі міняю частоту (Declare Xtal) з 20 на 40, і відповідно в конфігурації прописую моножник осцилятора 4 (OSC = HSPLL 'HS oscillator, PLL enabled (Clock Frequency = 4 x FOSC1)). В властивостях процесора в Proteus частоту кварца ставлю 10 мгц. При запуску проекту, на осцилограмі всі часові діаграми без змін, тобто частота контролера та що потрібна, не працює тільки обмін через віртуальний компорт. Настройки порта змінив також під чатоту 40 мгц (BRG16 = 1, SPBRGH = $04, SPBRG = $10, BRGH = 1), по інтикаторах в емуляторі видно що сигнал на контролер проходить, але вже відпові від контролера нема. Якщо кілька разів підряд атакувати контролера, то контролер видає відповідь, але вона викревлена і не завжди повна. Я вже перепробував всі варіанти настройок з даташіта, і навіть пробував змінювати регістр SPBRG, результату ніякого. Тепер думаю, чи це черговий глюк протеуса відносно цього контролера, бо він для нього бачить тільки 256 байт ЕЕПРОМ, чи глюк контролера. Вживу тестувати трохи проблематично, бо сам прибор являє собою блок керування ГБО на моєму автомобілі, його треба знімати і перепаювати кварцовий резонатор. |
компонент comport в протеусе медленный шо капец. потому и глючит.
|
Цитата:
|
Забув написати, обмін в мене на швидкості 9600, чи для такої швидкості компорт також може тормозити?
|
Может. Я когда-то проверял. Если с контроллера что-то послать, то с железного порта, пройдя через все dll и прочую хрень, сигнал там появляется через хрен знает когда. И времянки сбиваются. Может комп помощнее и решит проблему. Хз.
|
Текущее время: 22:44. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.