![]() |
С Пасхой всех католиков
|
Дякую друже!
|
Цитата:
|
Цитата:
Приймайте і від мене вітання!!! |
Всім привіт тавроводам Хмельницького!!!Повернувся на Батьківщину з сесії. З великим гемором здав ту г... сесію,відстрілювався, відбивався но всеодно бабла пішло немало.Тож заходьте в гості з баблом буду чекати P.S.треба гроші за сесію відбивати)))))
|
Цитата:
|
Поменял сегодня масло, машина стала ехать тише.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
с томором купили ельф 10в40 с фильтром вышло все 190 грн
|
Роздобув карточку зі скидкою 5% на товар магазина та послуги автосервіса фірми АТЛ (знаходиться за 7-мим континентом). Мож комусь треба буде, можу поділитись
|
Мартін доп...ся))))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А у мене біда, вилетіла помпа. Так що підготовка до сезону відпочинку йде повним ходом.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Купив амортизатори переднi корейськi - дуже хвалили.... завтра думаю поставити i порiвняю з агатами червоними якi зараз в мене стоять.
|
Цитата:
|
Цитата:
В кого є знайомий електрик щоб подивився до генератора? |
Цитата:
|
Христос Воскрес! – десь пролунало,
І на душі святково стало. Ось кошики із рушниками Несуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились, І всі частунки освятились. Христос Воскрес – лунають дзвони. Хай зникнуть всякі перепони! Хай у душі панує свято, Хай успіхів буде багато! Хай завжди і у всім щастить. І хай Вас Бог благословить! Хай мир у серці Вашому панує. Хай ангел Божий щастя Вам дарує. Ісус Христос – здоров'я шле з небес. Христос Воскрес! Воістину Воскрес! |
| Текущее время: 15:50. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.