![]() |
Вирішення побутово-неавтомобільних проблем...
Вирішення побутово-неавтомобільних проблем...
Цікавить питання про очистуку води для себе дома зараз стоїть кувшин бар"ер, замахався купляти по 55-65 картриджи до нього 1 раз на 2-3 місяці, а вода на 3 міясць-беее:cry: порився в унеті є системи очистки води 1-3 -7 ступенів... є ще системи обратного осмосу... дорогувато тут підкинув тавробрат сайтец http://www.aqua-ua.com/category/sist...osa-bez-pompy/ і знижку 5 відсотків для нас а вцілому цікавить хто як і чим фільтрує воду у себе вдома, бачив як робиться з вказанням ціни і місця покупки |
в квартирі не фільтрую, возю з дачі!
на базарі їх німеряно, по моему по 100 грн, самі картріджи по 20-60грн, видів самих фільтрів тоже німеряно... в квартирі я думаю можна зробити 2 фільтра, один обичний для грубої фільтрації, а другий вуглицевий!!! собі так буду робити. |
я з сeлa возю воду
|
а в мене є людина яка їх продає)
|
Підьїдь на Бучми, компанія "ТВД", займаються повністю сантехнікою, від кранів до басейнів, вони тобі все зможуть роз"яснити, щось сподобається, свиснеш підїдемо разом знижку зроблять
http://www.tvd.vn.ua/ |
Цитата:
|
Хто із ремонтєрів мобілок може допомогти знайти корпусі клавіатуру на Сіменс S55 і замінити їх. Можна навідь і корпус бу, але у доброму стані.
|
Цитата:
|
НЄа він не підходить.
|
|
НЄ ПАВЄРЮ!!!
Рафік сам пришєль :)) |
БРАТ найшов брата!, а я ваш двоюрыдный бабушка, Болівуд Форева!
|
Саша вони твої уже, от тільки чекають коли ти за ними приїдеш!
|
невже ныхто крым критина не знаэ шо вінницькі модери злі?
|
Цитата:
і пиво пють с р а к а м и!:D |
Цитата:
я протестую, мы белые и пушыстые, ну и чуть-чуть как на моей аватарке :D |
чуть-чуть більше ялинки))))
|
СірожА ти ошибся темою
LOL |
Цитата:
|
Цитата:
|
Надеясь на чудо может у когото есть Сименс М55 не рбочий с живым экраном бо мой потух (((
|
Цитата:
Вообще то до нас їзде із Ладижина чувак із мобылами- продажа ремонт, і т.д. Якшо шо то в неділю в нього спитаю, може шо знайде тобі. |
С телом все гуд проблема в экране это боляка этих моделей. если чел с Ладыжина то не нада ! Буду в Виннице пробегусь по центральному рынку помница мне там чувак тело за 10 грн продавал
|
раз зайшла мова про засоби зв"язку, то допоможыть хоч опрадою , ы то буду вдячний
проблема така, тел. СЕСТ т818і, китай, але проблем із ним небуло, а зараз став підглючувати ЖСМ канал(тел двостандарт ЖСМ і СДМА), було діло правда переїхала його гезель, але йому майже ніц не стало, от і думаю, викинути(шкода), або спробувати відремонтувати, якщо звичайно плата не трісла, заходив у пару місць, відповідіь була -"ми китай не ремрнтуєм", а шлятись по всім майстерням часу бракує, тайз двоме телефонами влом тягатись, може хто допоможе? |
аг, а саме важливе тай забув, сигнал "жсм" слабкий а у приміщенні взагалі пропадає,
|
в мене був один кетайець, тоже ніхто не хтів братися, хотя там просто прошивка злетіла, взялися за нього в "СОТА" шо на соборній, шили 2 неділі, прошили, но сказали шо лучше продай бо довго не проробе, так і сталося, але вспів продати, до чого веду:
якшо там мікротрещина, то йому ж_па, продай\подари\викинь, поки не пізно. |
от в тому то ы справа, тра або быстро дыагностувати, полагодити, або залишиться СДМА телефон
|
тоді іди в соту, там діагностика безкоштовна, тоесть визначають поломку, кажуть шо саме і скільки це буде коштувати, а ти вже рішаеш ремонтувати чи ні!
|
ок! дзенькую барзо! якось треба зыбратись з думками ы вперед в атаку
|
цікавить хто перейшов на автономне опалення в квартирі?
які затрати в місяць на газ? а може у когось електро? вроде Деуш цими питаннями займається? |
Сливка, ти збираєшся переходити на автономне?
|
пішов заплатив за опалення і задумався, а ще має знову дорожчати опалення
ррррррррррррр думаю на електро |
я шось чув шо наші власті хочуть налог ввести на автономку...
|
значить щоб перейти на автономку готуйте выд 25 штук грн, разом з прийомкою, цына весною була така,+,-, зараз поняття немаю, окупаемысть цієї шняги, 6-10років
|
Цитата:
а я хочу на електро |
про електро знаю, що на районі вигідно, а в місті це мені здається "пАражняк", але стверджувати не буду, в плані дозволів і все таке не набагато дешевше вийде, але пам"ятаю, коли питання про опалення "Райдуги" в парку стало, то з поміж електрики і твердого палива вибір став на користь дровяного котла, і на той час вони дрова купляли, і тоді я чув що опалення електрикою найдорожче зі всіх видів палива
|
отут щось схоже http://teplomontag.kharkov.ua/vveden...otoplenie.html
|
Вторая причина, по которой автономное электроотопление заслужило такую популярность, заключается в ряде преимуществ, которыми обладает такой вид отопления. Электроотопление квартиры экономно в эксплуатации, быстро монтируется, легко и просто управляется, бесшумно и безопасно.
+зональний лычильник +3 фазы |
Цитата:
|
funtikblin спасибі
Ульо Гайсин, цікавиться мій товариш? який інтернет в Гайсині можна підключити шоб подешевше і понадійніше? Він живе теж в Гайсині в центрі, е стаціонарний телефон |
Цитата:
|
Цитата:
|
в сентябре на свадьбу нужен пас.автобус 15-20 человекпокатать гастей по городу за маладожонами, бо машинок нехватае
може эсть у когось знайомий на бусы чи богданы да ы хто где празновал-организовивал сабантуи на человек 80 интересуэт цена/качество на человека уровень кафешки токо шоб не Вогник як на соборной расмотрим все варыанты |
Был у знакомого бус Ивеко на такое кол-во человек. Могу спросить. По поводу кафе - зайди в Молодежное (около хлебзавода) - красиво и вкусно.
|
Раныше було в молодежному класно втурык у тестя днюха була да ы мое высылля теж там було, але зараз там трошки обтерто, може зроблять ремонтык тоды,
спасибы |
Сливка ты когда в молодежном последний раз был ? Там ремонт ого-го
|
у меня автономка 5 лет . расход газа в месяц на40 квадратов 250 куб.зимой. а если ставить то делать как замена прибора. если есть водогрейка. гораздо меньше оплата за установку котла.
|
А кто что слышал про генераторы газа
|
ты про горох и капусточку?
|
Типа того я про опилки солому и т.д.
|
ага понял ты про котёл который использует в качестве топлива вышеуказанное
|
у мну є на газу і дровах(шо покладеш) тіпа 2 в 1.Старінький,часів СССР.мало палили а може вообще не палили ним.
|
Цитата:
подобные наработки были еще в СССР для колхозов использовался навоз плюс солома выходной продукт газ плюс удобрение |
от нефиг делать решил сделать ремонт в ванной своими руками
1.поэтому требуеццо консультацыя человека хто шарит в водопроводе-канализации(труби, дюйми, американки и.т.д) на пару дней требуеццо за пифо\кофе 2. плашку с плакшкодержателем для трубной1/2 и 3/4 3. електро-перфоратор+долото чи шо туда суют(памащнее шоб штукатурку сбить) 4. правило небольшое 1-1,2м. 5. уровень 0,3м.-0,7м. |
Имеит смысл переделывать на полипропилен
|
Цитата:
|
Цитата:
дам все кроме перфа |
mclaren
спасибі, візьму обовязково тільки трошки пізніше через пару тижнів, на наступні вихідні буду тільки обобивати штукатурку, а там монтаж демонтаж труб , утоплення в стіну, тоді і візьму плашку, а там далі коли буду штукатурити візьму все остальне спасибі |
Вопрос к знающим людям.Чем можно заполнить пространство между шифером и балками на которых он лежит?
Надоело каждый год осиные гнезда вынимать из-под шифера.Можно ли это делать вообще?Например пеной?Огромное спасибо заранее. http://www.oma.by/i/photo/advice/roof/slate4-big.jpg |
Гидробарер
|
себе делал пеной монтажной,заполняет все,убирает сквозняк под
|
можна дешевший варіант.(часто в селі роблять)
Спиз...вкрасти в сосіда глини і нею заліпити. пінопласт+піна руле |
Цитата:
НО: нада снимать штифер, пристреливать гидробарер, а потом ложить шифер. по фоткам понятней не советую задувать пеной, лучше уже глиной закидать как Антон говорит. хотя можно пеной, ее излишки обрезать, и замазать обычным клеем см-11 |
Цитата:
|
А шо думаете они глину не прогрызут? Лудше купи какого-то яду в балонах против них
Можно еще пробывать мин ватой запихивать только нада будет зашить потом изнутри. Вообще это все нада сразу обдумывать до того как крышу зделали. |
ейей. минвата и все.
|
Цитата:
против ос одна хрень(как правило химка) против птичек другая - "гребенка" против МИШЬ третья - сетка хотите ясней- звоните, денег оно стоит ок 2-3 грн м\п |
тафарищи,у кого дыти в садык ходять
цыкавить питання якосты дитячих сдкыв у вынницы, особливо ментовський 39 теремок бюджет в ЛС дякую |
ну. так кто тюк миваты забере. 80гр.
|
Кто у нас ремонтами телефонов занимается ? Нужно срочно заменить экран в Nokia 6300 ....... Цена вопроса и время на замену ......
|
Нужен экран к М55
|
Спроси у Олега Ганзия. 067-146-36-23. Не раз обращался. Вопросов не было. Тем более наш тавровод
|
Сенкс Серега
|
спасайте.проблема з компом.
кіт лазив за компом і зацепив шнур від колонок.там був дуже поганий контакт(часто відходив),надоїло весь час поправляти.розібрав сістемнік,плату відкрутив,а ці довбані контакти припаяні,підігнув голкою як міг і зібрав все обратно.включаю комп і екран не запускається.чорний екран і білий прямокутник "льотає" верх-вниз.кабель від монітора витягував-вставляв ефекту 0. |
какую плату откручивал?
|
саму велику+малу(збоку кріпиться)
|
проще сделать, чем объяснить, самое простое передерни все контакты внутри, память и видео тоже, если не заработает позвони завтра часам к 11
Зы динамик к платье подключен ? |
шо за дінамік?
|
в корпусах раньше был, последнее время идет опцией к материнке , при записке копа пищит
|
поюзав контакти,нічого недало,ніколи не чув шоб пищало
|
если по экрану бегает квадратик значит кабель не подсоединен или кабель не исправен проверь кабель!! Возможно как вариант видеокарта исза твоих манипуляций вышла немного из гнезда так визуально можеш не увидить возьми высунь и вставь обратно. И да попробуй обнулить биос там возле батарейки должен быть джампер если влом искать просто вытащи батарейку секунд на 30 и потом вставь обратно.
|
Обнуление биоса тут не поможет, а с кривыми руками и навредить может
|
проблема вирішена,ціна питання 320грн.діагноз-спалив плату:(
|
мне кажется подчёркивание развели с "недоконца вставленной видяхой"
|
Вибачай Антоха но саме так як сказав АЫМ
|
похоже что развели
|
рас рас
требуеццо подключится к кабельному ТВ на 2 телека можна аналог интернет у мну через датагруп варыанта 2 Еверест -за 1 грн пыдключення ы 35 грн в мысяць Воля смарт- пыдключення до 100 грн цына 25 грнв мысяць у кого шо ? |
Лучше еверест. Про него не слышал негатива
|
у мну смарт раньше був.ЩА еверест.Шо то шо друге гамно.Мейбі,еверест краще
|
ок подав заявку в еверест
|
У меня Воля, за 1.5 гда было 2 жалобы пропало изображение, а так в целом нормально, цифра 65 каналов 23 грн. У моей бабки еверест то мне не понравился, бывают посторонние шумы и снег на картинке. Цифра Руулетт. Вроде воля на шару подключение и кабель дарят, мне они при подключинии лишний кабель подарили (20 м) и пакет скоб шоб прибивать кабель к стенке.
|
цифра на аналог телек- шо мертвому кадило
|
В цифре каналы кодируют в MPEG-2 и стереозвук.
|
на трубчастому телеку з монозвуком мпег-2 і стерео буде супер!
|
Неважно какой телек, главное чёткость изображения, а стереозвук я вывожу на колонки
|
такс подскажите ГДЕ купить лист(ы)мягкий,гибкий и не ломкий пластика,на подобии как на дне спортивных сумок.оч нужно 6 квадратиков 50см на 50см
|
эсть вроде обшивочны панелы пластыковы для стын великих розмырыв, питайся в будывельникыв
|
Кто-нибудь занимается профессиональным созданием сайтов???Может есть друзья/знакомые кто этим занимается.
Интересует создание сайта (не шаблон) с нуля и до полной его функциональности в интернете. |
Моя компания этим занимается. Какая технология интересует ?
|
У кого стоит система обратного осмоса для очистки питьевой воды ?
Гемору много ставить ? Цена вопроса ? |
Текущее время: 21:23. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.