![]() |
Тавроводы Львова
вопрос ко все львовянам:
проводятся ли во Львове встречи тавроводов? |
Тавроводы Львова
Была пара встреч
Но поскольку нас еще мало то они пока не повторялись :( Хотя надо исправлять :D Как насчет того чтоб встретиться в ближайшее время? |
Тавроводы Львова
Да идея хорошая :D
И сразу будет хороший повод пообщатся нащёт "Тавро весны" :lol: Место встречи можно оставить прежнее на парковке возле Арсена на Научной :) Теперь осталось определится с датой :roll: |
Re: Тавроводы Львова
я думаю, можно устроить числа 8ого. выходных куча.
|
За зустріч - я ЗА двома руками, нарешті вже треба познайомитись :lol:
|
Можете і мене дописувати, тільки куплю машинку і все...якщо щось почуєте - то давайте знати, зараз маю 2,3к. Хочу не старше 2000 р. в хорошму стані.
|
давайте зустрінимось восьмого, годині в 12ої.
|
Цитата:
Мона встретиться на стоянке возле Арсена на научной Тас большая стоянка для машин и бар есть :D |
Ну і як? Зустрілися? Я б теж приїхала, якби не побачила цієї теми занадто пізно:(.
|
сорри. был в роддоме, у друга родился сын.
встреча состоялась? |
чего-то Львов затих после восьмого числа.
Наверное отходняк словили... :D |
Цитата:
Спочатку було 5 претендентів, Афа14 не зміг, з тих чотирьох, очевидно, ще один не прийшов, ось вони і того...прикинули на трьох :-D :-D :-D |
ну я думаю может летом соберётесь
да и я в июле подтянусь... |
Цитата:
|
Цитата:
Обицянки-цяцянки? а когда я приезжал и познакомился с Юрой, Львовские сказали-завтра сделаем Львовский Таврошашлык. Но никто не появился, и не перезвонил. но дело прошлое. Проехали... |
пропоную обмінятися номерами телефонів 80632896242
|
Цитата:
Хотя я бы предложил встретиться в среду или в четверг на стоянке арсена на научной! |
Цитата:
|
Цитата:
я б тоже був би не проти зустрітись біля арсену.. ану, всі активізувались і висловлюєм своє бажання :lol: |
среда 20:00. всем подходит?
|
+380979093333
Мій номер мобільного для тих хто незнає :-) Час і місце зустрічі підтримую :lol: |
Цитата:
|
Хм, теоретично я можу, але мені на Наукову ліньки пертися:( далеко тобто. А ще - що робити малодосвідченій водійці на старенькій машинці в чоловічій компанії? :-D Розбиратися. чим відрізняється стійка від лонжерона? :oops: :P :P
PS: огласите, як то кажуть, весь список...тобто програму "вечора";). |
Цитата:
думаю, разговоров ро машины будет немного. есть много других более интересных тем! думай :) |
Ого! :smt041
Це вже інша справа. А то Тернопільскі Таврозустріч гуляли, правда давно було, але їх було достатньо. А Львів все-таки трохи більше місто... й так мало прихильників... |
Место и время встречи устраиваеть
Меня на стоянке будет узнать легко :-D |
Цитата:
|
Ну як, львів"яни, погода не налякала? ;)
Я приїду...якщо встигну закінчити попередню справу/зустріч. Думаю, що встигну. Якщо що - буду дзвонити по дротах (мобільних);) |
Цитата:
ППи-Си: не сприймати як погрозу :-D |
RE: Фотки встречи
Вот и фотки с вчерашней встречи!!!
|
Re: RE: Фотки встречи
Ну, це вже рекорд :D , прийшли всі хто відписувався respect
|
Цитата:
|
"А мне понравилось"
|
Привіт всім тавроводам Львова.Вчора забрав з салону нову Таврію і вечером побачив випадково статтю про цей сайт в журналі "За рулем".Просидів на сайті цілу ніч.З 1996 року маю стару Таврію.От якби в ці часи комп,інтернет та цей сайт... , а то до всьго треба було доганяти самому.
Тепер про головне:так як старою Таврію не користувався 5років (їздив тільки на Газелі) ,хотів запитатися де найкраще у Львові тепер купувати запчастини до Тарій.І ще про гарантійку,не встиг розпитатися в менеджерів в салоні бо вних до покупця Тавріїї не було часу( якщо б купував Шевроле було б інше відношення),чи дійсно варто дотримуватись їх умов чи "забити на все",бо Таврію знаю до кожної гайки,плюс руки не криві , плюс гараж, інструменти,різні пристосування і т. д. ,просто по досвіду експлуатації 6 років Газелі не довіряю ні одному сервісу.Наразі поки все ,наперед дякую за відповідь |
на тавре надо ездить, а не ремонтировать.
а если серьезно - поиск рулит http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=8568 |
|
Народ
Есть идея встретиться на старом месте в Пятницу 9.06 |
Цитата:
В 20:00 на парковке Арсена на Научной. |
І я буду ;-)
|
Ну і я можливо під'їду.
|
Привіт.
80663313773 |
Цитата:
|
Цитата:
Поздравляю с тем что наконец зарегистрировался!!! Будем раді тебя видеть на встрече клуба :D |
Цитата:
|
Аналогично буду в 20-00
|
Цитата:
Чекаємо на зустрічі в пятницю :D |
А можна я також буду? Приїду в 19.45
|
Цитата:
Собираемся на стоянке возле арсена на научной обычно гдето подальше от обещей масы!! (Незаметить тяжело :-D ) Будем рады тебя видеть!!! |
Есть идея повторить встречю в Пятницу 16.06 в 20.00 :D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А давайте обговоримо, хто що може зробити для тавроводів Львова, щоб максимально спростити і покращити наше життя :)
Знижки, послуги, і.т.д Я, наприклад, можу організувати Dial-up карточки по 1грн/год. Правда Call-back немає, але якість суперова. І ще, оскільки я збудував власний будинок, можу, хоч і не професійно, проконсультувати в будівництві і в ремонті :) |
Давайте устроим встречю!!!
Уже традиционно в Пятницу 30.06 в 20.00 На стоянке возле арсена на научной :-D |
Буду однозначна. Красная Славута с 666 в номере :)
|
Цитата:
|
есть черная, зато бесплатно! на заний бампер
|
Приїду обовязково..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
:D Приїжай,передзвоним щоб відтянули матч на 2 год.. :-D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А что вам мешает в баре вместе посмотреть?
|
[quote="Bogdan"][quote="Сергій"]
Цитата:
|
[quote="Сергій"][quote="Bogdan"]
Цитата:
Сергій,футбол насправді вдався,якщо ти не пам'ятаєш,що ми з тобою вчора бачились і довго спілкувались :-D :-D :-D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
мне не нравится, что далеко от центра встречи происходят
мне с Гринченка немного не с руки... далековато малость..... |
Цитата:
|
Цитата:
|
всім, хто має несамовите бажання зустрітися, чекаємо 28.07.06 в 20:00 на старому місці.
роскажемо, як гарно було в Рівному |
Львовяне, гостей принимаете? ;) Планирую нагрянуть в ваш славный и, говорят, очень красивый город...
:) |
Цитата:
И не только говорят!! Оно действительно очень красивый;) |
был во Львове с 21-26.
никого не увидел с клубной наклейкой. все разьехались... плохо... пиво не пошло без соклубников |
Народ.
Зараз шукаю роботу. Може в когось на роботі пропонують якісь вільні вакансії. Буду дуже вдячний. 8-050-94-95-444 Володимир. Neo |
Ти би хоч написав, що вмієш.
|
Цитата:
|
Цитата:
Дык писать надо за два дня - договариваться про встречу :) |
Народ помогите
Встретьте ктонибудь человека с клуба Я просто немогу встретить его посколько на данный момент нахожусь в москве :( http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=20820 |
Цитата:
ПС. Кому надо диск с фильмом от: http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=20842 Таки обращайтесь, хоть ИМХо курсы серъезно идут насколько я понял по заднеприводным А/М... |
Всттретили. спасибо.
Филь скачали как раз за время моего прибывания ва львове . огорчились заднеприводности :( |
Що робим на день Львова? :D
Гості будуть? |
Хлопці допоможіть порадою.
Планую 14-15.10 бути у Львові з дружиною (але без машини). Цікавить куди сходити щоб показати їй всі принади вашого міста. Зупинитись є де, але не хочу підпрягати рідню гуляти з нами, хочеться вдвох. В принципі в місті бував не раз, але вже досить давно. Цікавить архітектурно-культурні пам'ятки, цікаві місця, найбільш цікаві кав'ярні (розумію, що їх багато, але всеж 2-3 мабуть є "най-най!!), пивні бари (теж "най"). Достатньо назв таких місць та по можливості адрес (чи хочаб приблизно опису місця розташування). По пам'яткам культури історію їх виникнення та решту знайду сам. Чому звертаюсь до Вас, бо цікавить приблизно за 8-10 годин перебування в місті ознайомитись з найцікавішим. З того що обов'язково подивимось: Всі костели, церкви в старому місті, Арсенал, Замкова гора, Личаківське кладовище, Площа -Ринок, мабудь зайдемо в "Дзигу"... далі по можливості продовжіть. |
Граждане! Чей машина Славута ВО 0361АА. Стоит со мной на одной стоянке на Левандовке. Состоит в клубе.
|
Цитата:
при экспрессметоде на каждое место тратится от 45мин до 1,5часа. итого - 10мест. это только начало. рекомендую пересмотреть сроки прибывания. а вобще, звони. 067 670 79 74 |
Цитата:
|
для ленивых туристов http://www.city-adm.lviv.ua/ekskursi...vschinoyu.html
|
afa14 дуже дякую
З.Ы. написав у лічку |
всем привет!
что-то мы давно не собирались! какие будут отмазки?! :evil: |
Отмазок непридумал :(
Но вот встретиться тока за Как насчет в пятницу на 20 возле Арсена на научной? :D |
Цитата:
|
еще желающие есть?
|
І я конечно буду. :D
|
продам KENWOOD KDC-W4034GY/
куплю pineer DEX-P90RS (недорого) :-D |
Тавроводы Львова
Я тоже с удовольствием присоединюсь :D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 07:46. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.