![]() |
Свічки на газ
Які свічки краще підходять на газ (інжектор.) Зазор 1.0, чи зазор 0,6?
|
у меня 0,8
|
Такий зазор радять карбюраторним двигунам. Інжекторним -1.0
Але річ у тому, що у мене були хлопки газа через резинку перед дросельної заслонкою. Газовщик сказав купити нові свічки на 0,6. На мої заперечення наполіг категорично -0,6! |
Цитата:
|
Добрі свічки, у мене такі стояли. Ніяких притензій. Пробіг 50 тис.
Зараз поставив A17ДВРМ 1.0 по пораді колеги Veisa. Заплатив 38 грн. Якщо почнуться проблеми звернусь до Вас. Доречі, скільки повинні служити свічки? |
Цитата:
Если что обращайтесь, в наличии есть моторные масла, автохимия, фильтры. В общем если, что пишите или звоните 0967312359. |
Юзаю DENSO W20EPR-U бегют по 50-60тыщ.
|
Цитата:
|
Цитата:
ЗЫ На газ требования к качеству свечек повыше - такшо всяко фуфло ставить не рекомендуется. |
Цитата:
|
Мне болешенравится 07мм лучше прет чем на 1 мм
|
А откуда взялся 1мм зазора в свечах для тавродвигателя?o_O
|
1,0 зазор
1.0 зазор на свічках A17ДВРМ 1.0 для інжекторних двигунів.
|
Хлопок
Хлопок на ходу. Але за кермом був не я. Як я зрозумів на підйомі при нагрузці. Скоріш за все пропуск запалювання.
|
Признаками работы двигателя на бедной смеси являются хлопки в карбюраторе, перегрев и снижение мощности двигателя. Хлопки в карбюраторе объясняются тем, что бедная смесь горит медленно, горение ее продолжается до начала такта впуска, отчего смесь воспламеняется во впускном трубопроводе и даже в карбюраторе.
Взято с интернета. На инжекторе, если идет пропуск зажигания, загорается джекичан и пишется ошибка. Посмотрите показания лямбды в движении. Какое поколение ГБО? |
ни разу на карбе не хлопало, и насколько знаю ни у кого из таврохарькова зарегеного здесь.
|
Цитата:
|
Цитата:
По сабжу. В инжекторе проскакивает 2 искры. Хлопок может быть еще и из-за этого. |
1.0 Для інжектора
При купівлі свічок A17ДВРМ мені продавець запропонував вибір:Зазор 1.0 , чи 0.8. На запитання у чому різниця, відповів 1.0 -для інжекторних, 0.8 для карбюраторних. Хоча в специфікаціїї виробника Таврія не вказана взагалі.
Я взяв 1.0 по пораді когось з форумчан (Veis). Проїхав 700 км, і вирішив замінити, оскільки загорався ЧЕК. (пропуски запалювання). Свічки (можливо зазор 1.0) явно не підходять для роботи на газу. Зовнішній вигляд вказує на не дуже стабільну роботу, забарвлення електродів не рівномірне, є невеличке закопчення, одна свічка навіть трішки волога. Я вирішив зазори не зменшувати, а поставити інші з зазором 0,6 мм. Через тисячу викручу і порівняю з A17ДВРМ 1,0 |
Цитата:
|
В мене А17ДВРМ. Вже рік стоят. Інколи при розгоні на більших оборотах МПСЗ попискує, та й відчутно, що троїти починає. Зазор 0,7. Але в момент троїння на лямбді БК показує бідну суміш. Хоча при не запалюванні суміші так і буде, бо кисню багато тоді йде в вихлопну трубу. То хто його зна. Треба буде інші вкрутить попробувать.
|
[QUOTE=Karalex;2199249]В мене А17ДВРМ. Вже рік стоят.
А проїхали скільки? Прошу вибачення, я новачок на форумі, тому позшифруйте скорочення: "МПСЗ попискує" |
Проїхав 10тис. В мене в МПСЗ MaYa стоїть зумер, який сигналізує, коли з запаленням щось не так, або з синхронізацією.
|
кста на статике бывают у вас прострелы?
у меня были и очень ощутимые, так снял вообще мпсз чтоб не убить двигатель на след авте думаю поставить с ДХ (если карбовая будет машина) |
Цитата:
|
Цитата:
Так і не зрозумів, що таке МПСЗ? |
МiкроПроцесорнаСистемаЗапалювання
|
Цитата:
|
у мене на інжі стоять А17ДВР з зазором 0.5(!!!)
Продацець дав не ту упаковку, а я на неї глянув вже коли вкручував свічки. Хоч і радять на інж зазор 1.0 (зазвичай ставлю 0.8), вирішив спробувати. Вже 4 місяць катаюсь, якихось проблем не помічаю, хоча в наступний раз поставлю все таки з зазором 0.8. |
Цитата:
|
Дик саме дивне що моща не втратилась! Як виїждав під горку на 5-ій, 90км/год., так і виїжджаю. Сам очікував що машина їхати не буде, але був дуже здивований коли не помітив різниці.
|
Цитата:
|
змилуйтесь, я 140км/год їжджу тільки в крайніх випадках, і то літом при гарній видимості :) Не та машина щоб літати по 140 і вище.
В мене крейсерська 120, їздить швидше потреби не маю. PS. З чого така недовіра? Думаєте на 0.5 буде недостатньо довжини іскри, для запалювання суміші? |
Цитата:
|
по регламенту вже перша заміна на газу - ставлю Bosch WR7DC+ (знайомий з Польщі привозить) - зазор 0,8мм , питань до свічок немає ніяких, по потужності - не хочу нікому нічого доводити - мотор 1100, інжектор, Мікас 10,3 зі зміненою прошивкою, ГП швидкісна - швидкість без пасажирів на бензині по навігатору на трасі 168 км/год (по спідометру 175-177), на газу - 155, більше боюсь крутити:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Після того як замінив свічки, поставив старі 0,6 тяга покращилась, Чек не запалюється. Тому таки зазор на газ 0.6 краще ніж 1.0.
Єдине що ще хвилює, так це витрати газу. Останній замір показав 9.5 на 100 км. |
Цитата:
|
Цитата:
По темі - як часто проводите заміну? Я останніх кілька років купую свічки по 10-11грн. (А17ДВР, BRISK, DENSO), але міняю кожних 12-15тис. Помітив тенденцію, що незалежно від вартості свічок, якщо їздити на них довше, з'являються проблеми у вигляді хлопків та троїння, спочатку зрідка, а потім все частіше. Тому вигідніше виходить міняти їх частіше, зате купувати дешевші. Цитата:
|
нєєє:) я за кермом вже 11 років, і машина в мене вже тоже не перший рік, і не перша таврія
...я просто довбанутий... подобається, коли сидиш на хвості в якоїсь більш-менш свіжої іномарки, і дивишся, як її водій офігіває від того, що не може відірватись від таврії :) але граюсь тільки на прямих участках з нормальним асфальтом і відсутністю пішоходів, благо з гальмами і маневровою стійкістю в таврії з завода трішки не склалося, а в самого туди поки руки не дійшли сорі за офф-топ а по темі - поки не почав собі возити свічки (і не тільки) зза кордону, толкових запчастин не побачив. |
Когда жил в Броварах там есть один магазинчик и хозяин свечи продавал с гарантией на три месяца. Если одна затроит то комплект под замену. Мне рекомендовал чемпионы RN9YC. под газ. Нареканий не было. Свечки всегда менял под замену масла. Щас установлены denso w20tt. На этих думаю проездить дольше.
|
Подумываю поставить себе форкамерные свечи. Что скажете, кто-то на таких катался? Вот статейка кому интересно.
|
Цитата:
|
Цитата:
Электроды должны хорошо омыватся.... |
Цитата:
|
Цитата:
http://i5.pixs.ru/storage/5/6/3/IMAG...10_7262563.jpg |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Незнаю чому, але не один газовщик мені говорив, що не брати свічки з 3 електродами.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Стояли денсо 20-е по калийному, это аналог нашего 17 калийного.
Счас 22-е стоят это аналог ниших 20-й по калийному. Разници на газу не заметил... |
Просветите какие 20-ки денсы стояли и сколько проездили? Да и счас маркировки ваших 22-х?
|
Цитата:
вот таких три комплекта отъездил, менял раз в 30 тыщ. А щас вот такие http://tavria.org.ua/forum/showpost....&postcount=733 иридий, уже 10 тыщ отходили, нет вопросов) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Давайте вернемся к обсуждению форкамерных свечей. много отзывов прочел. И все они не однозначные... У некоторых - это "лучшее, что было в их жизни", а у других - это полное фиаско их надежд на эти свечи! В чем может быть такая разница? По-этому вопросу, единственное, что я нарыл в интернете - это то, что эти свечи требуют небольшой переделки системы зажигания в часности установки "сухой" более мощной катушки зажигания и большего угла опережения зажигания.
P.S. Может создать отдельную тему по-этому поводу? |
По прежнему считаю, что это фигня все, дерьмо! Лично пробывал на пропане и на бензине, на бензине углом игрался. На газу даже на ХХ пошла раскачка, про то что бы ехать, не было даже и речи.
Да и сами посудите как такие супер пупер свечи могли выгореть за 10000км? Электроды должны продуватся! |
| Текущее время: 17:26. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.