![]() |
В Переяслав поехать (в субботу). Желающие??
С утра, по пути в гараж, утаптывая желтую листву пришла вот такая вот мысль.
Наверное, если ничо не помешает, поеду. Может еще кто хочет?? |
Re: В Умань поехать 30-го (в субботу). Желающие??
Голосуем!
|
Я на 7 октября собираюсь туда ехать
|
А там за хасидами уже все убрали? :?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
они не убирают
|
Цитата:
|
Тоже собираюсь на 7 поехать.
|
Кстати, на этих выходных ездили в Белую Церковь.
Советую пока туда не ездить, т.к. там очень много всякого переделывают и кругом куча цемента и строительносго мусора... Лучше таки в Умань :-) |
Цитата:
|
один раз был, что там еще смотреть? :) или так по-приколу катаетесь?
|
Цитата:
|
В суботу горілку ввесь день жерти треба - думаю 14 якщо погода незавадить!
|
Цитата:
|
О! А давайте к HumanKM рванём. А то внатуре приеласб Софиевка. Да и был я в прошом году, почти в такое же время. А вот в Переяславе осенью не был... :-D
|
trik, цепляй голосовалку с четырями пунхтами:
Софиевка на 7-ое Совиевка на 14-ое Переяслав на 7-ое Переяслав на 14-ое :-D :-D :-D |
Сегодня подведем промежуточные итоги...
Я так понял завтра никто никуда не поедет, а вот 14-го намечается поездка в Софиевку.. Или все таки в Переяслав.. |
Цитата:
шось вродь того! Завтра нажрусь як скотина! :lol: |
Давайте спробуємо на Переяслав 14
Я постараюся виділити час і провести вам екскурсію! Якщо все стикується то моя дівчина студент туристичного ВУЗУ складе Вам програму! |
Цитата:
|
Цитата:
Хотели штрафануть, но денег давать отказался, а протоколы на мне закончились в итоге отпустили с миром. Кто будет ехать, будьте внимательны ... при отъезде от парка правый поворот на клумбу и дальше на Киев, есть знак типа "движение для маршрутных транспортных средств" ... дак вот на него тупо ловят народ и причём только киевских :). |
Шановні форумчане!
Пропоную всім вирішити хто що робитиме 14-го числа! Якщо виявляться бажаючі приїхати до мене в Переяслав - то я б хотів про це знати в четвер, щоб побудувати під гостей свій графік, а також на перед скласти програму. Зі свого боку зобов"язуюся скласти цікаву програму для гостей! В нашому місті 27 музеїв - відвідаємо всі найцікавіші! Завезу Вас в місця де можна смачно пообідати та випити кухоль пива! Ознайомлю з природою та історією міста! Ще раз прошу - якщо хто їхатиме - кажіть про це не пізніше четверга! Мій телефон 8-050-557-46-26, Сергій! Буду радий всім гостям ( а взагалі хотілося б зустріти такий собі тавро0парад з кількох десятків авто)!!! |
ну дык собирёмсо?
|
Давайте вирішимо хто буде? На який час і де ми зустрінемося?!
|
Цитата:
Если больше природы / музеев/..., и меньше водки/кафешек/..., то мы - за. Наверное уже пока переходить к большей конкретики! Т.е. когда выезд из Киева, какие месте рекомендуете посетить, что надо брать с собой... |
Що до програми!
Моя дівчина має туристичну спеціальність. Вона розробить для нас програмку на один день. Я думаю що приблизьно це буде так - самі цікаві музеї, потім якщо тавроводи бажатимуть ми заїдемо в кафе пообідати (це тільки за вашим бажанням), ніякої горілки, і продовження відвідувань музеїв та місцевих достоприм.! Пити не будемо так як всі за кермом своїх таврів та славут! Щоб скласти програму потрібно знати скільки часу ви перебуватимете в Переяславі - хоч приблизьно, на скільки годин зустріч і в який час ви хотіли б поїхати додому! |
В назначений час я зустріну всіх на в"їзді в місто! Ввесь день буду супроводжувати Вас!
Всі бажаючі прошу викласти Ваші номери моб.тел., та бажаний час зустрічі в П-Хм. Зустріну всіх - хто спізниться зізвонимось! |
Цитата:
А то, как-то, в одиночку напрягать хорощих людей как-то совесть не позволяет... Вообщем, кто ещё хочет? |
ФОРУМЧАНЕ!!!
Досить бакланити! В суботу всерівно свято - працювати не можна! Пропоную вам забити на все і приїхати до Переяслава! Киянам це 1 година їзди, з Білої церкви звичайно більше - але це не смертельно! Давайте здибаємося! Машинами похвалимося - час чудово проведем! Беріть з собою друзів, дітей, дружин.... (тещу тільки дома залиште :lol: ) |
Цитата:
Ладно, буду ждать до конца тяпницы... |
Итого! Седня последний день на то чтоб определиться...
Или опять никто никуда не поедет?? Давайте так кто куда хочет поехать ..срочно отписаться ниже. До 17.00 нужно определиться.. |
Цитата:
|
У мну малые заболели :cry:
|
Можно было бы поехать....
Кучей веселей. |
Цитата:
Давай поедем! З.Ы Валера, ты до завтра успеешь своих вылечить? |
Цитата:
|
Вообще то на завра куча неотложных дел...
но если соберется компания наверное поеду.. На крайняк подтянусь чть позже. Дорогу знаю... :D |
Цитата:
|
Цитата:
Вообщем, кто едет - где и во сколько встречамся? |
(в субботу). Желающие??
Шановні!
Якщо хто надумав справді їхати в Переяслав завтра, будьте ласкаві - наберіть мене 8-050-557-46-26 Сергій! Я Вас обов"язково зустріну і покажу все найцікавіше! Дуже сподіваюся зустріти завтра хоча б пару машин! В форумі сьогодні нажаль вже не буду - тому ще раз прошу подзвоніть сьогодні хоч і в час ночі - я всеодно в більярд гратиму 8-050-557-46-26! |
Re: (в субботу). Желающие??
Цитата:
Вообщем, HumanKM, тебе сенкс за предложение. Надеюсь, воспользуюсь им как-нить позже... |
Шановні! Це свинство!
В мене таке враження що ніхто насправді нікуди і не хотів їхати! Маса бажаючих і нікого конкретного! Я ображений! :( Сподіваюся що наступні збори будуть більш реальними ніж віртуальними! |
Че-то темка затихла, я так поняла, никто никуда не поехал. (???)
Вот возникла идея на выходных (21 января,в воскресенье) посетить этот город (речь о Переяславе), пока взвешиваем все за и против, но главное - все будет зависеть от погоды. |
как вообще - сейчас "сезон" для этого?
|
Так я +1, если не будет дождя то едем.
|
Я б радив Вам приїхати навесні! Томущо тоді і тепло і деревця зелені! Знгачно приємніше проводити час! Дотогож - так як зараз не туристичний сезон бугато музеїв на реставрації! Я б радив Вам орієнтовно в березні-квітні приїжджати. Буде набагато красивіше!
Якщо надумаєте всетаки їхати зараз - пишіть! Якщо буде час то я Вам допоможу! |
Тогда мы приедем весной :-D
|
Cпасибо за инфомрацию!
А все таки хочется поехать если не будет дождя. Приехать весной / летом - это всегда можно, этого никто не отменяет. Так вот интересует вопрос: если мы таки поедем, что мы сможем посмотреть (из того, что открыто) ? HumanKM - может есть возможность узнать как-то, ты там свой, все знаешь. :D |
Цитата:
Собори та вбудована в один з них діарама відтворення 2 світової війни на реставрації. Має буди відкрито будинок Козачківського (муз. ТГШевченка), музей архітектури! Точно незнаю - але скоріше за все музей Сковороди на реставрації - коли проїжав на машині там стіни фарбували! За інші взагалі покищо нічого не скажу! Якщо клубом зберетеся весною - і буде Вас ціла купа, то я обов"язково проїдусь і все взнаю - і виступлю в ролі гіда в день вашого приїзда! Вибачте але робити це за для одного чи двох чоловік особливого бажання не маю! |
Спасибо за информацию!
Этого вполне достаточно. |
Re: :(
Цитата:
Ми взагалі розуміємо, що це не дуже легка справа все з"ясувати, тим паче, що остаточно невідомо приїдуть ті "двоє чоловік", але остання фраза, якась дуже образлива, як на мене. |
Цитата:
Я маю на увазі, що коли приїде купа людей то я зробля все для того щоб їм сподобалося. Але коли приймати членів клубу по одному то я звісно не буду для кожного так викладатися, адже я як і всі нормальні люди маю купу своїх проблем і тому просто не зможу відриватися по кожному такому випадку! Але знайте - якщо треба буде допомога - пишіть, дзвоніть 8-050-557-46-26. Я ніколи нікому не відмовлю. Підкажу як і куди проїхати, де перекусити, де заночувати, якщо буду вільний то навіть під"їду до вас! Тому не ображайтеся! :D |
Вложений: 3
согласен полностью с высказыванием что делать нечего в Переяславе зимой.
Туда ехать надо когда будет тепло.. Я вот недавно проезжал мимо, заехал на турбазу (места там классные, сосновый лес, днепр, пляж, природа супер). Пока ехали (в машине тепло :D ) солнышко светит, красиво так.... Душа радуется. Приехали в общем, припарковались среди могучих сосен на берегу Днепра, вышли из машынки ....и прозрели от дикого холода. Ветер такой недецкий дул из водохранилища, что нас с женой хватило всего лишь на 5 мин. и три фото.....одно из них на дороге обратно :-D А вот летом там кайф.... |
Мы тоже ездили летом обсуждали тут, где-то ещё фотоотчёт был, но что-то не нашёл...
|
Цитата:
Ех - скільки приємних моментів було в мене на сфотографованих тобою місцях! Отам де водосховище сфоткане (на 200 м. збоку), ми літом з друзями наперли звукотехніки (друзі професійно крутять свадьби в києві, і техніка в них шо ОГО!) і устроїли нічну дискотеку на пляжі самі для себе... еххх! Пішов соплі витирати! :cry: |
Текущее время: 11:33. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.