ТавроФорум

ТавроФорум (https://forum.tavria.org.ua/index.php)
-   Электрика (https://forum.tavria.org.ua/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Скважність сигналу адсорбера =0 (https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105358)

esperranza 05.04.2022 00:49

Скважність сигналу адсорбера =0
 
Мікас 10.3+. Помітив що скважність постійно ''зеро''. Прошивка рідна 096. Які є думки в кого, чому так?

Володимир 05.04.2022 09:30

Цитата:

Сообщение от esperranza (Сообщение 3827870)
Мікас 10.3+. Помітив що скважність постійно ''зеро''. Прошивка рідна 096. Які є думки в кого, чому так?

На холостому адсорбер не працює, треба додати газу щоби двигун вийшов на оберти роботи адсорбера, тоді він запрацює.

esperranza 05.04.2022 23:09

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3827872)
На холостому адсорбер не працює, треба додати газу щоби двигун вийшов на оберти роботи адсорбера, тоді він запрацює.

Він лишається нульовим навіть в русі. Доречі, на двигуні 1.3 клапан працює і на хх.

кук 06.04.2022 07:36

А вам не важко точніше описати авто в профілі?

Володимир 06.04.2022 09:55

Цитата:

Сообщение от esperranza (Сообщение 3827919)
Він лишається нульовим навіть в русі. Доречі, на двигуні 1.3 клапан працює і на хх.

Ну значить щось вимкнули в прошивці. В хелпі пишуть що має працювати від датчика швидкості, а якщо він несправний, то від обертів, але щось пригадую що як на стоячій машині давав обертів то він вмикався.

Цитата:

Температура ОЖ включения адсорбера
Минимальная скорость автомобиля включения адсорбера
Минимальные обороты двигателя включения адсорбера

Определяются условия, при которых разрешена работа
клапана продувки адсорбера
При наличии исправного датчика скорости адсорбер
включается по скорости, при отсутствии или
неисправности - по оборотам.

esperranza 08.04.2022 21:49

http://forum.tavria.org.ua/picture.p...pictureid=3424
Це 1.2 на ХХ
http://forum.tavria.org.ua/picture.p...pictureid=3425
Це 1.3 на ХХ
http://forum.tavria.org.ua/picture.p...pictureid=3422
Це 1.2 на ходу, датчик швидкості справний. В прошивці ніби нічого не відключав, зменшив час підкачки насоса. При знятті розєму з кл.адсорбера засвічуэться чек, помилку не перевіряв.
Питання пану Володимиру: в русі програма досить точно обчислюэ розхід?

Володимир 09.04.2022 08:47

Цитата:

Сообщение от esperranza (Сообщение 3828016)
Це 1.2 на ходу, датчик швидкості справний. В прошивці ніби нічого не відключав, зменшив час підкачки насоса. При знятті розєму з кл.адсорбера засвічуэться чек, помилку не перевіряв.

Можливо є помилка в програмі, протокол було взято з АКМ, а він заточений під мікас 7.6, з появою нових версій мікаса та навіть нових версій керуючої програми протокол змінювався. Пізніше виправлю, бо потрібно в програму додати керування скважністю адсорбера щоби точно вичислити де знаходяться байти у слові відповіді, думав що є, але виявляється є тільки в моєму бортовому компі на авто.
Цитата:

Сообщение от esperranza (Сообщение 3828016)
Питання пану Володимиру: в русі програма досить точно обчислюэ розхід?

Формула та сама що і в бортовому компі, на цілий бак похибка мінімальна, тому миттєвий має бути точним за умови що продуктивність форсунки в налагодженнях відповідає дійсності.

esperranza 09.04.2022 09:15

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 3828019)
Формула та сама що і в бортовому компі, на цілий бак похибка мінімальна, тому миттєвий має бути точним за умови що продуктивність форсунки в налагодженнях відповідає дійсності.

Я от чому запитую, раніше не катався з ноутом і не спостерігав за показниками. Зодва місяці тому заміряв витрату палива з пляшки(насос з 9ки, зворотня з рейки в пляшку),на 1л бензину 92го, якість його нема можливості перевірити, проїхав певну відстань, розгін на газу до 50-60км/год перехід на бензин і тримаю 90км/год. До закінчення бензину. В перерахунку витрата вийшла 6.8л/100км. А програма по місту показує 5.

Володимир 09.04.2022 20:05

Програма показує миттєву витрату, а не середню, плюс на двигунах 1,3 нема датчика фаз, то в налагодженнях потрібно вказати що вприск не фазований, тоді буде реальна витрата для міста 10/100 км.

Володимир 18.04.2022 14:31

Цитата:

Сообщение от esperranza (Сообщение 3828020)
Я от чому запитую, раніше не катався з ноутом і не спостерігав за показниками. Зодва місяці тому заміряв витрату палива з пляшки(насос з 9ки, зворотня з рейки в пляшку),на 1л бензину 92го, якість його нема можливості перевірити, проїхав певну відстань, розгін на газу до 50-60км/год перехід на бензин і тримаю 90км/год. До закінчення бензину. В перерахунку витрата вийшла 6.8л/100км. А програма по місту показує 5.

Як виявилось, мікас 10,3 на діагностику не видає скважність адсорбера, тому я цей параметр прибрав із переліку параметрів.


Текущее время: 21:37. Часовой пояс GMT +3.

Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.