![]() |
Проточка реактивных тяг
Вопрос к знатокам:
Получится ли прочить тяги в токарном станке и на сколько нужно? 20мм достаточно? Идея в том, что бы зажать в патрон за резьбовую часть и проточить, что бы без болгарки и наждака. |
А все так просто- прикидываете виртуальный диаметр описанной кочергой окружности при креплении кочерги за резьбу, соизмерятесь с возможностями вашего!!! станка и решаете. Кто, кроме вас эти детали знает?
|
Да что ж так пугает в болгарке и наждаке? У меня на проточку так таким способом делая это первый раз со всеми примерами и подгонками ушло около 1.5 часа. И да, я точил 20 мм, так вот, с одной стороны колесо стало идеально по центру, а с другой было перетянуто вперёд, развальщик сказал, что ещё пару мм, и развал бы он не сделал. Так что тут нужно смотреть по колёсам, думаю, 15-18 мм достаточно.
|
Как-то изменились ощущения от вождения после процедуры? Для меня до сих пор загадка, почему в серийных Тавриях с завода переднее колесо смещено назад?..
|
Юра, не всегда. И часто проблема в подкрыльниках неведомых, а не заводе.
|
Да нет. У меня Таврия с салона, и на ней колеса назад сдвинуты.
|
Так и у меня не с Запорожстали, и в фирменном СТО подкрылки прямо с Ж/Д платформы(было такое) установили, и с зимними, упомянутыми 155/80 ни разу не было проблем. ...видно, в понедельник их мама родила...(с) ?
|
https://c.radikal.ru/c42/2011/03/1b8a8d462d2a.jpg
В токарный не влезло, большего не имеем)) Поставили делительную головку и на фрезере. Снял 20 мм. Резьбу дорезал. |
Цитата:
Зараз на Славуті із рідним пробігом 50к - колеса також зміщені назад. |
Цитата:
Прикольно. Можна брати замовлення. |
Зібрав конструктор. Щось десь стукає як пошатати колесом, десь в районі лівої стойки.
В мому варіанті можливо 20мм багато, але як стали колеса по арках, мені сподобалось. Завтра шайби підкину, щоб 20 змінити на 15. |
Цитата:
|
Добавив по дві шайби, всього 6мм, ітого на 14мм зміщення, 20 багато.
Нада зробити розвал сходження на нормальному 3д стенді, потрібно чітко зробити кастор. На простому стенді неможливо. |
|
Це вже із зміщенням 14 мм?
|
Цитата:
Різні роки випуску-різна якість. 2008 рік-таке враження, що рамку лобового скла вварювали самі хренові майстри. |
Цитата:
|
Цитата:
Потрібно ще вивчити, як потрібно зробити і під які цілі, все ж тюнінг. Далі верхні опори від ВАЗ2110 можливо, так як рідна стукає і після тюнінгу це більш стало чути. Є такі думки: -Зробити проставки під опори під кутом, щоб не гнути ризину на верхній опорі. |
Цитата:
Щодо заводських параметрів розвалу сходження є ще такий параметр як плече обката чи обкатки, в таврії воно має бути рівним 5 мм, і зі свого досвіду скажу що між розвалом в 8 хвилин (плече 0 мм) і 12 хвилин (плече 3 мм) різниця на кермі велика, що по зусиллю обертання керма, що по віддачі в руль. Я коли поставив розвал в 8 хвилин і зимою при виїзді з гаража одним колесом наїхав на сніг висотою порядка 10 см, то вийшов з машини подивитись чи не спустило колесо, бо руля тягнуло в сторону. https://lh3.googleusercontent.com/pr...j9ZOrx7wh0dunQ |
Текущее время: 19:26. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.