![]() |
4 канали на фронт
Ситуація такого плану.Хочеться будувати 3-ох полосий фронт, (по схемі2,5 :roll: ) Тобто ВЧ і СЧ одним каналом а НЧ другим. Чатоти розділу 300Гц і 3,5 кГц. Тому потрібен 4-ох канальний підсилювач.
Наразі є 2 кандидати 1.http://www.autosecurity.ru/audio/amp...rtz/h420.shtml б/у 2.http://www.avtozvuk.com.ua/info.php?id=1075 По показникам натуральності звуку 1-ий кращий(тай ціна нижча).Чи помиляюсь??? От питання. В цього Hertz фільтр обрізає на 150Гц, а треба 300Гц, чи можна мінімальним хірургічним втручанням перестроїти той фільтр(замінити RC-елементи) хтось таке робив??? І як ще можна це здійснити, бо дофіга пасивних кросів чогось не хочеться :? |
RE: 4 канали на фронт
Херц это у меня было. Хороший усь, без вопросов.
Но как ты сам заметил, фильтры для твоего случая не подходят. Хирургические вмешательства не мой метод, я не советчик. За эти деньги есть Хеликс ДипБлю, посмотри на него. |
Re: RE: 4 канали на фронт
Цитата:
|
А если таки пассивный?
|
Как вариант :)
Если он в нормальном состоянии и отдают за цену Ориса... |
Та той HERTZ в половину ціни Оріса :-D
А якшо робити 2.5 на пасивних фільтрах, вроді нема змісту :? Чи як? |
тогда не очем думать
|
Сьогодні поїхав ше раз і подивився на Хертз(розібрали) слідів ремонту ненайдено. Тобто стан нормальний, Ок беру :wink:
Виникла ідея така(підкзали) Оскільки в мене голова Блау Лос_Анджелес то вній є фільтра. Чи можна підключити Сч і Вч до фронту і запустити від 300Гц(це все зрозуміло через усілок, на якому фільтра не рухати ) а НЧ до тилу і обрізати на 300Гц Але правда мені говорили що так можна, але ніхто не сказав як, і я щось такого в настройках ненайшов. Хоча параметрик є! |
Що ніхто незнає? Чи просто лень писати? HELP!!!
|
Цитата:
|
Текущее время: 13:27. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.