![]() |
Як почистити топливний бак?
У мене виникла проблема з топливним баком. Бак дістав трохи ржу. Хочу його почистити, чи промити, але не знаю як правильно. Може хтось цю процедуру робив. Підкажіть будь-ласка. :yes:
|
Три болти,5 гвинтів,пару хомутів...З ями,та і без неї бак знімається за 30 хв.,миється хоч "Галою",хоч чим,промивається і ставиться на місце.Ще 30 хвилин.
|
Чесно кажучи я сумніваюсь що "гала" справиться з іржою. :no:
|
Тю! Тоді- Дозя,чи як її там...:D Вам що треба-вимити,чи зупинити іржу?
|
Треба і помити і зупинити ржу. Бак довго не використовувався і почав ржавіти.
|
Взагалі коли бак використовується і в ньому є топливо, то він рідко ржавіє. :)
|
Ну так галой помой, а бензом зупини. Если в баке будет всегда бензин, то он и ржаветь не будет.
|
Я боюсь щоб потім ржа з бензином не пішла в фільтир на карбюратор.
|
Тоді треба ставити розбірний фільтр-відстійник від трактора,а в стакан класти на дно магніт в вигляді кільця,вся іржа на ньому буде.Перевірено.
|
Галу применять для карбового бака мистера с мускулами на инжевый бак. А есть дизельные фильтра с сменным бумажковым фильтром и ненадо магнитоф.
|
Цей варіант не такий і поганий. На старих Запорожцях стоїть стакан відстойник. Він розбірний і легко чиститься. Треба подумати як його поставити.
|
Як.Руками.
|
Взагалі ця проблема з ржою є в багатьох. Було б добре коли бак був би з пластику, чи нержавіючий. :D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А зачем в его заглядывать? Щас зима полюбому чистое топливо в прозрачном фильтре будет вас интриговать выпавшими в осадок и создавшую муть бензо-присадками. Ставьте под бампер возле б.бака дизельный фильтр со сменным бумажковым элементом объемом не меньше литра от трахтора места многа он там хорошо поместица и хватит его на пол года беззаботной езды. по поводу ржи в баке не переживайте: по статистике бак переживает Таврию.
|
Цитата:
|
Зараз на запрвках бензин і без того не чистий, а як ще бак і сестема брудна, то багато мороки з фільтрами і карбюратором. Тому я думаю чим чистішим зробити бензин, тим ліпше буде працювати авто.
|
Я розібрав карбюратор і був в шоці. Я не думав що там скільки бруду. І фільтр був, та всерівно бруд в страшний.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 00:07. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.