![]() |
Магазины,киоски запчастей
Давайте сдесь будем писать,кто знает,где какие магазины,киоски по автозапчастям.Я например знаю несколько точек:возле въезда в автопарк(Тернопольская),во ле Даны (Озерная),автобазар киоски "Таврия Славута"(Серёжа,Толик),Прос ект Мира фирма "БФ шина"(за заправкой "ОККО" перед "Хмельниченной авто")кстати у меня там скидка есть.
|
Цитата:
|
На Тернопольской ещё есть магазинчик справа от Фуршета. Большинство деталей беру именно там.
|
Хороший магазинчик на озерной, возле м-на "Дана", впринципе много деталюшек есть к нашим сам солетам и цены многие ниже базарных. Работает до 19.00. и в выходные
|
Еще один хороший магазинчик находится на тернопольской (въезд в автопарк, заправка Веста), имеется химия, краски, запчасти, цены тоже нормальные, жаль только в выходные не работает, а так выбор нормась.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
По прибужській за островом є фірма Підшипник, там є автопідшипники і всілякі манжети, ціни нижчі ніж на базарі
|
Нижній вхід на авто-базар, перший кіоск з права.
Там стоїть наш з ацелотом знайомий Славік. Тавро-славуто запчастини. |
як задуплитись в таврофорумі.В Толіка ціни нормальні но може всього не бути.а в двох ларьках зліва по тавріях ціни космічні.
|
Я все на Тернопільській в двох магазинах беру. Ціни там на рівні базара, а частіше і дешевші. Коли всі розказують про базар, називають імена якісь, я себе якимось темним відчуваю.
|
Я же в первом посте писал,где можно брать запчасти.
|
куди можна скинути запчасті
може хто знає куди можна скинути б\у запчастини під реалізацію, чи так щоб забрали?
|
походи по базару, в Оксани запитай
|
А перед тим походи по базару попитай хто така Оксана )
|
зозо кидай курити, або видихай
|
Цитата:
|
Друг працює на оптовому складі де тариться половина автобазара (запчастини, мастила, присадки, автохімія, аксесуари). Через нього можна брати поштучно по оптових цінах.
Прайс: http://webfile.ru/6046197 В прайсі вказане все по іномарках і ладах, але є багато іншого, в тому числі і таврічєского, яке невказане в прайсі Напряму йому звоніть і питайте про потрібну запчастину 0976601235 Льоша |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я сам йому допомагав розвалену славуту на з/ч привозити |
Вложений: 1
найшло на мене натхнення, перебираю поворотні кулаки. Недавно міняв, проїхав біля 8тис і почав тріщати. Брав в тавріческому кіоску, шо посередині базара. Один в червоній коробці (написано германія) - Херня рідкісна, інший в синій коробці (чехословацкий) - ото нормальний
|
Він такий самий чехословацький, як і той німецький ) Такої країни, як Чехословаччина вже пару десятків років нема. Але китайці мабуть про це не знають )
|
Текущее время: 02:56. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.