![]() |
Велкам ту Львов!
Тут на тавровесне многие проявляли желание сьездить во Львов. В ответ мы проявляем желание пригласить вас к нам в гости :D
|
Re: Велкам ту Львов!
Ух ты! А когда? :)
|
Ориентировочно 10-11 июня ждите меня с Тимикусом и пару симпатичных барышень. Культурная программа будет?
|
Цитата:
Культурную програму обеспечим :D |
ждем всех желающих.
:) kkk вчера посетил наш город. |
Цитата:
а взагалі, раді бачити знайомі і незнайомі фейси ;-) |
эх... думаю:) :roll:
|
Ну вот, а я 10-11 еду в Чернигов...
|
Класный город,был на майские.Но хочу еще поехать.Жаль машинки пока еще нет.Упасть бы кому-то на хвост :)
|
А я последний раз был во Львове, на Запорожце, в 1988 году.
|
Цитата:
|
Думайте;)
Я зі своїй сторони обіцяю посильну підтримку. Це означає, що постараюсь бути і змогти, а у такому випадку екскурсію по Львову гарантую;). Ну а якщо не зможу, то вже вибачайте...хоча більша ймовірність, що буду. Ксю, ау!;) (офф: не ты ли та самая Ксю из вуман-авто-клаб?/енд офф) |
ЦЕ ВОНА!
|
И я во Львов!
|
А на хвост упасть можно?:))) Могу быть штурманом.. могу запасным водителем, могу водичку подавать и крестиком вышывать могу:)))) :-D :-D :-D
|
Народ! Приїздіть!
Може, хтось зможе кошеня закинути по дорозі (тобто, київського котика перевезти на постійне місце проживання до Львова?) Буду дуже вдячна! Йдеться ось про цього брюнетика: http://www.tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=15372 З хазяйкою домовлено, вона може його підвезти по Києву в домовлене місце. ПС: вічно я роль "свахи" виконую... :oops: :oops: видно, "карма" така у мене... |
а может лучше на поезде?
|
ОООО, активність підвищується... супер...народ в нас не легко розворушити :-D , але ті що захочуть, думаю будуть раді вас всіх бачити :wink: (себе туди також включаю)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
вы какие-то несмешные
лучше я к АК поеду |
Цитата:
а що, пижі вже з таврами не водяться? :evil: "лицом не вьішли"? :? |
Цитата:
тока цвет тааакой интересный - ниче не видно! :-D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Текущее время: 02:30. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.