![]() |
Різні проблеми з ГБО
Здраствуйте шановні Форменчани!
У мене ГБО 3 пок., мультиклапан Атіке. Сьогодні поміняв перемикач Lecho WR 2, побачив що обрізані білий дріт - рівень запасу газа и жовтий - електроклапан бензину. Запитання: 1) Як може працюватиь машина на газу якщо обрізаний жовтий дріт, насос, що не вимикається коли іздиш на бензині? 2) Куди підключати білий дріт? Як в даній кнопці після підключення білого дроту дивитись рівень газу? Хочу вивести заправочний пристрій в люк бензобака, в звязку з цим виникають наступні запитання: як підключати нову мідну трубку, точніше як закріпляти, чи загинати її кінці, щоб увійшли в гайки і не пускали газ? Чи поміщається в лючку заправочний пристрій з перехідником? Зарання вдячний за відповіді. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Не буду сперичатись, яке покоління, в мене інжектор, а газових форсунок на кожен циліндр немає. Ще трохи почитав в інтернеті інформації, як я розумію білий дріт від перемикача газу потрібно підключати до сенсорного датчика, який в свою чергу потрібно поставити в мультиклапан замість існуючого циферблата. Жовтий якось до електронасоса, а куди саме? А як підключити трубку від мультиклапана до ВЗУ в очі не бачив як це робиться, я маю на увазі як відбувається зєднання, по принцпу в металопластикових трубах фітінгів? Дякую. |
Для инж авто желтый провод не нужен его просто от кнопки вырезают. Желтый провод для вкл бензоклапана на карб авто. А вам необходими ставить эмулятор форсунок и эмулятор лямбды. .
|
Цитата:
|
Напишу здесь.
Расход газа 13л ,компрессия 11 везде, умеренная езда, прогрев на бензине , гбо ловата 1е пок. мембраны в редукторе новые. И сказать тачка мчит здорово -так нет ,заправки разные пробовал ,везде одинаково Куда лезть? Как настроить? И вообще как жить? ))) |
Цитата:
|
| Текущее время: 20:52. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.