![]() |
Нарушение пользователю vics13: Неделя карцера (R/O)
Пользователь: vics13 Нарушение: Неделя карцера (R/O) Баллов: 9 Примечание администрации: Сообщение для пользователя: Оригинал сообщения: Цитата:
|
Що тут відбулося? Політика зовсім вимерла. Ви цього прагнете?
Хоча читаючи якийсь "Мосфільм" я взагалі нічого не второпав. Виживаєте, вже майже вижили нормальних. З ким плануєте лишитись? пс Андрію, я вважаю що ти розумієш, що питання не персональне.)) |
Можете воспользоваться моментом, пока никого нет, и
|
Цитата:
Поздравляю! Это первый шаг на пути к выздоровлению. |
Цитата:
А взагалі то я вже в шоці. Що? Вже й такі як ти не бачать різниці?? Не можуть розрізняти біле й чорне? Нехай не відверто чорне, як і не відверто біле. Але на данному етапі? Не варто спускатися туди. Це відверто не твоє місце!:yes: |
Цитата:
А майже? -Що я написав. -Нічого не варто? Я оце написав, і мені це бачиться як загравання з одним з модераторів. Але хто в це повірив, нехай не тішиться. |
Вот! Я был прав, когда говорил что банить этого человека навсегда - ошибка;-)
|
Поч4му Вы построили свое предложегме в единственном числе?
|
Цитата:
|
О! Раз ти підписуєшся як Білорус, то я тут і напишу.
Давно не був в Білорусі. Але всі кажуть-що Бацька дороги поробив, ліки не дорогі... і таке інше. Хто зна. Слухав. А як воно там-невідомо мені. А оце довелося працювати на 2007р ліфті , виробництва могілевліфт. І здається, я тепер маю уявлення, про сучасну Біларусь. -Те ж саме, що і у кацапа, і у нас. На мало мальській посаді, обов'язково чийсь тупий синок, чи шлюха! Бо таке уеб++ще, можуть зробити тільки вони. Та ще з уже давно придуманного, по людські зробленого-переробити на гівно, це треба мати батьками тільки секретарів цк! Масло тече звідусіль. Все зроблено так, що щось замінити чи відрегулювати, треба тільки з навичками садо-мазо. Ось один приклад. А їх десятки. http://liftsale.ru/wa-data/public/sh...32/832.970.png Шків зробили з замінним вінцем. Шків важить кіл 100. То це начеб то і добре. Але його зробили так, що щоб зняти вінець, треба все одно зняти шків, бо знімається він тільки в один бік, і цей бік, бік редуктора! А посадка конусна, інакше не посадиш. Так що Білорусь, як і Бацька, такі ж самі совки і шкури, в моїх очах. Чи я помиляюся? Ти там буваєш? До речі, зажим прийшов з завода, на 7!!! канатів! Їх-6! 7, я ще ніколи не бачив. |
Феерично, как всегда! Вывод о Беларуси и её президенте, по конструкции шкива лифта:-D:-D:-D
З.Ы.: да, я бываю там раз в год. Следующей весной, обязательно постараюсь передать Ваше возмущение, конструкторам "Могилёвлифта". |
Феєрично чи ні, але масстер зробив правильний висновок про совок в Білорусі. В цілому.
І ліки там дорожчі, і їх асортимент менший, і якість гірша (РІ заполонила ринок), ціни на їду десь на рівні з нашими. Дороги кращі і це теж факт. З/плати десь біля 300 баксів. Це все зі слів мінчан, які були в нас наприкінці осені торік. І до речі, наша їжа їм сподобалася більше ніж своя. Набрали з собою меду, горіхів і ліків. |
Я не спорю, собсно. Жители гомельщины регулярно ездят в черниговскую область на закупки. Набивают полную тачку народу, что б поболе провести можно было. А потом их, ихние же погранцы выворачивают мехом внутрь) При том что наши машины, практически не проверяют.
На периферии работы почти нет. Пенсам зашибись, а молодёжь массово сваливает. Синего пешехода запросто могут загрести в кутузку, даже если он не буянит, а просто идёт слегка пошатываясь. А ещё, менты могут запросто ввалиться в дом, в поисках самогонного аппарата, не слишком заморачиваясь законностью. Продукты и правда не айс. Нормальную колбасу и молочку гонят на экспорт, а себе - шо попало. Это коротенько, по впечатлениям поездки апрельской.. |
Так а якого ти? Аби не мовчки?
|
Цитата:
|
Цитата:
Так що я цілком вірно все написав і зробив висновки. Невже хтось подумав що ти вірно написав?o_O По людях, країнах-судять по їх справам, та результатам цих справ. Техніка, теж результат. Думки, розрахунку, майстерності, роботи. І вийшла ось така говно техніка. На їх сучасні трактори, теж не добре кажуть. А оскільки всі купують Каматсу, та Вольво, то думаю і Бєлаз, теж не в шоколаді. Бяларус, швидше за все-стара бабецела, з нафарбованими губами, яку до того ж, роз'їдає з середини власна язва кумовства і протекції начальствующих висерків. пс. І там ясно написано-Один з десятків прикладів. |
Цитата:
Хуле не понятно? |
Цитата:
|
С каких пор в этой стране начали исполнять законы?
|
Когда это становится кому-нибудь интересно.
|
Цитата:
Я налив собі темного пива, почистив тараньку, думаю ща почитаю... А тут така хня... Нафіга вас ваще на гівнофорумі тримають? Бляуменебомбитьшокапєц. |
В этой теме кол-во бреда зашкаливает.
Но масстер тут чемпион мира, инфа сотка |
Цитата:
|
Цитата:
Где я ещё с Масстером и Гидрамом могу за радзiму перетереть, как не в вашем персональном тредике? По крайней мере им это кажется логичным;-) |
Цитата:
|
Текущее время: 10:58. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.