![]() |
Нарушение пользователю masster: Срал политикой вне специально отведенных места.
Пользователь: masster Нарушение: Срал политикой вне специально отведенных места. Баллов: 7 Примечание администрации: Сообщение для пользователя: Оригинал сообщения: Цитата:
|
Ну яка ж це політика? Там же (в назві відео) ясно написано-КРАДУТЬ!
Ви прикриваєте тих хто краде? Не повірю. То в чому ж справа? Злочини можуть робити чоловіки і жінки. Так що тепер? Про жіночі злочини писати в дамський розділ? А ще може лікар вчинити злочин. То тоді, за Вашою логікою, треба писати суто на медичному форумі? А може ще почнемо ділити злочинців по національності?? Не заганяйте самі себе в стойло. І так вистачає бажаючих, нас туди запхнути. Деякі й не пручаються. Чібурнет на окремо взятому українському форумі? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Высосанная из пальца зрадонька, дистилированная, квинтессенциальная. Как раз для таких неокрепших умов, как ваш. Я не против зрады на форуме, она отображает, в какой-то степени, тренды и чаяния населения. Но срать ею нужно в ветке "политика". Так тут заведено... |
Цитата:
Хтось ще вірить йому, а хтось вже розібрався в ньому. Так завжди буває. За його політичні справи, піду писати в політику. Наприклад за ...призначення там когось на посаду, за договір з кимось, угоду. І де це написано, що про політику треба писати саме в політиці? Це що? Технічний розділ, куди людина приходить знайти якусь пораду по ремонту, і тому важливо, щоб там було мінімум "води" і максимум технічних відповідей. А тут Курилка. Хочу за баб, хочу за рибалку... Тоді давай всіг гнати в розділ про рибалку в "Хоббі"! Ну не маразм? Здається мені, це все від страху перед владою, перед начальством. -Тихенько. Щоб ніхто не почув, йдіть подалі... Можливо це якось може зашкодити форуму, я й це припускаю. Тоді напешіть. Можна в Л/С. Тоді без проблем, я не буду тут писати, і навіть поширювати це не стану тут. |
Как там Михо?
Сначала вы затрахали весь ГФ грузином, но потом вас отпустило. Теперь вы промахиваетесь разделом форума... А дальше? Что будет дальше? Проголосуете за Зе? (Кстати, отличный Идиотентест). |
Масстер занял позицию Мочанова. Который не может предложить кандидата, и без Президента быть, вроде как, нельзя. Поэтому на вопрос : " кого Вы видите Президентом Украины?" Начинает нести всякую ересь.
|
Цитата:
Цитата:
|
Текущее время: 04:12. Часовой пояс GMT +3. |
Перевод: zCarot Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.