ітак сьогодні їхав собі зранку нічого не підозрюючи, ззаду оперного в сторону пр. Чорновола, як завжди, тягнучка перед світлофором, повертаю направо (вуличка Лазнева), проїжаю метрів сто, тут під колеса вискакує бабулька з сумками загальна маса яких десь приблизно рівна їй, зупиняюсь, обїжаю її коє-как, а ше вкакався якийсь грузовик на самому повороті, той шо на фото, повертаю наліво, вул.Удатного, (виїзд якраз на той світлофор), і тут на самому повороті мене зупиняє Даєць, який мені шиє шо я проїхав під кірпіч! Довго я з ним спорив, він мені хамив, знімав на відео ітд... Врезультаті на місце приїхав командир взводу, який на мою вимогу склав рапорт про те що знак не видно при виїзді з Лазневої на Удатного, я написав пояснення що не згідний з порушеннями, бо знаку там не видно, і тепер збираюсь то всьо діло оскаржити...
Маю питання консультаційного характеру:
1.Чи правильно стоїть знак на даному перехресті? Хочу ссилатись на той знак, ну і товаш командир так в рапорті написав..
2.Дуже сумніваюсь шо той знак не повісили вчора, бо їздив там тисячу разів і небачив його, може хто бачив його там?
П.С. фото номер два для повноти картини, зроблене відразу
Последний раз редактировалось Oleг; 01.03.2011 в 16:09.
|