Цитата:
Сообщение от Oleh86
Ну добре, може і так. Напевно, гонщикам на треках все-таки легше і вневненіше їдеться, ніж нам по дорогах :-) . Ніколи не дозволяю собі розслаблятися навіть на дуже "знайомих" дорогах, по яких їзджу щодня... так як сьогодні з нею все ок, а завтра там вже яма, декілька цеглин і т.д.
|
Да причем здесь расслабляться? :shock: При правильном прохождении знакомого поворота на скорости профессионал ЗНАЕТ (максимальный) угол поворота рулевого колеса, на который его (руль) нужно повернуть в точке входа в поворот. В повороте (стандартном) руль доворачивать не нужно, только распускать.
Цитата:
Сообщение от Oleh86
Вибачте, але якби я дивився на положення руля, я б вже давно в когось в’їхав  Дивлюся тільки за положенням машини і відповідно до нього повертаю руль скільки потрібно в ту чи іншу сторону.
Так само при їзді задом - тільки на положення машини :!: А руль повертати в потрібному напрямку якось виходить само собою. Тобто осмислювати кожен раз положення руля, і відповідно до нього положення коліс, а відповідно до них і положення машини - це якось дуже складно  І тим більше в критичній ситуації :wink:
|
Я имел в виду не только каждодневную езду, а, например, маневр при заносе задней оси на льду: после быстрого поворота в сторону заноса (до упора) НЕ ДОЖИДАЯСЬ РЕАКЦИИ МАШИНЫ - колеса прямо.
Хотя это полезно (на мой взгляд - нужно) и при каждодневной езде.